H2rr2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2rr2
Membereks siis tuleb tõusta enda söögi kordade arvu endise 3 asemel kuuskorda!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
Membernojaa, siis sean päeva korra selliseks et hommikul neli muna
Ja lõunaajal valgurikkas toit, õhtul kokteil + valgurikas toit!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2008 at 9:04 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136104H2rr2
Membertahan kaalust juurde saada kuna pikkust on jh kaalu vähe mõtlesin hakkata rammumeheks kuid, esialgne arvamus on seliine et alustada tavalisest vadakvalguga!
H2rr2
MemberNo eks võtan tarkade käest nõu vb on asi kavas ja minu lohakuses!
EKs hakkan valgurikkaid toite sööma !
Niipea kui hambad korras on!
jaanuar 3, 2008 at 7:28 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136086H2rr2
MemberPoisukene. Äkki laiendad omaenda teadmisi trenni ja toitumise teooriast ning siis asud rääkima, kuidas sinu kõrgharidusega ema on blondiin ja loll!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sa ei tea ju isegi suurt midagi nende kohta. (Vihje: MASS2 on jah kole karm kraam – seal pole lihtsalt vadak sees, suhkur on kaa!)
tean ikka küll:D
tean et kasvueas ei ole mõtet süüa massilisandeid ja juua aminohappet ja peale kauba tellida ronnie colemani toodet mis on küll hea kuid liiga noortele pole see mõeldud !
oln nii üht kui ka teist pannud kõrvataha sest üks tuttav rääkis kuidas tema tuttav oli samamoodi meie eas hakkand igasugu muid tooteid sööma ja tulemus oli selline et poiss on juba üle 20 a vana ja olnud mitukorda haiglas! tähendab seda et tal on elu ###### kui üks pool halvatu on !
MemberNii et 7 kuuga oled jõudnud nii kaugele,et areng ilma lisavalguta on peatunud …võimsalt paned,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kohe kadedaks teeb.
Äkki tood oma mõõdud(pikkus,vanus,kaal,biitsepsi,rinna- vöö- ja reieümbermõõt) ja rekordid(rinnalt surumine,jõutõmme,kükk) kah ära?
Pikkus:186cm
Vanus:16a
Kaal:80kg
Biitsepsi ümbr:33 cm
Rinnaümb:90cm
Vöö ja reieümbermõõt puudub!
Rekordid on selllised siis :
Rinnalt surumine:78 kg
Jõutõmme:150 kg
Kükk: 105kg 3 krda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2008 at 5:15 e.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136072H2rr2
Membertean et ta ajab midagi hullu sisse ja ni nii noorelt ei oleks vaja neid tooteid süüa ! oodata rahulikult kui keha välja areneb tema aga ajab endale kõiki asju sissse
jaanuar 2, 2008 at 9:07 p.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136051H2rr2
Memberisa sai selle vdakvalgu poindile pihta et on toidulisand ja kõik sportlased tarvitavad seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see ema ei taha sellest aru saada mis sest et kõrgharidus ja jne…
H2rr2
Memberise olen kaa 16 ja mis viga kui olen varem korvpalli mängin ja läksin üle jõusaali peale olen 7 kuud jõusaali ning plaanin hakkata vadakvalku sööma !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2008 at 8:51 p.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136046H2rr2
Membernojaa, aga ikkagi hinnavahe on vms ?
Kumba keegi eelistaks ?
H2rr2
Membertrenni olen teinud 7 kuud!
jaanuar 2, 2008 at 8:46 p.l. in reply to: kumb on parem toidu lisand kas FAST või NUTRI PULS #136042H2rr2
Memberma arvan et mõni firma kes toodab sellel on kvaliteedi vahe ?
Memberisa sai nüüd aru kuid ema on loll ja veelpeale kauba blondiin kaa:S:/
Eks tuleb siis blondiinile puust ja punaselt ette teha:)
aga eks siis uurin
kumb on parem kas NUTRI PLUS või FX VÕI OOOPISKI FAST
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
H2rr2
Memberloomulikult kui oled liiganoor siis ei ole mõtet toidulisandeid tarbida! Peale sõjaväge võid hakkata neid tarbiba , sest keha saab seal viimase lihvi ja lolliks pole kaaa mõtet süüa.
Ise olen 16 ja teen rammumehe kava ja olen vanakoolipoiss (KANA, MUNA, KARTUL, PIIMATOOTED)
Membertoitumine on paigas !
Kuid kas munade söömin tuleb tervisele kasuks, ning kas tavaline valgu sisaldusega pulber tervisele kahjulik pole (neerud magu jne..!)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused