Gunnar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Gunnar
Memberma Lõuna Eesti rammumehel tõmbasin kohvreid tassides poolel peopesal naha maha,ikka palju hullemini kui sellel pildil.
aga lausa uskumatult kiiresti paranes ära.
Gunnar
MemberSuur suitsetamise vastane, nagu ma olen, läksin vaidlema jälle paar päeva tagasi ühe suitsetajaga. Vaidlus lõppes sellega, et ta väitis kaljukindlalt, et 1-2 suitsu päevas on tervisele kasulik ja pikendab eluiga. Mulle ei mahu kuidagi pähe, et suitsetamine kasulik oleks ( v.a see , et suitsetajad ei saa Parkinsoni tõbe). Kas sellel väitel on mingi tõepõhi all?ma tean.
Ta mõtles,et kui suitsu liha säilib kauem ,et siis kui tema ka ennast läbi suitsetab siis ta säilib ka kaua.Aga palju ei tohi,muidu läheb kõrbema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piirituse sees ka säilitatakse asju,niiet juua on ka kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet jooge, suitsetage, sööge toitu,kus on hästi palju säilitusaineid ja te elate kaua……see ongi pikaelu saladus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Gunnar
MemberKas keegi teab (on näinud/kuulnud?), kus müüakse seda rammumeeste käteliimi, mida kasutatakse munakivide tõstmisel?tegelt oleks endal ka hädasti vaja,aga nüüd kuulsin et Tarmo Mit-ilt peaks saama.
Gunnar
Membermina saan sellest nii aru et tihti on parem treenida näiteks pigem vähe kui liiga palju.algajad on väga tihti pidevas ületreeningus.
ma arvan sama…
Gunnar
MemberVahemärkusena mainiks, et AC-C on üks müüdavamaid tooteid hetkel. Paljud, ka väga tegijad treenijad/võistlejad kasutavad ja kiidavad. Toimet on TUNDA, erinevalt paljudest teistest toodetest– peale manustamist hakkab keha nö kihelema. Järelikult toimib!Ise olen ka proovinud, aga hetkel tarbib seda meie peres peamiselt Joker. Teine kott juba läheb, ju ta siis on tulemusega rahul.
ma hetkel tarbin seda(umbes pool kotti on söödud) ja ei tunne peale manustamist mingit kihelemist,ega midagi.Ja jõud kasvab samamoodi nagu ennegi.Mingit kohe tuntavat vahet küll ei ole märganud.
Gunnar
MemberAsi on maitses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Aga üks suve “naelu” kindlasti Kivõli Hillclimb ! Juuli viimasel laupäeval Kiviõli vanal tuhamäel. Ise sellest küll ilma ei taha mitte mingil juhul jääda. Kasvõi jalgrattaga sinna. Siis läheks ainult õllejooks raskeks !
Ja siis Aerosmithi konsert 5. juulil A. Le Coq Arenal !
EESTI
2 juuni MC Kärnatajad Tihemetsa Mäkketõus
16 juuni Marjamägi (Sihva)
14 juuli MC MadDevil Võru Mäkketõus
28 juuli MC H.M.G. Kiviõli Mäkketõus
4 august MC Forte Tääksi Mäkketõus
18 august Rannu Mäkketõus
8 september MC MadDevil Võru Öine Mäkketõus
EUROOPA
26 mai Ullna – Rootsi
16-17 juuni Hillclimbing Obersaxen – European Championship
1 juuli Decazeville – Prantsusmaa
15 juuli La Bresse – Prantsusmaa
Gunnar
MemberAga mina jällegi oskan lapsest saati hästi ujuda.Olen küll teistest 2korda raskem,aga ujun paremini(nii pikka kui ka lühikest maad,ja ükskõik mis stiilis),ei tea ise ka kuidas…
Gunnar
Memberpäris 100% ma seda ei usu,enne kui minu enda peal pole seda tehtud
Gunnar
Memberminumeelest on särgiga surumine ebaaus.olen kuulnud et kõvematel tegijatel annab se juba mingi 70 kg juurde
olen sinuga täiesti nõus.
räägitakse et särk hoiab vigastustest,aga kui särk järgi annab,siis on ju vigastus samahäti kui kindel
Gunnar
Memberolen seda hiljuti kuulnud kuskilt.Väga lahe igatähes
Gunnar
Memberjärjekordne propaganda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitav, kui palju teie demokraatiast alles jääks, kui keegi siinsamas avalikult õigustaks või pooldaks seda meest, keda te nii palju vihkate? Kuhu jäävad siis õigused poliitilistele ja muudele vaadetele? Mõtte- ja sõnavabadus? “Kedagi ei tohi poliitilistel, rahvuslikel jne põhjustel diskrimineerida”. Millegi pärast on teie demokraatia vaid ühepoolne. Või vähemalt teie visioon sellest demokraatiast. Teie võite midagi väita ja propageerida ja teile vastu midagi öelda ei tohi. Kohe sõimatakse riigireeturiks, tiblaks, idioodiks jne. Mõni veel lööb nuga selga, kui tänaval kohtab.
“Sellist Eestit me tahtsimegi?”
PS: kes aru ei saanud, siis mina ei poolda ega vihka Savisaart. Ansipit ka pedeks ei sõima. Seda ütlen selleks, et vältida arusaamatusi.
täpselt.
Gunnar
MemberSiin ta on ju massi perioodil.ja mida suurem seda parem
Gunnar
MemberSee ju tavaline asi
Mul neid suht palju.Kõvasti rohkem vast kui sull
Gunnar
MemberKasuta rihmasid kui ei jõua hoida.
ei soovita sidemeid kasutada,muidu ei saa sa kunagi sõrmi tugevaks.
Gunnar
MemberPõhjuseid võib olla muidugi erinevaid, aga see madala veresuhkru jutt ei ole sugugi naljakoht. Mõned aastat tagasi tegin enda peal pisikese eksperimendi, et koolis õpitut reaalselt kogeda. Hommikul tühja kõhu peale sõin 0,5 liitrit maasikakeedist ja peotäie komme. Insuliin tõusis lakke ja viis kogu suhkru verest minema. Selleks ajaks olin jõudnud juba jooksurajale ja alustasin liikumist pulsiga 160 lööki minutis. Tugev väsimus tekkis paari minutiga ja umbes 18-20 minuti pärast viskas pildi eest niimoodi, et nägin ainult ähmaseid kontuure ja tasakaalu kaotanuna kukkusin potsti istuli. 10 minutit lamasin seal maas kuniks organism verre minimaalselt vajaliku suhkrukoguse oli transportinud. Kõhedalt huvitav kogemus oli igatahes.peale jalapressi või jõutõmmet lööb vahest uimaseks küll aga midagi hullu pole juhtunud.
hiljuti tegin jalapressi ja pingutus oli suur ning suust ja ninast hakkas verd tulema…
-
AutorPostitused