GT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GT
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GT
Memberhäbeneda pole vaja ,sest sa lähedki jõusaali et ennast vormi ajada:)MUl endal oli ka ebamugav olla kui ma jõukas üksi käisin aga siis mingi suurem vend palus mult abi mingeid asju hoidma ja siis sain aru et polegi midagi hullu täitsa normaalsed tüübid:)
GT
MemberAga milliseid selja lihaseid kõige rohkem ?lailihast või mida?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GT
MemberPraegult õgib ta kodus preatud juurvilju
ja ma arvan et nii ei ol emõtet küll end piinata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga mida ta süüa võiks ja kui palju umbes
?GT
MemberTo Quote
Harjutusi hakkab mu klassiõde tegema ja ta ei viitsi eriti raamatutega tegeleda
GT
MemberNu selge! ühe raamatu peale jäi mul silm pidama küll ja eks ma ka selle ära ostan:)niiet siis hüppenöör kõhulihased jooksimine on peamised ja loomulikult kätekad
GT
MemberMillist”vormi”oleks vaja.Nuh ikka saada pekist lahti ja midagi mis jõudu ka juurde tooks
,et peale jooksmise mida ta veel saaks kodus teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?GT
MemberKUi asjalik on asjalik??
kui palju seerjaid ja mis harjutusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> `?GT
MemberMhmm,ma ei saaks igapäev jõukas käija ainult kahel päeval nädalas,ja siis olekski rinna trenn
GT
MemberHüüdlause võiks olla”LIhased LIhased”
GT
MemberMina isiklikult suutsin endale liiklismärgi pähe kukutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis 4 klassis hüppasin üle pöösa otse haiglasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> neeru põrutus või midagi sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GT
MemberIse olen ka sellise riistapuuga jalgu nikerdsanud.Mingi 180 lbs või midagi sellist punnisin üles
MemberIse elan rakveres
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hinda ma ei oska öeldagi mhmm kuskil 50 krooni
MemberKuup sa oled julmalt juurde võtnud juu:P kuidas sul see õnnestus?jutu järgi sain aru et 9 klassis olid sama kont kui mina
Memberoot kui palju sa nüüd kaalud ja kui vana oled?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused