H2rr2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2rr2
Member1. Koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberMul samas kohas valu pole, kuid bicepsit tehes käed surisvad ja hakkab valus :S
H2rr2
MemberAa, ehk kirjutasin vähe segaselt. See 100 kordust kokku ongi ainuke seeria.Need puhkepausid seal vahel nagu i loe.
Teed niipalju kui suudad, siis puhkad mõne sekundi ja kordad. Seda teed kuni 100ni
Märkasin suurenemist? Oojaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas tegid sääre masinal, või kangiga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberMa millegipärast arvan, et korvpalli juures pole lihase suurus just primaarne. Äkki peaksid küsima nõu mõne korvpallitreeneri käest, kes oskab täpsemalt juhendada mida ja kui palju teha.Jah, otsides fitness.ee allikaid endale, siis leidsin et peavad olema tugevad jalad, et tempole sujuvalt vastu pidada
H2rr2
MemberMassikogumiseks… http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3776
H2rr2
MemberNo see on kindel, aga just et kui suur kogus ja mida süüa, et oleks päevanormid täidetud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piimatooted on aeglasesti imenuvad…. kana söö hoolega leiba ning hapukoort kaa…. et veel ennast kaitsta võta kalamaksa õli kaa:)
H2rr2
MemberSelline küsimes, et Mida nagu peaks Kindlasti igapäev sööma, et saad vajalikud normid kätte, see on küll puhas laiskuse küsimus.Äkki saate aidata?
1 teemas oli kirjas, et päevas saab 3 leivaviilust vajalikud kiudained kätte…(või sain mina valesti aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Et küsimus oleks siis, mida võiks iga päev kindlalt süüa, et saada valgu, süsivesikute jne edasi normid kätte?
Igal inimesel on vajalikud normid, mis tuleb täita… parem söö kõike hoidu eriti rämpstoidust ja tortidest.. liha söö leiba kaa…. eriti sööö puu ja juurvilju….
ning piimatooteid kaa…
H2rr2
MemberMa ei saa aru mis kõigil selle rinnaga on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Alati, kui jõusaalist juttu tuleb, siis küsitakse tavaliselt, et palju rinnalt surud. mis värk on nagu?
Ma tahaks küll rohkem laia selga ja õlgu.
Rina suureks, saab ainult siis kui suudad rinnale püramiidi teha ning rinna täiesti kinni pumbata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
Memberkui iga 3 tunni tagant süüa korralik portsjon siis inimene rasvub!Siis ei rasvu kui ta kulutab enda rasva varud piisavalt ära….
H2rr2
MemberEi ole siin asi midagi nii hull…Siis pole jah hull, kui samakamees lõpetab kirjutamise
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
MemberL2bu on l2bu… Infovabad… sina oled loll…ei hoopis sina oled loll jne jneKuid ei ole v6imalik tervet huumorit ellimineerida!
Kui nali ei k2i teemaga kokku, siis on ta ju eraldi vaba foorumi vastavas teemas.
Yks lektori kohustusi ylikoolis on teha aine arusaadavaks. Arusaadavus paraneb, kui ta suudab teemat n2itlikustada, n2itlikustamine v6iks k2ia l2bi huumori.
Annus huumorit loengusse ja te kylastate seda loengut m2rksa meelsamini ja te omastate seda ainet kergemini.
Õpetus käib tõesti läbi huumori, seda on aegadest saadik õpetatud.
Tagarääkimised on ühed närviajavamad asjad, kui neile vastata paraja huumoriga, siis oled teinud õigevaliku, mitee vastanud kähmlusega….
H2rr2
MemberTäiesti inviduaalne, ma 185cm pikk ja kaalun ka 90kg, kuid silmaga on näha , et paras luukere olen.Rasked kondid… olen 185,5 cm pikk, kaalun 86 kg, ja samamoodi luukere….
H2rr2
MemberJääme, ootame isuga infot…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

H2rr2
Memberno igatahes mul oli näpuluumurd, olin laagris selajal kui see juhtus, võtsin spordi üritustest osa, korvpallurile kohaselt panin ikkagi kipsis käega kolmepunktivõistluse kinni.
Natuke füüsilist ei tee paha, peaasi, et lamatised ei teki…

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused