GunnarKuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GunnarKuusnõmm
MemberLihased harjuvad sinu harjutustega, muuda korra oma harjutusti, raskuseid ja tunned oma nõ lihasvalu jälle.
aprill 9, 2013 at 6:15 e.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340328GunnarKuusnõmm
MemberKaks põrsast ühes aedikus , siis ei saagi see korras olla
GunnarKuusnõmm
MemberTäna käisime Raidiga Spartas lihaseid pehmeks venitamas ja saunas ning tegime ka mõned stabiliseerivad harjutused õlale. Midagi pole õelda väga hea tulemuse annab Powerpalte + pilatese rull. Seljad said päris pehmeks ning tunne selline, et võiks täna jälle võistleda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aimar oleks võinud ka meiega liituda…GunnarKuusnõmm
MemberEilne võistluspäev siis selja taga ning tasuks kaaluklassi -74kg meistritiitel. Algraskused said valitud kükk 225, surumine 175 ja tõmme 210 kg. Küki algraskuse sain ilusti kirja ja järgmine samm oli 235 kg kuid see ebaõnnestus 2 korral. Ise ei oska kommenteeridagi miks, sest trennis see raske ei olnud. Ju polnud minu päev.
Surumine üllatas iseennastki, sest trennis ei saanud ühegi katsega korralikult hakkama. Ise lootsin võistlustel max tulemuseks 185 kg kuid lavapeal kang raske polnud ja 3-st 3 õnnestusid ning lõpp tulemus 195 kg.
Tõmme pole mul kunagi tugev külg olnud ning alustaisn 210 kg, järgmine samm 220 mis ka õnnestus ja kolmas 230 mille suutsin ka ära tõmmata kuid pärast käsklust “alla” libises kang käest ja seega katse arvesse ei lähe.
Ja kokku siis tuli 640 kg mis on minul uus isiklik kogusumma rekord ning samuti oli igal üksikalal saadud tulemused uued isiklikud rekordid. Kaal oli võistlus päeval 71,6kg. Loodan, et järgmine aasta juba uued tulemused. Meeskonna arvestuses saavutasime (sk Sparta) tubli 2 koha. Järgmine võistlus siis on minule kolmelinna klassikaline jõutõstmise võistlus mis timub 27 aprill Reval Spordis.
GunnarKuusnõmm
MemberRahu nüüd, see on täiesti vale koht siin vaidlemiseks. Eks võistlustel paistab, mis keegi kokku teeb! Nagu ma aru saan siis eestikatel Aimar ja Rait ei lähe üldse kolmandate katsete peale välja vaid hoiavad ennast EM jaoks.
Natuke minu trennist ka, täna siis sai taas särki katsetatud, proovisin suuremat kuid lõppkokkuvõteks jähi ikka minu vana ja tõenäoline algraskus saab võistlustel olema 175 kg.
GunnarKuusnõmm
MemberEile siis oli järjekordne küki päev ning parandasin jälle oma küki rekordit. Seekord siis tulemuseks 235 kg. Edasi sügavalt tõmbed 6×5 110 kg ning harjutus puusadele, säär ja kõht ning venitused. Homme siis läheb särgiga majandamiseks ja proovime ühte vana ning natuke suuremat särki, praeguse särgiga ei taha kang hästi rinnale tulla.
GunnarKuusnõmm
MemberTere! Pole ammu siia miskit kirja pannud ning teeks praegu väikese vahekokkuvõtte. 2 Märts toimusid Revalis klassikalisd jüutõstmise võistlused millest võtsin ka mina osa ning võistlustele minnes ma erilist mdiagi ei lootnud, sest võistlesin kehakaalus kuni 74 ja tugevaid mehi oli omajagu vastas. Kuid mina tegin oma ja tulemuseks pronks medal mille vormistasin omale tõmbe viimase katsega mis oli 210 kg. Kükk läks hästi ja lõpp tulemuseks jähi 172,5 kg natuke pettunud olen surumises kus tulemuseks jähi 145 kg. Peale võistlust omale mingit puhkust me ei lubanud vaid töö käib täie hooga edasi, nimelt neid võistlusi veel üksjagu tulemas.
Praegu siis harjutame varustusega trenne sest kuu lõpus juba järgmine võistlus.
Lisan ka ühe video eilsest kükist mis tuli teise trikooga trenni kohta juba üpris hästi välja ja kangil siis isiklik rekord 225 kg . eelnevalt olen trikooga kükkinud 210 kg.
Keha kaal on praegu hommikuti 71-72 ning toidulisanditeks whey plus ja creatine ning bcaa
GunnarKuusnõmm
MemberRaigo vast oleks väga hea tulemuse teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ta ei osanud oodata, et jõunäitajad praegusel hetkel nii head on. Ise arvan,et tal kükk oleks praegu 230/240 surumine 180 ja tõmme 270 seda 81 kg keha kaalu juures.jaanuar 30, 2013 at 7:57 p.l. in reply to: Saaremaa II lahtised meistrivõistlused lamades surumises #336181GunnarKuusnõmm
MemberEelmine aasta oli Tartlased vs Kuusnõmmed, see aasta tuleb vähe põnevam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunnarKuusnõmm
MemberKonkurents on edasi viiv jõud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunnarKuusnõmm
MemberVideot vaadates ja arvestades seda , et see oil aimaril viimane seeria siis on veel varu sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub, et sa ei pea põdema:DMinul endal jähi aga esimene harjutus pooleli 3 nda seeria 4nda kordusega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Raskus oli sama mis Aimaril. Võib olla võttis oma ka haigus mis enne pühi kallale tuli. Või siis käis lihtsalt 87% raskus üle jõu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunnarKuusnõmm
MemberÜtleme nii, et minul kerge ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2012 at 2:53 p.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #333122GunnarKuusnõmm
MemberAinult kasutaja Sarge on ennustanud omadele võitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga palju õnne Mikk ja Raigo!GunnarKuusnõmm
MemberTere! Pole pikka aega siia midagi kirjutanud, seega trükin praegustest tegemistest natuke. Nimelt täitus eile juba 3 nädalat mul sellest kui hakkasime korralikult salu kavade järgi vormi tampima, seda selleks, et kevadeks teha uusi isiklike rekordeid. Aimaril ja Raidil plaanid väheke suuremad. Trenne teeme praegu neljakesi, lisaks minule veel Aimar Rait ning Jaan. Jaan on nimelt Spartas uus jõutõstja , kes hakkas meiea koos ennast vormi ajama. Esimene nädal oli ikka jube raske kuid praeguseks juba päris hea enese tunne tekkinud ning jõud kasvab. Samuti kasvavad raskused iga trenn. Salu on päris karmid kavad kokku pannud! Esmasäevane esimene harjutus näeb välja selline, et soojendus, siis alustan 100 kg kükki ning kordused 12-10-10-8-8-6-6-4 ning iga seeria järel lisad 5 kg raskust. Pärast seda on juba jalg omadega otsas, kuid järgneb veel hunnik harjutusi nii jalale kui seljale. Homme siis algab trenn surumisega kus vaja esimesena teha 130kg 5×5 kordust . Ka ei lähe minust kaugelt mööda vigastused. Eelmine nädal ette- kummardustega venitasin tuhara lihse ära ning õla nukk teeb juba eelmisest aastast haiget ja õla surumsit teha ei saa. Sellega peab uuringutele minema! Kaal on praegu stabiilselt 70-71 ja toidu lisanditeks creatiin ning block ja bcaa
november 8, 2012 at 2:52 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329370GunnarKuusnõmm
MemberVäga hea vorm on sul! Soovin sulle edu võistlusteks.
AutorPostitused