gymer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gymer
MemberSuur tänu vastamast. Asjalik artikkel, uurin lähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: fitness.ee kaloriarvuti on kulda väärt abimees, proovisin ja avastasin seal mitu tundi.
gymer
MemberSoovitan ka kohalikes suuremates poodides ringi vaadata, leidub täitsa adekvaatseid valgu-süsika batoone, mida hõlpsalt põllule kaasa võtta. Kuigi jah, tikuvad sulama sooja ilmaga
“> .gymer
MemberKui aus olla, siis ega ma kätele erilist tähelepanu ei pööra, kuuspakki ka taga ei aja (kui siis hääästi natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Suurim “murelaps” on selg, selle laius (lailihas), see ei saa justkui trenni (kuigi teen lõuatõbeid lai haare peopesad väljapoole, ning ka kõrvale tõsteid – jalg ja käsi pingil, selg horisontaalselt põrandaga, ning tõmban hantlit roieteni). See viimane harjutuse kirjeldus sai veidram, kui ma silmas pidasin.gymer
MemberTore lugeda, kui trenn sujub ja hästi läheb, ning ka häid tulemusi annab. Motivatsiooniks kindlasti nii mõnelegi alustajale (nagu kasvõi mina).
Edu ja jaksu ka edaspidiseks.
gymer
MemberTänan Teid vastamast. Orienteerun siis pisut ümber. Nt. trennieelne tuunikala v. kodujuust asendada nt. süsivesikute rohkema “snäkiga” nt. banaan+kookushelbed? Ning treeningul vahetan biitsa ja triitsa ära (triips seljapäeval, biits rinnapäeval)?
gymer
MemberTõlkige mulle palun FTW? …ma olen vanamoodne.FTW – For The Win
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>gymer
MemberTere, ei osanud kiiruga paremat pealkirja panna. Paluti uurida, et kas Axis Labs’i SMASH’i on soovitatav kasutada kui on paar kuud (1,5) aegunud. Või tuleks purgi lõpp minema visata. Hoitud on pimedas toasoojas (kapis ühesõnaga).
Tänan.
gymer
MemberÕnnitlused ka minu poolt!
Edu ja jõudu treeningutel ja muidu ka.
gymer
MemberEks harjumist vajab iga uus asi, nii ka see leht. Pood on mugavam (pean silmas eesmärkide ikoone – valikuid, nagu nt. sportlab’il), stiilsem ka kui varem
gymer
MemberTänan vastamast.
gymer
MemberKasutades juba alustatud teemat, oleks paar küsimus lõua tõmbamisest.
1. Kuna olen proovinud teha 3×8, lai haare, peopesad väljapoole, jõuan teha 8 kenasti (varuga). Kui lähen uut seeriat tegema, siis tehnika juba kuuenda tõmbe juures kannatab. Kolmas seeria on juba komöödia ja harjutuse mõnitamine. Seega, kas oleks mõtekam st. effektiivsem proovida nt. 5×5? Eesmärk siis aidata populaarse V kuju treenimist.
2. Kas on mõtekas teha vaheldumisi seeria:lai haare – peopesad väljapoole, teine seeria: peopesad enda poole? (see viimane küsimus sai jabur, kuid ehk on aru saadav)
gymer
MemberNo mõni oli päris naljakas. Aga jah, ütleks, et Only in America
gymer
MemberTere, ma pole küll trennimees, kuid vaadake Tööriistad—> Harjutustepank-.—> sealt valite lihasgrupi, ning näete erinevaid harjutusi. Mõned Teie poolt küsitud on ka seal kenasti ära toodud.
*Tahtsin pildid siia kopeerida, kuid andis errori:”Vabandame, dünaamilised lehed
TAG’ides pole lubatud”
“>edit: nägin, et olete juba harjutustepanka vaadanud. No ega’s muud kui googeldama, pisut otsimist ja asi käes.
gymer
MemberPole küll prof, aga habemenuga on pisut teine teema kui teemaalgataja poolt küsitud raseerija.
gymer
MemberTartu väliturul on üks pood nimega 1001 pisiasja (või midagi sellist), seal olen näinud neid vanakooli raseerijaid, habemenuge ja isegi vahupintsleid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samuti saab sealt ka žilette mainitud raseerijale.edit: ebay’s on päris huvitavaid mudeleid saadaval, ehk leiate sealt.
AutorPostitused