gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gymer
MemberSuhteline värk, aga “keskmine” kartul kaalub umb. 70-80g.
gymer
MemberMõtled et üks kord nädalas mingi lihasgrupp läbi? Ala esmaspäeval rind ja järgmine rinna treening järgmine esmaspäev jne?Kui korralikult teha siis on see täiesti piisav..
Jah, mõtlesin, et kas ühele lihasgrupile 1x nädalas 3 – 4 harjutust on normaalne. Kuna oli plaan kava muuta. Aga tänan vastamast, ei hakka võõrasse teemasse vahele segama rohkem
gymer
MemberKüsiks ühe lolli küsimuse vahele, kas 1x nädalas lihasgrupile vähe pole? St. 1 kord nädalas rind, selg jne…?
gymer
MemberTartus
Turu spordihoones
gymer
MemberTere, ise segan ka enne valmis (veega), et kohe peale trenni juua (nt. samal ajal kui lõpetuseks sõidan ratast). Kui aga sinu jook sisaldab ka kreatiini, siis sega jook peale trenni valmis ja joo kohe. Kreatiin kaotab pisut oma “võlust”, kui ta liialt kaua vedelikus on (olen nii kuulnud, kas see ka 100% tõsi on, ei tea).
gymer
MemberKui tarbid koheselt peale trenni, siis sega veega. Imendub kiiremini. Süsikaid pole vast mõtet rohkem lisada, kuna seal neid juba piisavalt (tegemist massilisajaga).
gymer
MemberOk, tänud! Uurin.
gymer
MemberMinu lollus, aga mis on, kuidas käib “saksamahutreening”?
gymer
MemberKui just pead massikat tarvitama, siis alusta ehk Muscle+’iga, tunduvalt odavam, ning mõikab kah.
Aga jah, tõsi on see, et kiiruga ei tule kahjuks miskit… olgu nii kallis ja võimas massikas (jutu järgi) kui tahes.
Kuid kirjuta otsingusse Anator P70 ja loe mida kogemustega vennad räägivad selle toote kohta. Ise ma proovinud ei ole.
gymer
MemberTere, mina kui suurem algaja kui sina, teen 6-8 kordust 3 seeriat. Aga kui on nii, et sihiks võetud arvu täis ei saa, vähenda raskust, tee aeglaselt ja keskendunult. See, et väiksem raskus on võib muidugi pshüühiliselt mõjuda (a’la “Ma suudaks ju rohkem”), kuid kui hoolikalt teha, võtab see “väiksem” raskus ka väga läbi ja on tulus ka.
gymer
MemberTere, laadimisega pole kiiret (saan aru, et oled veel algaja). Koheselt peale trenni joo sheik. See võiks olla: süsikad ja valk 1:1 (on ka legend, et 1 osa valku ja 2 osa süsikaid), ning teelusikas (umb. 5g) kreatiini. Trennivabadel päevadel katsu tavatoiduga läbi ajada.
Ahjaa… kui kodus teed sheigi valmis ja võtad trenni kaasa, siis lisa kreatiin viimasena, 10 min enne sheigi joomist. Kreatiinil pidi olema see “omadus”, et vedelikus kaua olla ei tohiks, kaotab oma mõtte.
*Jututs võib vigu olla, seega palun mitte puhta kullana võtta.
Edu.
gymer
Membertere mul on selline küsimus kas 16.a poiss saaks sama suureks nagu täiskasvanud mehed ehk kulturistid:DJa kas keegi teab palju kaalub ja kui pikk oli marek kalmus 16.a
Tere, kui 16 aastane hakkab korralikult treenima, toituma, puhkama ja asja endale selgeks teeb, siis, meheikka jõudes peaks suure mehe moodi olema küll (enam-vähem)
“> .Üleöö st. ülekuu imet ei sünni.
gymer
MemberKuurina pole tarvitanud, hiljuti hakkasin trennijärgsesse koksi segama. Seega, väheste kogemuste baasil ma igaksjuhuks küsimustikku ei täida. Kuid kas kunagi on võimalik ka küsimustiku tulemusi lugeda?
gymer
MemberAga jah, soovitatavalt kohe peale trenni, ning veega (*pulber+400ML vett). Veega imendub kiiremini, mis on oluline just peale füüsilise treeningu tegemist. Kui võtad toidukorrdade vahepeal v. asendajana, siis võta nt. piimaga.
*pulbrit siis niipalju kui on ette nähtud. Üle ei maksa pingutada, ega imet niisama ei juhtu.
gymer
MemberOdavam on vast Ariel ProPower 4 kg pakk, 45g 500ML kohta, süsikateks lisada banaan. Vahutab mis jube, lahustatavus kah kesine, kuid toime ja lõhn on legendaarne. Sobib hästi kõhukinnisuse ning aeglase metabolismi puhul.
AutorPostitused