Gymaholic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Gymaholic
ModeratorTere!
Homseteks võistlusteks käivad ettevalmistused täies hoos.
Kaasa võtan kindlasti Iconfiti tooted, mida pärast võistlusi manustada.
Menüüs on šokolaadimaitseline diet protein. Seda on väga mugav igale poole kaasa võtta, kuna pakitud väikestesse pakikestesse. Samuti saab valguvajaduse sellega täidetud.
Lisaks võtan kaasa toidukorra asendaja. Juhuks kui teisi võistlejaid vaadates peaks kõht tühjaks minema ja süüa kusagilt ei saa. Samuti on need mugavalt väikestes pakikestes.
Lisaks on pildil mu viimase aja asendamatu lemmik – rohelise tee ekstrakt. Olen seda igal hommikul pudru sisse seganud, et saada vajalikke antioksüdante ning aidata kaasa vee väljutamisele.
Eile õhtul alustasin suure veejoomisega, mille lõpetasin täna õhtul mõni aeg tagasi.
Tegin oma viimasest sõõmust ka video
Head vaatamist, mina lähen Spartasse higistama.
Gymaholic
ModeratorEga juhuslikult nüüdseks pole tekkinud kedagi, kes saaks küüti pakkuda?
Kui kedagi rohkem ei teki, siis ma lähen ise autoga. Nii et põhimõtteliselt saaks minuga tulla.
Gymaholic
ModeratorRandme treenimiseks Powerballi oled proovinud?
Kunagi korra mängisin sellega. Kasutusse ei võtnud.
Gymaholic
ModeratorTere!
Kahe päeva pärast, laupäeval toimuvad käesurumisvõistlused Riias. Järgnevalt kirjutan, kuidas ma selleks end ette valmistan, mida teen ja mis olukorras ma olen.
Esiteks, ma kavatsen selle võita!
Pärast viimaseid võistlusi võtsin eesmärgiks treenida ma ranne veel tugevamaks, harjutada kiirust ja olla tugevam (nagu alati).
Rannet treenin spetsiaalse vahendiga, mille mu klubikaaslane valmistas. Näeb välja nagu rolling thunder, kuid käepide ei ole nii jäme. Sellega teen näiteks wrist curli.
Oma kavasse olen lisanud ka rätikuga lõuatõmbed, mis tugevdab haaret ja sõrmi.
Lisaks olen teinud erinevaid randmeharjutusi kangide, hantlite ja plokksüsteemiga. Parem oleks, et seda järgmisetel võistlustel tunda oleks.
Teiseks suureks probleemiks on kaaluklassi mahtumine. Enne igat võistlust, kus on tarvis kaalule astuda, võtab mu keha üleöö juurde umbes 4 kilo. Nii oli ka Fitness5-ga. Ilmselgelt tekitab mõte kaaluleastumisest stressi ning seetõttu pean ma viimased päevad enne võistlusi nägema vaeva maha rahunemise ja kaalulangetamisega. Selles valdkonnas andis asjalikku nõu Peep, kelle juhiseid järgides loodan saunas ja kuumas vannis passides kaalunumbreid vähendada. See, kas ma lähen sauna kiledressides või mitte, jääb veel saladuseks, kuid kindlasti näeb mind kuskil, kapuuts peas, higimull otsa ees, ringi jalutamas.
Kaloraaži ma drastiliselt vähendanud ei ole. Olen küll vähendanud toidu mahtu, mis tähendab, et söön kõrgema kaloraažiga toitu ning sellest johtuvalt kaalub toit vähem.
Täna tegin viimase vahva jõusaalitreeningu enne laupäeva. Kavas oli kerge jalg. Meeleolu saali astudes ei olnud kõige rõõmsam tulenevalt isiklikest probleemidest, kuid Spartas trenni tehes läks tuju palju paremaks. Tuju parandas Raigo väike tögamine ning kui kõlaritest kostus minu “lemmiklugu”, laenas Tauri kolmeks minutiks oma kõrvaklappe, millest pani mängima Metallica. Jala tagaosa sain kõva rocki saatel tehtud ning väljaasteteks oli jõudu palju rohkem.
Siit ka tarkusetera: kui teil on tuju halb, siis minge trenni!
Kui viitsin teen trenni lõpus ka venituse – täna viitsisin.
Pärast trenni manustasin Iconfiti maasikamaitselist hydro wheyd ning tatsasin rõõmsalt autosse.
Tänan tähelepanu eest
Gymaholic
ModeratorTere!
Viimase nädala jooksul olen purustanud mitu isiklikku rekordit – kükk ja surumine, lisaks tegin ühe dipsi ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahepeal suutsin ühe pika aja oma kõhulihase täiesti valusaks ka treenida. Omaette huumor oli hommikul voodist väljasaamine. Minu kätekõverdushüpped ka arenevad. Hüppasin umbes 41-42 cm kõrgusele. Järgmiseks tahan poole meetri kõrgusele lennata.
Stiilinäide trennijärgsest venitusest
Gymaholic
ModeratorTere!
Kõrgharidus anti kätte, nüüd saab targemalt trenni teha. Olen hakanud rohkem rinnalt surumisele keskenduma, nagu seda ka eelnevatest postitustest lugeda on saanud. Ehk lähen ka Revali surumisvõistlusele
Lisasin enda kavasse surumise kummidega ja kettidega. Tänase trenni esimene harjutus oligi kettidega surumine. Kokku 60kg kuus kordust ja nii viis seeriat. Trenni lõppu tegin kerge õla. Kergel õlapäeval teen näiteks õla tagaosa plankasendis ja arnoldi surumist sangpommidega. Nii saan samal ajal ka muule lihasgrupile tööd, sest kergel päeval pole suuri raskusi vaja taga ajada. Lisaks tegin veel kõhtu ja selga.
Lihas taastub minu trennikoormuse juures väga hästi ära. Vahel magada ei saa, kuna ma kardan, et jään lõpueksamile hiljaks. Koolilõpu stress on ikka veel sees.
Lihast aitab kasvatada mul maasikamaitseline IconFit Hydro Whey 80.
Lisan ka väikese lõigu oma surumisest.
Vinget nädalavahetuse jätku!
Gymaholic
ModeratorTere!
Ettevalmistused homseks ülikoolilõpetamiseks käivad täies hoos. Tänase hommikupooliku veetsin kõnet kirjutades – pean aktusel lõpetajate nimel kõne. Kui vahva! Ma naudin esinemist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päeval võtsin dekanaadist talaarid ja tegin ka oma ühe lemmiktootega pilti.
Lõpuaktuseks vormi!
Õhtupooliku veetsin 2 tundi kangi all surudes. Muuhulgas surusin isikliku rekordi. Ainult mõned kilod jääb veel naiste rekordist puudu, seega plaanis on sügisestel võistlustel suruda uus rekord. Samuti võtsin esimest korda kätte 110kg kaaluva kangi. Päris põnev oli. Kogemata võeti see videosse ka.
“Üks veel!”
Harjutasin kiirust ja plahvatust, et homme kiiresti ja jõuliselt lilled enda kätte haarata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne kõikidele koolilõpetajatele!
Gymaholic
ModeratorTere!
Eelmisel pühapäeval tegime käesurujatega koos trenni. Panime oma laua püsti Männi pargis asuvale lavale. Selleks pidime hommikused viinavõtjad sealt minema ajama. Kõndisin lavale, tõmbasin oma lailihase välja ja läinud nad olidki. Järgmiseks murekohaks oli laua püsti panemine – võti oli Erikul koju ununenud. Kui Erik võtmega tagasi jõudis, ei olnud meie Gruusia päritolu meistersuruja veel ärganud. Kui ta unise peaga kohale jõudis, olid kõikide käed alistatud. Temaga koos surudes sain aru, et peaksin oma sõrmi rohkem treenima. Samuti lisan enda kavasse rätikuga lõuatõmbed.
Tegime plaani, et 11. juulil läheme Riga Openile. Uued võistlused siis juba vähem kui kuu aja pärast!
Samuti, käeusurujatel pole jalgu vaja, et suruda.
Gymaholic
ModeratorMis aparatus tuu om?
Igivana ninja
Gymaholic
ModeratorTere!
Täiesti uued tuuled puhuvad ja eks näis, kuhu ma lõpuks välja jõuan.
Kõrgharidus olemas – Tartu Ülikooli õigusteaduskonnaga jätan hüvasti järgmisel nädalal.
Uus töö – olen nüüd tihedasti seotud Fitnessi, EKFL-i ja EPTL-ga.
Uued eesmärgid – purustada mõned Eesti rekordid, treenida oma ranne tugevaks ja kõik maha suruda, kükkida sajaga, suruda vähemalt 80-ga, osaleda euroopakatel käesurumises, maailmameistrivõistlustele tahan ka kunagi minna….
Kui ma midagi endale sihiks sean, siis ma viin ka selle lõpuni.
Minu Rootsi vastane käesurumises sai EM-l V koha. Kuna mul oli temaga väga tasavägine võistlus, siis mu eesmärgiks on tulla Euroopa esimeseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna andsin Terases oma viimase trenni.
Tähistasin seda maheda jalapäevaga, kus kangile ladusin 110, kuid tegin seeriaid siiski veel kummidega. Lisaks veel terve nimekiri teisi harjutusi, eriti reie tagaosale. Tahan, et see lõpuks ilusasti joonistama hakkaks. Kakspealihas kasvab magades.
Aeroobset teen õues.
Elu on seiklus.
Gymaholic
ModeratorTere!
Sügisel algas Sparta jõusaalis terve talve vältav võistlussari, kus sai osa võtta erinevatest põnevatest aladest:
- Padrunikasti hoidmine enda ees
- Suusaergomeetrite tõmbamine
- Lõuatõmme korduste peale / naistel kätekõverdused
- Sõudeergomeetrite võistlus
- Rööbaspuudel surumine – korduste peale
- Kükk kangiga
- Jalgade tõstmine horisontaali
- Wattbike´i võistlus
- Rippumine
Võtsin kolmest esimesest võistlusest osa ning selgus, et võitsin III koha naiste arvestuses.
Ma olin selle võistluse juba täiesti ära unustanud ning ei oodanud mingit märkimisväärset kohta, kuna ei saanud kõikides aladeski end proovile panna.
Kui ma vahepeal reisil poleks käinud ja oleks korraldajaid taga ajades kõik alad ära sooritanud, oleks esikoht minu oma olnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga selleks on järgmine aasta. Väga vahva ja positiivne oli keset eksamistressi oma auhinnale järele minna.
Nüüd tagasi õppima.
Gymaholic
ModeratorGymaholic
ModeratorTere!
Sel nädalavahetusel, 15-17 mai toimub Tallinnas Eesti Näituste Messikeskuses Ilumess.
Lisaks pealekantavatele ja ajutistele ilutoodetele pakutakse ka sisemist ilu ja tervist. Olen esindatud Eesti Personaaltreenerite Liidu boksis. Pakun head tuju ja lõbusat vaatemängu. Lisaks mõõdan kehakoostist, pakun personaalset nõustamist ja vastan kõikidele teie küsimustele ükskõik, mis valdkonnast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme olen veel seal, nii et tulge kindlasti! Sissepääs on 5 euri ja saab palju tasuta nänni ka. Fitshopi boksis saab maitsta batoone ja osta neid soodsama hinnaga, lisaks saab teistes boksides võtta osa sportlikest võistlustest, lasta endale juuksepikendusi panna, küüsi lakkida, kreeme peale määrida ja mida kõike veel. Tegevust jätkub.
Oma keha väänates ja pöörates püüdsin Tallinna TV tähelepanu ning andsin väikese intervjuu. Ühelegi küsimusele ma vastata ei osanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahtsin öelda midagi tabavat, aga välja tuli ikka täielik jama. Lisaks tegi üks juuksepikendusi pakkuv firma minust pilte, kus ma kannan nende juukseid ning kätel seisan. Eesmärgiks tõestada, et juuksepikendustega saab kõike teha.
Messil pani keegi mulle hüüdnimeks “Supertreener”. Selle võiks isegi oma CV-sse või visiitkaardile lisada.
Väga vahva oli ja kui teil positiivsust või energiat puudu jääb, siis külastage meie boksi!
Gymaholic
ModeratorEile oli rinnapäev ning trenni lõppu proovisin taaskord teha oma stepipingiharjutust.
Seekord sättisin ma stepipingid kõige kõrgemasse asendisse ning harjutus ei osutunudki võimatuks. Järgmisel korral laon pingid juba üksteise peale.
Väike video ka
Gymaholic
ModeratorLaupäeval toimus Fitness5 esimene etapp.
Alad, milles end proovile pannakse on: rinnalt surumine (naised 70%ga enda keharaskusest), küünarvarte kõverdamine (naised 40%ga), kükk (naised 100%ga), lõuatõmme ja triitsepsi surumine.
Võistlused algasid minu jaoks kohutavalt, kuna kell 10 hommikul kaalule astudes vaatas vastu number, mida ma olen näinud ainult kaaluangetajate saadetes. Samas ma tundsin juba eelmisel päeval, et mu keha ei päris see ning kaalunumber ei pruugi tulla n-ö adekvaatne. Pärast kaalumist käis peast läbi mõte istuda järgnevad 2 tundi saunas ning enne võistlusi end uuesti üle kaaluda, kuid ei viitsinud selliste ekstreemsustega tegelema hakata. “Küll need suuremad raskused mind tugevamaks teevad,” mõtlesin ma. Võitma ma nagunii ei läinud – läksin end vaid proovile panema.
Kordusi ma palju kirja ei saanud, kuna paljud jäeti õige tehnika puudumise tõttu lugemata. Pettumust valmistas kõige rohkem see, et küünavarte kõverdamises tegin endameelest üle 10 korduse, kuid kirja läks vaid 3. See-eest pakkusin ma huvitavat vaatemängu. Ehk saan video varsti kätte ja kui julgen, panen selle ka siia üles.
Seniks üks pilt, mis ehk annab aimu, kui väärakad mu vimased kordused olid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükk läks ka halvasti, kuna hakkasin peeglist oma tehnikat jälgima ja kogu energia läks sinna.
Lõuatõmme
Kõige puhtamalt tegin ära dipsid, kus loeti ära kõik kordused. See oli positiivne üllatus, kuna neid tegin ma eelmisel nädalal üle aastate esimest korda. Dipse ei tee ma oma roiete tõttu – need tulevad oma pesadest välja. Nüüd tunnen, et mul on vähemalt 3 roiet paigast ära ning uus füsio aeg on alles kuu aja pärast. No pain no gain. Senikaua, kuni roided väljas on, võin kas või iga päev dipse teha, sest valusamaks praegune olukord enam minna ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lühike video ka, kus küll kõiki kordusi peal ei ole
Lõppkokkuvõttes sain III koha, haha.
Kui autosse rahvast saan, käin ära ka Tartu Fitness5 võistlusel ja vaatan, kas mõni tulemus paraneb. Nüüd tean, mis tehnikaga tegema peab.
Kellel veel uudishimu ja soovi sellel aastal võistlustest osa võtta, siis soovitan!
Lisainfo siit http://www.fitness.ee/uudis/6415/fitness5-teine-etapp-laupaeval-16-mail-kimberi-klubis
Selleks ei pea sportlane olema ja mingeid konkreetseid tulemusi kelleltki ei oodata. Teiste tähelepanu, väike adrenaliin ja võistlusmoment paneb palju rohkem pingutama ning võistluste lõpuks märkad kindlasti, et oled tugevam, kui sa alguses arvasid end olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused