Gympans
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Gympans
MemberKas järgmisel aastal toimuvale laagrisse võivad ka algajamad inimesed tulla?
juuni 17, 2009 at 5:11 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #202827Gympans
MemberEndalgi sääred valutanud. Algul arvasin, et ainult väljas, veidike külma käes korvpalli mängides, aga kui sai ka sees treenitud, valu jätkus. Määrisin salvidega ning mõtlesin, et prooviks kuidas jõusaalis asi toimib. Enne seda olin jalale pausi teinud kuskil 3 nädalat jõusaalist. Trenn jõusaalis aitas mul hädast välja, valu kadus ning asi oli endine.
Gympans
MemberLugesin netikommentaaridest, et need pole eriti vastupidavad ja suht palju probleeme esineb neil, vastab tõele? Sobib muidu see ka niisama kandmiseks, et näitab aega ja asja, ei tea neid asju nii väga.
Gympans
MemberOn kellegil kogemust olnud või lihtsalt oskab kommenteerida järgmisi pulsikelli? Suunto T3c ja Suunto T1c.
Gympans
MemberSpordipoodides müüakse liigeste sidemeid. Sõltub, mis koht sul katki oli. Apteegis müüakse elastiksidet, millega saad suvalist kohta siduda. Iseasi kui palju see su konti toetada suudab. Spetsiaalseid ortoose on ka saada, aga neid pole enne arstiga konsulteerimist mõtet osta.Küünarluu on vist selle nimeks.

Gympans
MemberJah.Shit happens’,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Proovi puhkust anda ja kasuta veidi aega toetavat sidet.
Aga nagu öeldi – õrnemaks too koht sul jääbki.Endal kogemus seda kinnitab.
Keegi oskab öelda, kus seda toetavat sidet müüakse?
Gympans
MemberMiks sa oma eesnime postituse alla muidu paned? Olen ka teistel sedalaadi alkirja näinud, ei suuda mõista mis mõte selles on?Suht vana harjumus.
Gympans
MemberKui juua, kas siis pigem 3 liitrit siidrit või pool liitrit kangemat kraami?
Gympans
MemberKeegi oskab veel midagi selle Relieefikava kohta öelda?
Gympans
Gympans
MemberTee reljeefikava, päris hästi põletab.Süsikaid vähenda ja kasulike rasvu juurde siis peaks hakama vaikselt minema.Ise teen samamoodi ja mingi 3 kilo kuu ajaga läind.Tundub väga hea kava olevat, aga kas peab seda tegema 6 korda nädalas? Ja kas peale trenni peab tegema aeroobset? Hetkel teen kord nädalas 1.5 tundi korvpalli mängulist trenni. Piisab?
Gympans
Gympans
MemberKle lumi tuli maha uuesti. Võid vabalt võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõesti anti mulle veidike rohkem aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga lisaks ka üks treeningu kohta küsimus: kui ma olen teinud seda(link allpool) kava juba kuskil 3 kuud, siis milline kava järgmiseks võtta? On äkki kellegil kuskilt varnast mõni hea kava võtta?
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=14
Gympans
-
AutorPostitused