GunnarKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GunnarKuusnõmm
MemberTere! Kirjutan siia väikese kokkuvõtte enda võistlusest. Nimelt mulle tundub, ja ilmselt ka nii oli , et vorm oli ennem ära kui võistlustele jõudsin. Sellele aitas kaasa kindlsasti komandeering, kus ma olen juba 2 kuud olnud. Trenni seal vahepeal ikka jõudsin, et väheke toonust hoida kuid see pole see mis kodusaalis jne. ´Särgi trenne ja pakule surumis trenne jõudsin teha vist 3 tk ennem võistlusi , kuigi plaanis oli rohkem aga vahepeal segas vasaku randme valu kangi kätte võtta.
Võistlustest ise… algraskuses olin suhteliselt kindel sest eelmine pühapäev suutsin seda 3 korda suruda iga asendi pealt. Seega oligi algraskuseks 180kg .Järgmise raskuse sai valitud 190 kg kuid siis katsel silda võttes lasin särgil kõripeale tulla ning rinnale see kang jähigi.. 3ndal korral kõik nagu toimis aga ilmselt polnud enam jõudu. Seega jäi tulemuseks 180 kg ja teine koht. Esimese koha sai minu kaalus Andrei Koplik tulemusega 190 kg. Absoluut arvestuses olin 9 s tulemusega 136 wilksi punkti.
Hästi läks veel Aimaril kellel tekkis ennem võistlusi särgi suurusega probleeme ja eriti hästi läks Raigol kes sai absoluut arvestuses esimese koha tulemusega 165,1… wilksi punkti. Järgmisel nv hoiame siis põidlaid Rainile ja Otile kes sõidavad Põhjamaade mv ning kohe Emv otsa. Loodame parimat!
GunnarKuusnõmm
MemberTere! Kirjutan paar rida enda treeningutest ka. Eelmine nädal tegime Raigoga Viljandis trenni, enese tunne oli üpris hea ja läksime surumises üles ,Minu max tulemuseks jähi seal 160 kg. Proovisin 170 ka suruda kuid poole peal jähi kinni. Täna siis sai lõpuks surumissärk selga pandud ja peaks ütlema, et väga võõras oli sest viimati oli see seljas aasta tagasi. Ühesõnaga kang oli täna raske ja särgis oli kitsas tunne
Kuid sellegi poolest õnnestus 8 cm pakult suruda 205 kg 2×2 ning see järel rinnale esimene raskus 175 mis tuli väga visalt rinnale, edasi otsutasin et tuleb juurde panna, et tuleks paremini õige kohapeal rinnale järgnevad raskused siis 180 ja edasi 190 . Viimane õnnestus samuti kuid ikka veidi kõhupeale. Loodan et järgmine kord õnnestub trenn vähe paremini, sest aega on vähe jäänud ja seekord on plaanis võistlustel ikka 200 ära suruda. Iseenesest peaks see praegu sees juba olema kuid tunnen, et teravusest veidi puudu
Aga eks paistab . Keha kaal endiselt 70. Aimaril ka 200 pole enam mingi näitaja aga eks ta sellest kirjutab ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunnarKuusnõmm
MemberViimane nädal pole ma nüüd korralikult trenni teha saanud, kuna mingi gripp on liikvel mis minunigi jõudis. Eelmise esmaspäeva(13.08) õhtul lõi palaviku 38,1 ja mandlid paiste. Palavikuga sai maadeldud paarpäeva kuid kurguvalu on siiani. Siiski käisin üleeile trennis kuna enesetunne oli päris okey. Tegime Aimariga koos kükki kus ma läksin nõ üles. Ilma varustuseta jähi tulemuseks 175 kg njng sidemetega teisel katsel 195 kg. Iseenesest tundsin et jalg oli hästi puhanud kuigi kehakaal oli langenud kuskil 1,5 kg. Täna siis pean jälle trennist eemale jääma, kuna palavik ilmutab ennast taas, aga loodan et ehk homme olen saalis. Ja siis plaan oleks korra surumis särk selga tõmmata.
GunnarKuusnõmm
MemberTäna siis olin mina üksinda saalis, kuid ega sellepärast trenn tegemata ei jäänud. Raskused on võrreldes alguses juba tublisti kasvanud. Täna siis rinnalt surumises oli suure protsendiga päev nimelt 80% korduseid ette nähtud 4×3 ja raskuseks oli 140 kg. Kang ei olnud raske ning viimase seeria tegin 8 kordust selle raskusega. Edasi läks asi tõmbega kus raskused on jõudnud 115 kg-lt 165 kg-ni . Tõmbes täna kordusteks 6×6. Kükk oli esimesena ning seal korduseid 6×6 , raskuseks130 kg ja protsendina oli see 68. Tänaseks siis päris väsinud ning trenniga rahul , raskused kasvavad, jõud tuleb ning jalg on ka tublisti järgi tulnud.
Kehakaal on tõusunud juba 70-72 ja visuaalsel vaatlusel mitte rasva arvelt. Toidu lisandiks endiselt bcaa, pump + ja muscle plus
GunnarKuusnõmm
MemberNii pole ka ammu siia midagi kirjutanud, kuid trenn see eest käib korralik. Peale Jaanipäeva alustasin 3×3 kava ning praeguseks on esimene faas läbi ning alustasin teist. Esimene osa toimis väga edukalt, kükk pluss 15 kg tõmme pluss 20 ja surumine plus 15 kg. Põhimõtteliselt on praeguseks vana vorm juba tagasi ja nüüd vaja edasi liikuda. Seda üritan siis nüüd selle teise faasi käigus kus protsent on suurem ja raskused tunduvalt suuremad. Toidu lisanditest kasutan peraegu pump plus , bcaa ning creatini. Kaal on hetkel 70 kandis.
GunnarKuusnõmm
MemberTere! Uuesti trenniga tutvuse tegemine hakkab juba vaikselt looma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel teen nii õelda kergeid trenne. Eile oli jalapäev kus sai tehtud erinevad harjutusi nii nelipea lihasele kui ka kakspea lihasele. Täna oli kerge surumise trenn aga tunne oli hea ja proovisin veidi raskusi ja paremad neist 155×2 ja 160 x1 ning 165 ebaõnnestus. Ehk siis motivatsioon tõusis taas, kui arvestada seda , et kehakaal on hetkel 68-69. Selle nädala tegelen veel kergemate asjadega trennis ning järgmisest nädalast peaks täsine töö pihta hakkama.GunnarKuusnõmm
MemberPoola MM ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunnarKuusnõmm
MemberTere! Pole siia pikka aega kirjutanud, kuna polegi eriti millegist kirjutada olnud. Praeguseks siis töölähetus läbi ja saab jälle normaalselt trenni teha. Täna siis sai tehtud kergem jalatrenn. Esialgne plaan on praegu jõunäitajad üles viia . Ilmselt alustan 3×3 kava selleks.
Keha kaal on seal 70 kandis ning toidu lisanditeks Fastilt pump+ , shock ning whey
GunnarKuusnõmm
MemberTere! Praeguseks on siis LEKV mõõdas nädal. Enda poolne hinnang võistlustele on väga hea. Imre Vähi poolt suurepäraselt korraldatud võistlus. Eriti meeldisid asjakohased kommentaarid temalt. Vorm minul oli kindlasti parem kui revali võistlustel, vähemalt endale tundus nii… Ja võistlustel läks kuidas läks, järelikult eespool olijad olid paremad:D Hea oli see , et sain Aimari kõrvale väljakutse, seda ma ootasin sealt kõige rohkem:D . Algselt oli ka plaanis EKV välja tulla aga vahele sekus töö, nimelt saadeti komandeeringusse ning seal toitumis võimalused raskemad ning trenni teha ei saa. Kui siis nv Tallinnas. Seega otsustasin, et vahepeal massiperioodile, jooksvalt teen kaasa mõned pisemad võistlused( nt Saaremaa lahtised meistrivõistlused lamades surumises) ja sügisel vaatan uuesti , kuidas selle kulturismiga ikka on:D
Täna siis katsusin suruda üle pika aja ning nagu Rain seda nimetas kerge ülesminek ja tulemuseks jähi 155 kg . Peale seda hantlitega surumine ning veel pumpavaid harjutusi rinnale ja õlale.
Kaal oli võistlustel 66,4 ja praeguseks on tõusnud 69,5 Ning toidulisanditeks uuesti Fast Muscle plus ning Olimp vitamiinid
GunnarKuusnõmm
MemberSpartas täitsa toimuvad sellisesd trennid.
GunnarKuusnõmm
MemberTere! Kirjutan vahepeal väikese kokkuvõte eilsest päevast. Mul algas võistlus hästi , kui õeldi eelmisel päeval, et sellise vesise vormiga pole seal miskit teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh mis seal ikka Minu esimene võistlus ning ära tuli käia. Esimese kihi grimmi pani Raigo mulle eelmise päeva õhtul peale. Hommikul tuli see maha pesta ning kaalumisele minna. Kaalumisele minnes unustasin kaasa võtta poseerimis püksid ning id kaardi. Juhiload ei sobinud. Järgmine kord olen tagem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edasi tegi Ott võistlejatele instruktaasi lavale tulemise ning olemise kohta. Peale seda hakkasime grimmima . Selleks oli mulle abimeheks Rain, kes sai sellega suurepäraselt hakkama. Grimm tuli hea ainult, võistlus kulges nii kiiresti , et õli panekuga jähime veidi hilja peale ja esimest korda kui lavale astusin oli õli poolikult pandud, sest lihtsalt ei jõdnud. Laval olek
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris suur ebakindlus ja sealt ka poseerimise vead! Peale seda vabakava, mis oli katastoof
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine väljakutse oli abs valimine , siis jõudsime ilusti õli panna ja pumbata lihaseid. Laval tuli ka asi paremini välja juba! Üldiselt abs arvestuses teine koht mis ei ole üldse paha tulemus esimese võistluse kohta.
Suured tänud abi eest RAINILE !
Kohtume järgmine laupäev Tartus! vaatame mis vahepeal paremaks õnnestub teha.
märts 25, 2012 at 4:22 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #156184GunnarKuusnõmm
MemberNimi ja Perekonnanimi: Alex Uuetalu
Vanus: 19
Kategooria: Athletic Fitness +175
Spordiklubi : Sparta
Alex ei saanud ennasti ise registreerida kuna viibib hetkel Egiptuses ja ei pääse internetile ligi!
märts 21, 2012 at 10:05 e.l. in reply to: XXXIII Eesti meistrivõistlused jõutõstmises, tulemused! #195021GunnarKuusnõmm
Member1.Alex -Edward Raus
2.Raigo Kuusnõmm
3.Margus Silbaum
4.Rait Sagor
5.Argo Erit
6.Siim Rast
1.Marianna Bogdanova
2.Agnes Rannaste
3.Laura Laan
1.SK Sparta
2.TÜ ASK
3.SK Reval Sport
märts 15, 2012 at 2:31 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #169433GunnarKuusnõmm
MemberLgp hr Vähk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saatsin oma registreerimise taotluse sulle meili!GunnarKuusnõmm
MemberLAILIHAS
-
AutorPostitused