H2o
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
H2o
Memberkui oled algaja piisab 3 korrast nädalas aeroobset teha ( see on näiteks jooksmine ratas ja ujumine) mina soovitaks rohkem ratast ja ujumist sest jooksmine koormab liigeseid
jah noh 20 minutist peaks piisama ja kui süda on tugevam hakka tasapisi koormust tõstma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
Memberkeha ja vaimu tasakaal
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
Memberkuula Dagö- Näitlejat siis saad aru
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
MemberMida see tähendab? Kas sul lailihas asub kuskil kõhul, rinnal ?vaata siis harjutuspangast kui sa mind ei usu
H2o
Membernjah kodus on tõesti raske treenida pole õigeid raskusi ja seadmeid aga kui tahtmine suur siis selle taha ei jää midagi seisma. mina soovitan sul teha veel peale hantlite ka käte kõverdusi nii laia kui ka kitsa vahega(treenib triitsa) siis kui sa oskad ja julged siis võid endale kahe piida vahele lõua tõmbamistoru ehitada alt haardega treenib biitsepsit ja lailihast , pealt haardega treenib selga aga jah 6 kg hantlitega saab ka midagi ära teha aga soovitan sul kang osta või ise leiutada sellega saab ka üli hästi biitsepsit treenida iga tahes kui on tahtmist siis saab ka kodus korralikult treenida kuigi jalgu oleks siiski mõistlikum jõusaalis treenida aga ülakeha väga hästi
??:”> EDU ka minu poolt !!!!!H2o
MemberKui ma õigesti tean siis naba kõrguselt mõõdetakse:)
H2o
Member
??:”> söö vähem ning mine sõida rattaga käi jooksmas ja ujumas saad pekist lahti ja südame tugevama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sest need tabletid on kuidagi väga kahtlased 
H2o
Memberhakka lihtsalt 3-4 korda nädalas jooksmas käima või sõida rattaga mine ujuma
??:”> ja noh kui sa oled algaja siis 20 minutist peaks piisama kui oled juba harjunud siis võid kauem aeroobset teha , aga jõusaalis käi edasi sest kehavormimisel on tähtis et peki asemele tuleb lihas nii ilusam
H2o
MemberVot see on alles naine
põhjustab ägeda vaidlsuse foorumikasutajate vahel
??:”> aga nagu öeldakse vaidluses sünnib tõde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vähemalt saavad meeste ja naiste tööd selgeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
Membermul oli ka selline jama kui alustasin jooksmist sääre siseküljed olid valusad nagu luu valutaks siis jätsin jooksmise ära ja käisin ujumas ning pärast paari nädalast pausi julgesin uuesti jooksma hakata nüüd on kõik ok
??:”>H2o
MemberKui toidu valgukogus ei ole piisav, väljendub see suurenenud magusavajaduses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
Membermh huvitav lugeda kuidas mõned Eesti ajateenistust kergeks peavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mul on siis üks küsimus,et kas ajateenistus peaks olema nagu venemaal, kus pekstakse, mõnitatakse,näljutatakse ,et see ei tunduks nii lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siiski arvan et ei peaks, sest ajateenistus on eelkõige oma silmaringi laiendamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja uute oskuste saamis koht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning minagi pean varsti minema ja loodan et kõik läheb hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
Memberkrt mingi austus võiks looma vastu olla, enne nülgimist võiks ikka loom ära tappa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,aga noh rahal on suur jõud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>H2o
Memberminu soovitus oleks, et kodus võiksid sa kätekõverdusi teha see algajale päris hea harjutus.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)