gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gymer
Memberpõnev teema. siit need teadmised tulevad ja trennile kasuks kuidagi vast siis.ma ka lasen õltsi. kõige odavamat.
Mis õlts on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberRüüpan carlsberg’i ja vaatan Top Gear’i. Hetkel reklaamipaus, vaatan foorumis ringi, vastan teemas “Mina tegelen hetkel…”.
gymer
MemberOlgem ausad, WOW, andekalt tehtud ja vaeva on nähtud. Väike vaheldus tava YT’ile.
gymer
MemberTere,
olen tosse pesnud masinas, 40c, pane tossud võrgukotti (müükase poodides nt. novalux, koduekstra, jysk – ühes neist kindlasti on). Olen ka padjapüüri võrkkoti asemel kasutanud. Muidugi, oleneb potasest. Olen ka käsitsi, pesukausis, vedelseebi ja harjaga nühkinud, seejärel loputanud jooksva vee all. Kui kuivama paned, topi potased ajalehti täis. Mõlemad variandid on andnud hea tulemuse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberJätka samas vaimus, kuid pane rõhku ikka alakehale ka. Toitumise kohta leiad artiklitest abi.
Edu!
gymer
MemberTere, olen võtnud, nats mõjub ikka
“>gymer
MemberKurb lugu, kaastunne. Homme saali, must lint randmel.
gymer
MemberNo mitte päris, oleneb süsikatekst ja valgupulbrist. Kõike kokku valada ja siis iga tarvilik kord sealt doos võtta pole vast mõistlik.
*Mis pulber, mis süsid?
*mis kogustes?
gymer
MemberSaalis üle 45c, deem, veab et süda üles ei ütelnud! (kuigi sauna s*x sama hull
“> ) Aga, kuula J.O’d, väärt nõu.gymer
MemberTuli meelde Bruce Lee (isiklik sümpaatia, mulle ta keha meeldib), kuid tema jäljendajaid on veel ja veel, ning enamus saavad sama lahkamisreporti: Too Healty.
“>ps! tiss, nagu 80 aastasel.
pps! Ma ei vaadanud kõiki related videosid läbi, neid tüüpe on veel, sry, et posti muudkui parandan.
gymer
MemberKa siit lehelt saad tellida personaalse toitumiskava ja saad valida ka sobiva trennikava (Tööriistad—>Treeningkavad).
august 21, 2008 at 9:44 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #163738gymer
MemberMuusika oli ka vastav, leidlikult valitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberUhh, nüüd tuleb palju seletamist…
Esmalt:
gmaster – no tulemused on ikka need, mida lubatakse (pakendil, poepromos). Kuid jah, ei taribi seega minu luasest 50% maha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alan B’Stard – tean, usun, et on väärt kraam, ei ütle miskit halba. Soja valk tuli jutuks kui GM, mainis soja valku, ning siis kohe otsa soovitas Yates’i, milles pole sojat, nagu isegi mainisid. Võibolla on minu komade lugemine nõrgaks jäänud.
gymer
MemberD. Yates’is pole soja valku. Reklaam müüb, aga ei anna vastavalt soovile tulemusi. Kuigi jah, ei tarbi, seega ei tea. Doriani kaup on lihtsalt hetkel “kuum”.
gymer
MemberToidukorda aitab asendada vast shake. Piilu siin poes ringi, saad lahenduse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused