GunFighter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GunFighter
MemberKuidas tal küll otsast ära ei tulnud?Ta tegi k6va trenni. Sa ka ei saa rinnalt suruda 300kg, kuid keegi see ju teeb ja see on ka v6imalik
GunFighter
MemberTeame kull, poodides. N2iteks T-Market, Rimi, Selver. Adressid on ka vaja?
GunFighter
MemberNo jah

muc – 196sm, gannibal – 183, j6ujunn – 193, olete k6ik kulturistid???
Kivikas ei ole pikk poiss, kuid Kalmus umbes 190 v6i isegi pikem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunFighter
MemberKulturistidel on olemas selline väljend: No pain, no gain. Loodan et tõlkida ei ole vaja
GunFighter
MemberPraegune hematogeen on raha raiskamine, midagi kasuliku seal ei ole. Vanasti oli küll hea asi, ta sisaldas lehma verd (hemoglobiin), raud. Teadmiseks, kui hakkad hematogeeni liiga palju sööma, uriini värv muutub mustaks
GunFighter
MemberNoh umbes 10-15%Mul praegu kuskil 6-8%, suvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lambist võtsid need numbrid?
Peast küll ei võtnud. Allikad on, kuid kõik on venekeelsed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunFighter
MemberNaisele oleks normaalne 18-22%. Muidugi need numbrid inimese jaoks kes ei tegele spordiga
GunFighter
MemberNoh umbes 10-15%
Mul praegu kuskil 6-8%, suvi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GunFighter
MemberMa arvan et see ei muuda s…gi kui nädalas korra või paar pelmeene sööd. MInu arvates on ka head:)Jah, täpselt. Kord nädalas ma söön mis tahan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kohukesed, pirukad, tordid, küpsised, shokolaad), see üks kord annab mulle hea tuju ja ei lisa sentigi rasva!GunFighter
MemberSee peab ju olema psühhotroopne aine, kuna meie keha kasutab keskmiselt 10-15% oma jõust. Vaata mis kasutavad Ameerika eriüksused ja proovi ise!
GunFighter
MemberElan Tallinnas, käin Tööstuse 52 jõusalis
GunFighter
MemberHea meelega v6taks 1 kilo
GunFighter
MemberViga! Peale trenni sa pead sööma.
Söö 5-6 korda päevas, iga toidukord peab sisalduma 20-30 grammi valku.
ST mõtles seda, et sa pead sööma vähem kui kuulutad.
Proovi teha 30 min aeroobset enne hommikusöögi ja kohe peale jõutrenni 30 min, see annab rohkem efekti
GunFighter
MemberFruktoos ka magus, kuid tema glükeemiline indeks 35. Minu arust datlitel glükeemiline indeks umbes 70-80, nii et see on kiiresti imenduv
GunFighter
MemberJoon rohelist teed, ja v2ga sellega rahul!
AutorPostitused