H2rr2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2rr2
MemberÄra muretse selle tühja asja pärast – see sõrm annab tunda sul elu lõpuni.
Mul annavad kõikide näpude kõõlused tunda…. ega raud pole kerge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jaa, endal 5 korda parema käe viies sõrm murdunud, kui veel kuues kord läheb lasen näpu maha lõigata, muidu jääbki kõveraks ja neljaks ….

H2rr2
MemberKui sul on probleeme enesekehtestamisega, siis peaksid psühholoogi poole pöörduma, tema õpetab.Milleks kellegile tongi anda, et näidata kui loll oled, väga tark sinust.
Kuid milleks kellegile tongi anda ja endale jama kaela tõmmata, ära tee nondest “***********” välja las elavad oma elu, tahaks näha kes või mis neist suurena saab !

H2rr2
MemberMeeste puhul annab selle efekti samuti asjaolu, et õlad on liiga kitsad. Ja siis jääbki mulje, et puusad on liiga laiad. Kuigi nad pruugi seda olla
Nojah, olen noor, meheks saamiseni on aega, selleks ajaks kui meheks saan arenevad kindlasti ka laiad õlad välja, see on ju meestel kombeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Aga ,et õlad mul juba arenevad, ning olen saanud juba komplimente sugulaste käest, et poiss sa nii suureks kasssvanud
Eks suvel saab ujuda, annab kõvasti laiiust juurde

H2rr2
MemberMul lihtsalt hakkas kademeel, tahaks sama tark olla, aga eks elukogemus ja raamatud teevad omad töööd.

H2rr2
MemberEndal ka laiemad puusad, aga see tuleneb pigem luustikust. Ainuke võimalus ongi vist ülakeha lihasmassi kasvatamisega keha V-kujuliseks saada.
Aga kui olen korvpallur, ja jooksen pidevalt ,siis minul on see lihasmassi kasvatamine võimatu, midagi tuleb ,aga see on mehele kohane….. mina sellist V kujulist jään eluaeg unistama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
H2rr2
Memberno kui on laiad puusad, siis on laiad puusad, vähemalt on lastel palju ruumi tulla ilmavalgust kaema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ega seda treeninguga ei muuda…kui just mitte visuaalset efekti näit ülakeha ja just õlgade treeninguga. iseasi muidugi see,et kui juba laiad puusad on vastuvõetamatud kas siis tahad veel laiasid õlgu, siinses foorumis kiidavad seda muidugi enamus inimesi heaks, aga kui sul silmapiiril rohkem just nn. keskmise inimese väärtushinnangud, siis kas lihaseline naise keha on üldse ilus?
seejuures ei tasuks muidugi unustada seda, et ega see keha nii kogemata mõne treeninguga lihaseliseks ka lähe, selle müüdi järgi ei tasuks juhenduda.
ehk siis tasuks ennast treenida vormi mitmel põhjusel , viuaalne neist ainult üks, laiad puusad või mitte
peace
eT see on just imelik, mehel ja laiad puusad !
Saan aru et naisel on see loomulik kui on laiad puusad aga just mehel….

H2rr2
MemberTere!Probleem seisneb puusades, mis on mul küllaltki laiad. Olen püüdnud kaalu langetada ja rasvu põletada, kuid suurt abi pole saanud. Lihtsalt puusaluu on lai. Oleks vaja kehakuju arendada rohkem V kujuliseks. Mis lihasgruppe ja harjutusi soovitaksite? Kas rõhk panna ülaseljale või õlgadele?
Sama mure, see tigintud arvatavasti geenidest, kui rõhku pane kõikidele lihastele, sest need on head, ainuüksi seljast ja õlast ei piisa….. sa võid teha, kuid võid ülekoormata kui valesti treenid, eriti algajate puhul
H2rr2
Membernäljased, kuid see tähendab seda, et on lootust tulla parimatele kohtadele…
H2rr2
MemberKüllap arvatakse,et nad kasvavad joostes niigi…iseasi see,kui ta ei taha lihtsalt suuri jalgu,kuigi kükki ma välja ei jätaks kavast.mul on geenidega antud kaasa need suured jalad :S, kuid kui kui ma peaksin tegema siis kerget jalga ?
H2rr2
MemberTähelepanu peaks kindlasti pöörama treeningu kohapealt lihaste taastumisele. See puudutab siis korvpalli ja jõusaali treeninguid.2 päeva trenni, 1 päev puhkust, 1 päev trenni, 1 puhkust jne…. Oleneb, kuidas on sul jaotatud treeningud. Korvalli mängides läheb pulss samuti üsna kiirelt ülesse(äkk sööstud, aktiivne kaitsemäng), mistõttu keha tarvitab ära palju süsivesikuid. Seega soovitan nii jõusaali kui ka korvpalli trennis tarbida näiteks süsivesikuid koos mineraalainetega.
Mnjaa, mineraalaineid pean eraldi ostma, kuna ma ei saa piisavalt mineraalaineid päevaste söögikoguste jaoks, ning vedelike tarbin iga 15 minuti järelt:P
Kalgu eriti enam ei treeni, ülakeha treenin, Selg, rind, biitseps&triitseps ja õlg

H2rr2
MemberEestis üks parimaid. Annab nii aeroobset kui ka plahvatusliku jõudu.Ise võtsin üks kuus aastat jutti.Analoogne on veel USN nitro fors.Krt, hakkan raha koguma, tuleb see LAVA ära proovida:)
H2rr2
MemberKiudaineid peab saama vähemalt 12 grammi 1000 kcal energia kohta, mis teeb keskmiselt 20 kuni 35 grammi päevas, muidu tekib kõhukinnisus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oii ei teadnudki, siis otsin toitu kus on rohkem mineraal aineid sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberMinu päeva kaloraas…
Kaloreid 3300 kcal
R: 80g
V:160g
S: 490 g
Kiudaineid: 3,0 g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen aktiivne inimene… nädalas kaks kolm korda jooksu, ja 3-4 korda jõusaal !
Kui aga välja arvutasin palju mul midagi vaja oleks sain:
V: 124,5g
R:124,5g
S:332g
H2rr2
MemberKuna ma sinu füüsilist koormust täpselt ei tea, siis vähenda natukene sv arvelt ja suurenda rasvu, mitte palju, aga muuda tarbitavate rasvade koostist, s.t. lisa menüüsse avokaado, kookosrasv, kookospiim, kookoshelbed, hapukoor, või, kalaõli. Mõni küll minestab seda lugedes, aga kehakaal hakkab vähenema rasva arvelt, nii imelik, kui see ka ei tundu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma ala spetsialist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberPäris andekas. Muide veel teadmiseks, peale olematu kõhulihase on mul ka seespool asjad teisiti. Süda asub paremal pool , mul on neli neeru ja kaks maksa, samuti on magu sellise ehitusega mis võimaldab seedida ka raudpolte ja munakive.Ongi plaanis viimane nädal raud ja kivid menüüst välja jätta, ehk viskab 17-ks siis ka vähe kõhulihast nähtavale.
Kui sa raua ja kivi mängust välja jätad, kas sa mulle ei võiks anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raud oleks hea vanametalli, kivi oleks hea tee ehitamiseks .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused