gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2008 at 1:25 p.l. in reply to: Indrek Otsuse raamat- kohustuslik lugemine kõigile algajaile #169368
gymer
MemberPäris asjalik ja ülevaatlik. Kohustuslik kirjandus, minusugusele alustajale.
gymer
MemberKui trenni juhtun, siis Salomon.
Vabal ajal Ecco.
gymer
MemberVb. eksin aga muna (kollane+valge)= 7-8 g valku.
Võta nt. 4 muna (valget), ning jäta alles vaid 1 kollane.
oktoober 14, 2008 at 5:33 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #168915gymer
MemberMina ostsin Selverist (Põlvas), hind oli miski 70-80 eeku.
gymer
MemberSiin mainitakse “Donkey” harjutust (arvan, et mõeldi sama harjutust, Arnold Schwarzenegger oli ka suur selle harjutuse “fänn”).
gymer
MemberKuidas reageerite, keda/mida süüdistate, olete kuidagi piiranud oma tarbimist – esmatarbed, autokütus jne, kuidas laenudega on, panku usaldate? Pankade pankrotistumist ei karda?Ei süüdista otseselt kedagi, ei huvitu niivõrd poliitikast (ehk olen vales foorumis?). Samuti pole piiranud oma tarbimisi, mis vajalik, see olemas. Autokütust ei tarbi. Laenud on 0 (Noot, pisike õppelaen ikka piilub). Panku usaldan, sukasääres ei hoia. Rotte pangas veel ei karda. Saame hakkama
gymer
MemberNäide algajast e. minust.
Jalapress:
Ladusin kettad peale, võtsin positsiooni, tegin 10x ära, pähh, köki-möki. Hops, uued kettad juurde, davai, 3x ära, ning siis, käis plõks, ja oli tunne nagu oleks vanaisa oma 05 (Lada) mulle peale parkinud, hing kinni, nägu muutis värve kiiremini kui valgusfoor. Olles sõpradega (esimest ja viimast korda, nendele) saalis, oli mark ägisema hakata, nii ma siis seal kägaras oma elu silmade eest läbi lasin, kuni lõpuks välja päästeti.
Rinnalt surumine:
Enam vähem nagu eelmine seik, seekord ei aidatud välja, lasin kangi rinnale ja veeretasin kõhule (minu jaoks teeruliieffekt), ning sain kuidagi püsti.
Enam kangi ei tee kunagi üksi e. ei teegi, kuna käin hommikuti ja saalis pole kedagi. See vb. mõnele tundub suht pussy, a mis teha, enam ei tiku kangi alla.
___
Aus olla, siis raskused, mõlema teema puhul olid sellised, mida enamus foorumlased hommikuks söövad, aga mulle tundusid “normaalsed”. Teine asi, mis pähe sai õpitud: “Tra, ära tõmbale, kui ei oska!”
gymer
MemberBlender on sinu sõber, so use it
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Midagi võrreldes lusikaga möllates, sul küll kaduma ei lähe.gymer
MemberMillest sa räägid. Selleks, et sellisest seisust nagu see tatt seal lõi, võib iga inimene kelle tahas Knockout lüüa. Selleks pole isegi vaja löögile mingit erilist jõudu taha. Kergem löök ja inimene juba kukub. Lõug on nii tundlik koht lihtsalt. Tavainimesel pole ka reeglina välja arenenud selliseid reflekse, et reageerida ootamatule löögile vastavalt. Pluss alko, mis veel pärsib tugevalt reaktsiooni. Kui see junn seisaks mul samuti ees ja lööks teda samast seisust nagu ta seal lõi, siis ma lööks ta lõuad lihtsalt sodiks. Ma ei viitsi seda teemat isegi rohkem kommenteerida.Millest ma räägin? Rääkisin sellest, et meenutas filmi fight club… Ja see, iga “tatt” võib lüüa KO, on teada tõde. On õige, et lõug on hell teema (koht), ka reaktsiooni jutt sul õige, nii se tõesti pole, et lähi distantsil + alko, tavainime ootamatu rünnaku suudab tõrjuda. Aga julge oled sa küll, kui aus olla, siis mina pole mollilömastja, et nähes kargajat nolki, saadan ta hambaid korjama.
gymer
MemberParimat foorumit, kui see, pole olemas! Isegi sõna-rahvakeeleraamtu eest.
a mis on status quo, terra nullius jne…
Laisad olete, suurim raamatukogu, klaviatuuri-monitori kaugusel. Vana sõps, mr. google, ikka aitab.
gymer
MemberKui juba asi youtube ja vene rusikalembuse peale läks, siis vana hea
. See vist valminud varem, kui “300”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberRahvus siin küll midagi ei määra, absoluutselt iga rahvuse hulgas on selliseid abordijäänukeid kõvasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Word!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberNo on juhust, et saab igaüks. Oleneb mis turvaks. Oli (on) kunagi tuttav preili, pisut “omapärane”, polnud teda kaua näinud, kuid ükspäev, lõunakeskuses (Tartu kaubanduskeskus), jalutas mulle Falcki riietes vastu. Jutu point: võetakse küll, igat masti inimesi turvama. Oleneb kuhu.
gymer
Memberto: bumer325i, tänud lingi eest.
Aga niisama, teema jätkuks, tänapäeval tundub, et amet-vormi kandmine, on kõigile. Pean silmas seda, et pole enam ametile vastavat eetikat. Turvad peksavad tagaruumis joobes kliente, mendid sõidavad joobes peaga ametiaotosid puusse, sõjaväe eelkontrollist saavad süstivad narkarid armeesse jne… Meil ka siin ikka suhteliselt VABAriik? Kahju.
AutorPostitused