Gunnar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Gunnar
Memberhttp://www.ohtuleht.ee/423253Kui ma hakkan kulturismis võistlema ja juhtun suvel minema Pärnu randa, kus ma võtan ülakeha paljaks. Kas sel juhul määratakse mulle 2 aastane võistluskeeld, kuna olen väljaspool kulturismilava oma keha eksponeerinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei määrata, kui sa lepid eelnevalt kokku, et lähed nüüd randa ….Muidugi eelnevalt pead kindlaks tegema, et seal rannas ei viibi keeluall olevaid inimesi.
Samamoodi on soovitatav ka eelnevalt alaliiduga kokku leppida, kui on plaanis sõpradega ühistreeninguid teha, kui trenn sisaldab kas jõutõmbe, küki või rinnalt surumis laadset harjutust.
Gunnar
Membersee toiduvärk on jaa nii nagu ta on praegu, aga ma võtan end kokku siin kohe kohe ja ostan toitumiskava.. tõsi ta on et jõusaal igalpool mujal maailmas ka eksisteerib… aga andke nüüd nõu milliseid harjutusi tuleks mul teha kodustes tingimustes.. keegi soovitas siin kätekõverdusi ja kükke teha aga mis veel?Äkki saad lõuga tõmmata kuskil. Soeta omale kuskilt kummilint. See on väga suureks abiks, kui saalis ei saa käia ja kodus treeningvahendeid pole.
märts 23, 2011 at 9:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294232Gunnar
MemberEdit: Tundub, et suht vahet pole mida ütlen, kõik tahavad kobiseda. Ei tohi siin foorumis üldse vist suud lahti teha. Anonüümsete netikangelaste pärusmaa tuleb välja.Su sõbral ikka selgroog ühes tükis või tõmbas ennast ratastooli? Mul on sõpru ka, kes 5a trenni teinud ning ei suuda isegi 70kg rinnalt suruda või 100kg maast lahti tõmmata. Ei tea, mis neil viga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minumeelest ma pole anonüümne…pildid peaks täitsa üleval olema profiilis, elukoht ja vist äkki oli isegi telefoni number olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan küsimast, sõbra selg on täitsa ühes tükis ja toimetab hästi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need, kes sul seal 5a trenni teinud, ning 100 kg tõmbavad ja 70 suruvad, pole üle keskmise andekad ja sa võiks neid õige trenni, ning toitumisega õigele teele suunata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui Andrus Veerpalu ja Kristina Smigun kokku koliks , siis ei pruugi veel nende lapsest Björn Dählie saada.
märts 23, 2011 at 9:06 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294222Gunnar
MemberJõunäitajad on madalad. Surumine 155kg – tõmme ja kükk tagasihoidlikud kuna kodustes võimalustes ei anna suuri raskusi kasutada. Tõmme vist 180kg ja kükk 150kg. Aasta lõpuks plaan omada selliseid numbreid: 170kg, 200kg, 200kg.Ma ei ütleks, et sul mingid imelised geenid on, kui sa 5a trenni tehes, teed tõmmet 180kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või avaldub su hea geen mingil muul viisil?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võin öelda, et mul sõber tuli esimest korda elus trenni ja polnud jõutõmbest kuulnud ka midagi ja tõmbas kohe 200kg maast lahti.Vot seda võib heaks geeniks lugeda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
MemberKelle asi, mis tal jalas on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei näe küll, et ta pingipealt maha oleks kukkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga, väga kõva tulemus minumeelest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gunnar
Memberet siis kui toidulisandeid tarbid siis tavatoitumist nii väga ei kontrolli ja jõunäitajad ei kasva?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kasvasid ka siis tulemused,kuid tehes pikemaid pause-2kuud jõu näitajad läksid üles samal määral.Olles nüüd 3kuud ainult tavatoidul on tulemused märgatavalt tõusnud.Lisasin unele mõned tunnid juurde.
Gunnar
MemberSee on väga individuaalne. Oleneb sinu kreatiini loomulikust tasemest organsmis.Kreatiini on palju uuritud ja saadud positiivseid tulemusi jõualadel.
Võib ainult vaielda, kas teda peaks laadima või mitte ja erinevate kreatiinide tarvitamise mugavus jne.
Minu trennikaaslastega on asjad sarnased.Platsebo effekt vist toitumisest.Või üliandekad oleme.
Gunnar
MemberOlen proovinud igasuguseid toidulisandeid, aga mingit tolku nendest küll pole olnud.Viimasel ajal olen olnud puhtalt tavatoidul ja jõunäitajad on ainult kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Olen seda korduvalt enda peal ära proovinud, seda ka paljukiidetud kreatiini puhul.detsember 15, 2009 at 8:15 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242484Gunnar
MemberEga poks ja rammumees on jah suhteliselt sarnase kestvusega suhteliselt sarnaste nõudmistega alad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõudmistest pole ma rääkinud!
Aga arvan et suhteliselt sarnast kestvust läheb vaja küll jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2009 at 10:01 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242418Gunnar
Memberei ole ühte suurt vastupidavust. kui sa oled terve elu olnud poksinud 12 roundi, siis järelikult sa suudad ka 12 roundi püsti olla ja poksida. Aga kas see tähendab, et ta võiks joosta ka maratoni ära. Siis vastus on kindlasti mitte, sest võib öelda on poksimisalane vastupidavus, on rammumehe vastupidavus, on jooska vastupidavus. Ilmselge, et kõik suurendab südametöö efektiivsust, aga see et oled parim jooksja maa peal ei tähenda, et ta oma jooksja vastupidavusega on on nt parim rattur.Poksimisel ja rammumehel läheb vaja suhteliselt sarnast vastupidavust.kui panna sind või mind parima maratonijooksjaga ratast sõitma,näiteks Tartust Tallinna,siis vaevalt me talle erilist pinget pakuks:)
detsember 13, 2009 at 6:44 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242166Gunnar
Memberta võis juba ei tea kui kaua seal nii poksida:)……Mariuz on ju teadatuntud hea vastupidavusega rammumees:)
Aga no mine sa tea võibolla jääb sellest veel väheks.
detsember 13, 2009 at 2:03 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242105Gunnar
Membernägime ju seda poksivideot, kus mehel oli kett praktiliselt 3 mindiga maas.Vabandust,aga millist poksivideot sa mõtlesid:)
detsember 13, 2009 at 1:32 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #242094Gunnar
MemberMariuz ikka natuke kiirem kui Sapp ja lõi ka vähe paremini aga olen üsna kindel et ta näiteks Mirco Crocopiga vastamisi panna tal eriti lootust ei ole.Peale esimest raundi oleks lihtsalt kett vennal nii maas, kuna mass nii suur ja väsib lihtsalt kiiresti.Polex nii kindel:) Mariuzel on ikka mega vastupidavus ka…
Gunnar
MemberSinu väide et paned rõhku õlgadele ja värki on natuke mööda.Jalgadele tuleks rohkem rõhku panna ju.
rammumehel ei tohiks ühtegi nõrka kohta olla;)
mai 5, 2009 at 9:33 e.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194392