gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 18, 2008 at 8:24 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #126144
gymer
MemberSee plakat sobiks sinna hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Loodame, et see kunagi ka juhtub.
gymer
MemberKes sa sihuke tropp oled ? Ma olen otsinud ja uurinud 1kuu juba serious mass kohta, just selle tarbimise ja manustamsie kohta . Serious massi alateema kohta on siin nii palju crapi .See on bullshit.S*****i uurisid siis, kuu aega uurisid ja ikka midagi välja ei lugenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
Memberhttp://video.google.com/videosearch?q=eart…;aq=f&aq=f# vaadake seda filmi, kuskil oli eestikeelsete subtiitritega ka aga ma ei leidnud seda hetkelEesti subtiitritega saab vaadata siit.
Julm aga tõsi, lühidalt, muud ei oskagi filmi kohta öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
Memberjap, konsumites on ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamasti asuvad seal, kus ripuvad viilutatud singid, vorstid.
gymer
MemberSelverites on. On kahte sorti, nö. tavalised ja siis veel chilliga.
gymer
MemberKusjuures Tallegg’i kanasnäkid on ka päris head, isiklik lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>100g toodet sisaldab keskmiselt
energiat 859 kJ/203 kcal
valku 43g
süsivesikuid 1g
rasva 3g
Hind 24-26 kr.
gymer
MemberSelge, püüan meelde jätta.
Unustasin mainida, et trenn on hommikul.
gymer
MemberTänud kõigile, kes vastanud. Püüna ka liha menüüsse tuua. Kuid kui süsivesikuid lisada, siis millised oleks parimad allikad. Kas puuviljad, pudrud, kartul vms.?
Keegi siin küsis, kas olen valgu koguse kokku arvutanud. No see peaks tulema umbes nii: 30+30+35+20+30+20=165g valku (arvutasin siis eeltoodud menüü põhjal). Kaal, nagu mainitud 77kg, seega peaks valgukogus piisav olema (2g kehakaalu kohta). Kuid jah, kuna ja milliseid süsikaid rohkem lisada. Olen aru saanud, et hommikuti ja peale trenni on soovitatav süsivesikuid tarbida… Kuid kui hommikul ei jõua putru teha, kas siis 16.30 on liiga hilja nt. 200g kaerahelbeputru süüa?
Ahjaa, kas ka süsivesikute tarbimisel lihaskasvu eesmärgil, on mingi “valem”, nagu valgu puhul (2g kehakaalu kohta)? Segane jutt, kuid point, kuhu jõuda tahan on see, kui palju ja milliseid süsikaid päevas tarbima peaksin?
Tänan.
gymer
MemberPeale trenni, võta M2’te ikka veega, mitte piimaga. Veega imendub kiiremini.
gymer
MemberTere,
pikaajalist kogemust ei ole, kuid on proovitud. Shokolaadi oma paljud kiidavad, veega võttes, oli maitse minujaoks ebameeldiv.
Minu arvates:
Lahustavus: 4/5
Maitse: Shokolaad 2/5
Mõju: ei oska öelda, pole piisavalt tarvitanud.
gymer
MemberEi pea. Nii ongi.
gymer
MemberIse mõõdan nii.
100g on umb sheikeris 200 ml.
gymer
MemberMis suhkrut puudutab, siis, kui silma jääb see, võta ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Konsumites ning Rimis täitsa olemas, Selveris pole näinud, hind umb 18 eeku.gymer
MemberAru ma ei saa, miks ei tohi alguses lisavalku tarbida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valk on äärmiselt tähtsal kohal toidus (söögina, sheigina) lihaste treenimisel, kasvatamisel. Pmst võib öelda, et ära söö valgurikkaid toite, enne kui oled treeninud mõned kuud, kuni aasta?
Olles küll algaja ja suhteliselt võhik antud valdkonnas, julgen soovitada, võta peale rasket treeningut (vähemalt 20-30 min jooksul)valgusheik (30g valku, pisut süsikaid – viinamarjasuhkur, ning sega see umb 400ml veega).
-
AutorPostitused