Gunnar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Gunnar
Memberpikkust mingi 190
pole viimaselajal kaalunud,aga vast nats üle 130-ne
Gunnar
MemberSorry, vanasti nimetati “päikeseloojanguks” puupiirituse e. metanooli joomist.tean et metanooli kutsutakse ka “Pärnu pimedaks”
Gunnar
MemberKokteil½ l piima või petti
2-3 spl külmutatud toormoosi( vaarikas, mustsöstar vm.)
1 spl suhkrut vöi soovi korral suhkruasendajat või mett
Vahusta mikserikannus või sauseguriga 1-2 min.
ma olen seda piimaga juba lapsest saati teinud,ja mulle igaljuhul maitseb se päris hästi.
Aga peti või keefiriga pole proovinud veel..
Gunnar
Memberemamikel võistlustel peab ikka endal kaasas olema.
jama on teistekäest koguaeg küsida…
Gunnar
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=BlDWdfTAx8o…ted&search=
minumeelest se pole normaalne,siis võiks juba särgisisse mingi tõstuk ehitada ja siis sellega tõsta.
aga noht se lihtsalt minu arvamus.
Lihtinimesel on ikka huvitavam vaadata kuisärgiga 400kg tõstetakse,kui ilma 300kg
Gunnar
MemberGunnar: kas leidsid/said juba?Ise saatsin benspordile e-maili, aga pole vastust kätte saanud veel.
ei ole saanud veel
Gunnar
MemberMind on alati huvitanud, miks inimesed tegelevad kulturismiga. Võibolla toote siia ära oma individuaalsed põhjused, miks just kulturism võlub.PS. Ise käin jõuaalis jõu pärast, kulturismiga ei tegele.
mina nimetaks seda haiguseks,aga see on hea haigus
Gunnar
Memberma tean,et liha ja piim ei sobi kokku,aga ma olen eluaeg neid koos tarbinud,ja siiamaani pole häda midagi.
Gunnar
Memberniikui nähakse vähegi suuremate musklite,või suurema jõuga meest,arvatakse,et mees kasutab steroide.
vihale ajab selline asi
Gunnar
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=cFiU8-xBlBQ
Eminem on mu vaieldamatu lemmik
Gunnar
Membermina arvan küll,et sa teed liiiiga tihti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
MemberMa eriti ei usu, et mõõdukas kohvi tarbimine halb on(kui sul pole just väga kõrge vererõhk).
Ma mäletan et ma vanasti jõin ikka mingi liiter kohvi korraga ja nii ikka mõned korrad päevas,ja mulle küll midagi ei mõjunud.Ja kohv polnud ei lahja,ega kange vaid tavaline.
Aga ma olen üldse selline tuim kuju,ei mõju mulle kohv,ei mõju ACC….
Gunnar
Memberma kunagi venitasin ennast peale trenni.hakkasin spagaati tegema,pinge oli juba väga suur,kui järsku käis selline ragin läbi,et ma mõtlesin et nüüd on kõik,lihas on rebestatud.tõusin siis püsti ja ei tundnud mingit erilist valu,natuke imelik oli,aga see oli ka kõik.

ja se polnud mu pükste rebenemine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
Membersellega seoses tuli meelde,kuidas mul sõber mõtles,et hakkab ka treenima.
Niisiis ostis omale pinngi,aga kangi raha eest läks sõpradega Baari kõri õlitama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niital se pink seisab kuskil nurgas

kõva treenija oli küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
MemberNojah, see on see, kui kohvreid treeninud ei ole ja käed pole harjunud.Igatahes naha lõikasin ära ja salvi panin peale.
tuleb sõrmi treenida,et kohver ei libiseks käest,siis ei teki ka selliseid vigastusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kui on kohri käepidemed mingi riidega kaetud või mõne teibisarnase asjaga ,siis tuleb vaadata,et se riie poleks voltis,kui sa kohvri kätte võtad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused