Gunnar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2009 at 4:33 p.l. in reply to: et kas võib öelda et muskel kasvab mõistuse arvelt?? #192210
Gunnar
MemberÄrge pekske oma “teduslikke teooriadid”. Poiss tahtis lihtsalt öelda, et enamus jõusaali külastajad on ossid ja oleme ausad, märgatav osa neist on ka. Käivad jõusaalis, pärast käivad klubides valgete kingade, triiksärgi ja püstiaetud tukaga ning norivad tüli ja kuulavad träna. Aga vaevalt nad mingis foorumis viitsivad end väga harimas käia, pigem lahmivad saalis lampi(Rind, kõht, biic) ja tarbivad tont teab kuidas valke. Et see foorum. ma loodan vähemalt, koosneb intelligentsemast rahvast.Isegi selliste kohta ei saa öelda,et muskel kasvab mõistuse arvelt,kuna nad ju ainult vahest külastavad jõusaali…ja sellistel enamasti ei kasva musklit;)
Gunnar
MemberEi mäletagi täpselt kaugust…aga 12 klassis tõukasin mingine 13 m kanti……samas ilma mingi tehnikata..polnud varem õieti kuuli käesgi hoidnud.
Gunnar
MemberMina tahtsin vabatahtlikult sõjaväkke minna….aga jah….ei võetud…kehakaaalu index oli liiga suur…ütlesin küll,et mul lihtsalt spordiala nõuab suurt kehakaalu ja ,et kül ma selle maha võtan…aga ei.Ikka ei võetud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
november 28, 2008 at 7:26 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172661Gunnar
MemberMarek anna teada kui võistlus väsimus üle läinud ja kosunud oled.Ma arvan,et kui Marek ilusti suruda oskaks särgiga ja taastux,siis 300-ga teex sooja alles vast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
november 16, 2008 at 9:43 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #119106Gunnar
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täiesti nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No minumeelest oli kalmus parim kõigist…isegi Otist oli tsipakese ikkagi parem.aga kuna ta jäi teisex siis vist minu silm eksis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
MemberVõistelnud ta vaevalt 186kilosena on, laval ta ikka suht vormis ka olnud kohati, Pakun et mingi 140 midagi max 150 ehk. Aga suur on ta kindlasti, video teeb kõik suured väiksemaks ja väiksed suureks. Elusast peast kõrval seisaks, siis ütleme nii… kaks mind. Kaks ja pool Kiivikat, kolm Vähki ja neli Pärlet.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot see oli hästi öeldud

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
Memberet rammumehel kuidas on trepp võrreldes jõutõmbega? kergem või raskem? kõrgemale kui tõmme? viljandis homme peaks raskused olema trepil 160, 180, 210. palju jõutõmme peaks olema et nendega hakkama saada?siis auto tassimine 400 kilo??õlgadel rihmadega? palju kükk peaks olema et seda suudaks midagi teha?
siis palk võrreldes kangiga kuidas on? palk seal mulgi rammumehel kuskil oli kirjas 85 kg, teises kohas jällegi 110. palju max kang peax olema, et selle palgiga hakkama saada?maast üles ja suruda…
kohekindlasti ei saa nii võtta, et näitex kui teed 300kg 1 küki siis jõuad ka 350kg meremeest kõndida,või näitex kui teed tõmmet 300,siis tõstad trepis ka 250kg raskused ära.
Ma näitex kükin vast natukese üle 200kg,aga meremeest kõnnin paremini,kui mõnimees,kellel kükk üle 300kg.
Gunnar
MemberPole olemas sitta kellaaega kui filmis peaosaline A-S ise.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
KAS MA OLEN AINUKE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A-S-i fänn siis?Ei ole ainuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
MemberTeised süstivad ka, aga 19-aastaselt 1100kg kogusummas millegi pärast kõik ei tõsta.täpselt.
Gunnar
MemberNojah…..sellegipoolest kõva mees,kuigi kasutab aineid……..
Gunnar
Memberkrt mind ei võetudgi sõjaväkke. kehamassi index oli liiga suur…….need kes tahavad minna, neid ei võeta ja need kes püüavad igahinnaeest pääseda,need lähevad niiet koliseb….
Gunnar
MemberSuured õnnesoovid ka minupoolt talle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
Memberkui keegi teada saab siis pange siia ka kirja
Gunnar
Memberaga kas keegi oskaks raskustest rääkida…..näitex palju on meremehe raskusex
Gunnar
MemberTänan usalduse eest, ma mingi aeg tagasi lasin silmadega need artiklid üle, eriti põhjalikult ei süvenenud, kuid ütlen veel kord, igaüks peaks enesele sobiva kava leidma katse-eksitus meetodil. St. on olemas põhiprintsiibid, kuid koormustaluvus, taastumine jne. on inimestel erinev. Keskenduma ei peaks niivõrd treeningkavale kui toitumisele ja puhkusele. Ma näen iga päev inimesi, kes treenivad tunduvalt rohkem kui mina, kuid nende tulemus erineb oluliselt sellest kuhu ma jõudnud olen. Treening võtab päevasest ajast 1,5-2 tundi kuid ülejäänud aja peaksime keskenduma eelpool mainitud tegevusele. Minu arvamus on selline, et treenides 2x nädalas ei ole võimalik saavutada märkimisväärset progressi, see võib toimida ainult treeninguid alustades esimestel kuudel. NB! tule oma särgile järele.Mina treenin 2 korda nädalas ja arvan,et keskmine Eesti inimene peakski treenima 2 korda nädalas.Enamik treenivad küll 5-6 korda nädalas,aga progress peaaegu puudub,kuna treenitakse lihtsalt üle.Kõige suurem häda ongi selles,et ei suudeta saalist eemal olla,kuna kangesti tahaks treenida.
AutorPostitused