gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gymer
MemberKes-see Morosov veel on??!!??Mina kül lei tunne, ja arvan, et enamus ei tunne toda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberNo mina hetkel 185, kaal 75. Toona, kui meenutan, vast olin 77 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega 1-2,5 kilo tuli juurde M2’ga. Aga jah, ilusat keha mina ei saanud
Kuna toitumine ja treening olid (on) kesised.*Ok, käed ja sääred läksid vähe suuremaks, aga beachboy’st oli asi kaugel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>**seega, sain õppetunni, et vaid pulber ei tee imet, ülikool ka ei seisa ühel sambal, sambaid peab mitu olema, siis ka tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>*** ülikooli näide oli niisama, ainus sammastega hoone mis kohe pähe tuli.
gymer
MemberMinul kogemus väike (2 pakki). Võtsin peale trenni, trennivabadel päevadel tööl olles toidukorraasendajana. Mõjus (usaldatavatest allikatest öeldi, et olen juurde võtnud, tuli rasva ja lihast, üs. massi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Kilosid palju tuli, ei oska öelda, need juba läinud ka
. Kuna pole ammu trenni teinud.gymer
Member50
gymer
MemberMitmel sõbral täna ka sünnipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: Kui filmidele jutt läks, siis District 9 oli ka omamoodi filmielamus. Trailer.Soovitan.
gymer
MemberLegendid räägivad, et kreatiini ei ole soovitatav apelsinimahlaga võtta, pigem ikka viinamarjamahl.
“You will find many different recommendations on how to take creatine. Studies have shown that you get a 60% greater cell uptake of creatine if you combine it with a simple sugar base, such as grape juice ( naturally rich in glucose ). A big insulin spike will push the creatine into the muscle. Do not ever take creatine with orange juice! Very simply it negates the positive effects due to it’s acidity. This is presently a matter for open debate, but possibly the best way to take CM is with warm water; you can add simple carbohydrates if required. Cranberry juice is recommended if you are prone to upset stomachs, it can help alleviate the upset”
*ise ei oska kommenteerida, kuis see KÕIGE õigem viis tarbia on.
gymer
MemberKunagi sai Fasti Vaarika ja ka kohvi Mass2’te proovitud. Väha hea maitsega olid mõlemad.
gymer
Membertere, kui oled tellinud endale proteka, võta seda peale tenni, muidu võta kohupiima – kodujuustu. Tavavatoitu.
gymer
MemberPole proovinud. Ei kavatsegi. Olge kena ja tehke lihtsalt trenni, imejooke pole olemas.
gymer
Member55 kg. Nö. puhtalt lõpuni (4×8), see on ehk väike kaal, kuid mis seal ikka. vanus 28, pikkus 185, kaal 74.
gymer
MemberKrt juba tehti Bonsuna ja Duke võrdlus ära, hiljaks jäin

ahjaa, Kati on “ägedam” kui Lara
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberHülgepojad on minu arvates ka “üüber nummid”.

gymer
MemberVõib suht arulage küsimus tunduda, aga palju ma ikkagi oliiviõli võtma peaksin päevas? Siiani olen teelusikatäie hommikul võtnud, kas peaksin ka õhtul sama koguse võtma, või siis kohe suurem kogus, või piisab ka teelusikast? Ja siia otsa veel, et kas Borges`i kümpressitud extra virgin on ok?Aga miks mitte kalamaksaõli?