Skip to main content

gymer

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 355 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kartul #179865
    gymer
    Member

Suhteline värk, aga “keskmine” kartul kaalub umb. 70-80g.

in reply to: Ujumine: õlad ja selg #179821
    gymer
    Member

Mõtled et üks kord nädalas mingi lihasgrupp läbi? Ala esmaspäeval rind ja järgmine rinna treening järgmine esmaspäev jne?

Kui korralikult teha siis on see täiesti piisav..

Jah, mõtlesin, et kas ühele lihasgrupile 1x nädalas 3 – 4 harjutust on normaalne. Kuna oli plaan kava muuta. Aga tänan vastamast, ei hakka võõrasse teemasse vahele segama rohkem

in reply to: Ujumine: õlad ja selg #179811
    gymer
    Member

Küsiks ühe lolli küsimuse vahele, kas 1x nädalas lihasgrupile vähe pole? St. 1 kord nädalas rind, selg jne…?

in reply to: Kus trennis käid ja kus elad??? #179803
    gymer
    Member

Tartus

Turu spordihoones

in reply to: Joogi valmistamine #179501
    gymer
    Member

Tere, ise segan ka enne valmis (veega), et kohe peale trenni juua (nt. samal ajal kui lõpetuseks sõidan ratast). Kui aga sinu jook sisaldab ka kreatiini, siis sega jook peale trenni valmis ja joo kohe. Kreatiin kaotab pisut oma “võlust”, kui ta liialt kaua vedelikus on (olen nii kuulnud, kas see ka 100% tõsi on, ei tea).

in reply to: mass2 #178920
    gymer
    Member

Kui tarbid koheselt peale trenni, siis sega veega. Imendub kiiremini. Süsikaid pole vast mõtet rohkem lisada, kuna seal neid juba piisavalt (tegemist massilisajaga).

in reply to: Küsimus korduste arvu kohta #178369
    gymer
    Member

Ok, tänud! Uurin.

in reply to: Küsimus korduste arvu kohta #178362
    gymer
    Member

Minu lollus, aga mis on, kuidas käib “saksamahutreening”?

in reply to: Massilisajad #178360
    gymer
    Member

Kui just pead massikat tarvitama, siis alusta ehk Muscle+’iga, tunduvalt odavam, ning mõikab kah.

Aga jah, tõsi on see, et kiiruga ei tule kahjuks miskit… olgu nii kallis ja võimas massikas (jutu järgi) kui tahes.

Kuid kirjuta otsingusse Anator P70 ja loe mida kogemustega vennad räägivad selle toote kohta. Ise ma proovinud ei ole.

in reply to: Küsimus korduste arvu kohta #178356
    gymer
    Member

Tere, mina kui suurem algaja kui sina, teen 6-8 kordust 3 seeriat. Aga kui on nii, et sihiks võetud arvu täis ei saa, vähenda raskust, tee aeglaselt ja keskendunult. See, et väiksem raskus on võib muidugi pshüühiliselt mõjuda (a’la “Ma suudaks ju rohkem”), kuid kui hoolikalt teha, võtab see “väiksem” raskus ka väga läbi ja on tulus ka.

in reply to: Kombo? #178267
    gymer
    Member

Tere, laadimisega pole kiiret (saan aru, et oled veel algaja). Koheselt peale trenni joo sheik. See võiks olla: süsikad ja valk 1:1 (on ka legend, et 1 osa valku ja 2 osa süsikaid), ning teelusikas (umb. 5g) kreatiini. Trennivabadel päevadel katsu tavatoiduga läbi ajada.

Ahjaa… kui kodus teed sheigi valmis ja võtad trenni kaasa, siis lisa kreatiin viimasena, 10 min enne sheigi joomist. Kreatiinil pidi olema see “omadus”, et vedelikus kaua olla ei tohiks, kaotab oma mõtte.

*Jututs võib vigu olla, seega palun mitte puhta kullana võtta.

Edu.

in reply to: tere mul on selline küsimus #171999
    gymer
    Member

tere mul on selline küsimus kas 16.a poiss saaks sama suureks nagu täiskasvanud mehed ehk kulturistid:D

Ja kas keegi teab palju kaalub ja kui pikk oli marek kalmus 16.a

Tere, kui 16 aastane hakkab korralikult treenima, toituma, puhkama ja asja endale selgeks teeb, siis, meheikka jõudes peaks suure mehe moodi olema küll (enam-vähem) <_<“> .

Üleöö st. ülekuu imet ei sünni.

in reply to: KÜSITLUS – KREATIIN #171480
    gymer
    Member

Kuurina pole tarvitanud, hiljuti hakkasin trennijärgsesse koksi segama. Seega, väheste kogemuste baasil ma igaksjuhuks küsimustikku ei täida. Kuid kas kunagi on võimalik ka küsimustiku tulemusi lugeda?

in reply to: millal võtta #105162
    gymer
    Member

Aga jah, soovitatavalt kohe peale trenni, ning veega (*pulber+400ML vett). Veega imendub kiiremini, mis on oluline just peale füüsilise treeningu tegemist. Kui võtad toidukorrdade vahepeal v. asendajana, siis võta nt. piimaga.

*pulbrit siis niipalju kui on ette nähtud. Üle ei maksa pingutada, ega imet niisama ei juhtu.

in reply to: küsimus pulbrite kohta #105747
    gymer
    Member

Odavam on vast Ariel ProPower 4 kg pakk, 45g 500ML kohta, süsikateks lisada banaan. Vahutab mis jube, lahustatavus kah kesine, kuid toime ja lõhn on legendaarne. Sobib hästi kõhukinnisuse ning aeglase metabolismi puhul.

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 355 total)