gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gymer
MemberÕnnitlused!
gymer
MemberPisarat silma ei too, aga väärt teos ikka:
edit: ä küll kanarüü viskab peale.
juuni 5, 2009 at 6:05 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni Toitumis- ja treeningkava Ott Kiivikaselt #200371gymer
MemberÕnnitlen võitjat. Sigaodavat saadud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberMr. Google ütleb: ” Don’t try to eat the tougher parts of the grapefruit that are kind of like the walls for the inside parts. Well, you can if you want but they don’t taste very good and are hard to chew. “
gymer
MemberPeab tõdema, et pilti on tõesti töödeldud. Talje ja kaenlaalused on nähtavalt hajutatud (blurritud), kuklal olev vari pole ka päris olustikule vastav. Aga võibolla on mul luulud ja tegu ehtsa fotoga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E: Ehk oskab Joker kommenteerida, temal küllalt teadmisi fotograafiast ja ka photoshopist. Olen nõnda aru saanud.
gymer
MemberKa mul on nii (kui vaja).
gymer
MemberÜlevalt üheksas pilt on lahe. Nagu oleks fotograaf valinud meelega sellise nurga, et Arnoldi imestunud nägu ka pildi peale jääb
gymer
MemberSai on üldse halbjahukäkk.Vb kodujuustuga tomati,kurgi salat koos oliiviõliga.
Maitseb hästi.
See tuletaski meelde, et ma peaksin sööma veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot, aga nüüd, enam mina nt. süüa ei jõua, seega tuleb sheik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega enne põhku pugemist on sheik päris ok.*tõsi, oleneb eesmärgist.
gymer
MemberArvan, et vesi pole kunagi liiast ega halb. Ise saalihunt ei ole, kuid treenides (*loe: rahmeldades ja hatlite ja kangiga vehkides) joon teed 1,5 L pudel. Tee jahutatud, ilma suhkru ja meeta, sees 2 viilu sidrunit.
gymer
MemberPole küll päris teemas, kuid kui hommikuti saalis käisin, siis tööl läks raskeks. Hommikune saal lõppes 11.00, kuid tööl tuli rammestus kell 15.00, raske oli…
Lõpetasin hommikuse trenni.
gymer
MemberTeelusikas pähklivõid+kohupiim
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberSee ongi terve see lõik.Ok, selge.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
Membergymer
Member55 f.
gymer
MemberOlen kasutanud niisutavat ihupiima (aaloe’ga), täitsa aitas.
AutorPostitused