H2rr2
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2008 at 3:04 p.l. in reply to: Llahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused “Strongman”karikale #149150
H2rr2
MemberKogemuste saamiseks ongi kkorraldatud selline võistlus. Sellepärast ei ole vaja muretseda, et kui palju keegi kokku teeb. Ühesõnaga kõik võistlema kaasaarvatud teie sõbrad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loomulikult…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 7, 2008 at 4:10 e.l. in reply to: Llahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused “Strongman”karikale #149080H2rr2
Memberega ma kogemuste pärast lähengi vaatan ära mis need jõutõstmise võistlused on, sõber läheb kaa mul tema hirmsam loom -85 kg ja loodab kokku saada üle 400 natuke. isa aga loodan 300 kokku saada
aprill 6, 2008 at 6:51 p.l. in reply to: Llahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused “Strongman”karikale #149048H2rr2
MemberSelge !
H2rr2
MemberImre oli toinen! – Imre placed second in Sweden
krt oleks võinud 1 saada, hää et niigi läks , super
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
Memberlol , kui kõrvetised siis ise tunnednooo liigne luksumine on maohappelisuse esimene märk… sellest… ega ma kohe seda kõrvetise alla ei võtnud… lihtsalt seletasin et käi arstijuures ära, parem karta kui kahetseda
H2rr2
Membermine arstijuurde ja lase oma mao happelisust kontrollida…… igaks juhuks see võib olla krooksumise tunnus luksumisest järeldub krooksumine ja korrksumisest võib järelduda et on tekkinud maos kõrvetised
aprill 6, 2008 at 4:01 p.l. in reply to: Llahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused “Strongman”karikale #149018H2rr2
MemberOlen tulija, küsimus et kui olen alla 18 siis saadan maili peale selle vanemakirja või annan käsitsi üle ?
H2rr2
MemberPALJU JÕUDU JA ÕNNE
H2rr2
MemberLoomulikult mõjuvad, ka mitte-häired mõjuvad, hormoonide maailmas on tegemist sujuvate üleminekutega, mitte häirete-mittehäiretega (kui just kasvajaid või immuunreaktsioone pole).Päevade kaalukõikumine on põhiliselt vesi.
Lean Gainis on minu teada head aeglased süsivesikud, sobib allavõtjale taastusjoogiks hästi. Vabal ajal võiks siis süsivesikuid vältida. Poliquin soovitab allavõtjal ka trenni järel süsivesikuid vältida, aga see võib raskeks minna.
Jh peale trenni oleks vaja süsivesikud kätte saada, ka aminohaped (valk), et oleks taastumine kiire….. kaalu langetad siis kui ajad ennast higile pika tööga
??:”>H2rr2
MemberKaalun 71.5 ja rinnalt lükkan 100kg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kükki ja jõutõmmet pole maksi proovinud
“>renee.. ära valetaa…

okei nali…
aga eks siis rinnalt on mul maks hetkel 82 kg võistlusteks tahan 85kg peale saaada.. jõutõmme on maks 160kg hetkel.. ja kükk olen teinud 105 kg…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võistlused on 19 aprill võrus…
H2rr2
Memberkeemia ta pole kuid ta ikkagi on tervisele kahjulik ise uurisin järgi tutavate käest vanaks jääd siis peab olema inimene kes sulle uue maksa ja neeru annavad

H2rr2
Membersama hästi võib su kakao ära tappa kui seda jood
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2rr2
Memberfast toode..RECO2 neist kõige parem suusatajale, isegi jäähokimängijad tarvitavad seda
H2rr2
Memberda , vsjo mees juba kursis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edu !
H2rr2
Memberega, midagi kas võtad siit tööriistade alt kava, või tellid
“> igatahes ei pea sa treenerit maha lööma et sellise naljaka kava koostas, kus mitut harjutust kaks korda sees on, sa lihtsalt ei jõu enam teha kui sul seda mitu korda on.Jõudu tööle, söö söö söö ja veelkord söööö
AutorPostitused