GroundZero
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GroundZero
MemberLeidsin ka oma vereproovi lehe.
LH 1.58
Testosteroon 15.9
Östradiool 146
Eks ole, et Ö võiks vähem olla ja T kannataks rohkemgi? KMI on 22 ja toitumine ka ok.
Proovin nüüd siis letrozolega, aga oskab keegi öelda, mis kogustes ja kui kaua seda katsetada?
GroundZero
MemberEi taha keegi isegi üle-eelmist posti lugeda vaid küsib ikka uuesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ole terve see teema mitmeid kordi läbi loetud. Aga tõesti, ikka ei tea veel, kumb parem siis oleks. Letrozole või proviroon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>GroundZero
MemberLetrozole
Väga kange. Aga peaks mõikama ka tunduvalt tugevamini, kui Tamifloxen. Arstide käest vbl isegi saab seda. Paljudel güno täiesti ära kaotanud. Mõned uuringud ka isegi tehtud, aga pole hetkel käepärast. Võiksid arsti käest uurida igastähes. Lihtsam ikka tabla võtta, kui noa alla minna vast.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas ma ei ole kursis erinevate Güno tüüpidega. Kui sul vähe spetsim case, siis vbl ongi lihtsam noa alt kiirelt läbi käia.
Tänud, eks ma proovin Letrozolega. Arsti juurde lihtsalt ei viitsigi enam minna. Lihtsam on kuskilt “sebida”. Siin oli eelnevalt ka sellest juttu, et halvimal juhul nad pole kergemat günot nõus tunnistamagi. Nii oli ka minu, kuni leiti ka ühelt poolt väike tükk, siis saigi mamograafia ära tehtud ja siis sealt oli ikkagi näha, et näärmed olemas. Proovin Letrozolega ära ja kui abi pole, siis tõesti noa alla. Läinud ei ole veel seetõttu et ei ole armidest väga huvitatud ja operatsiooniga ei saa ikka päris sellist tulemust kui heal juhul ravimiga saaks…
GroundZero
MemberKirjutasin teemas 2a tagasi, kurtsin kerge güno üle. Nüüdseks on ka juba plastilise kirurgiga räägitud. Aga ei tahaks ikka noa alla minna. Kas tõesti on siis näärmekoest ravimitega võimalik vabaneda? (olen 25a ja güno olnud puberteedist saati, ülekaalus ei ole). Arstid on nagu öelnud, et näärmekoest ei vabane, ainult rasvkoest on võimalik vabaneda. Tamifloxeni norisin kunagi arstilt välja, aga tolku ei olnud midagi, see vist ongi pigem güno pidurdaja kui eemaldaja. Mis siis minu olukorras kõige mõistlikum oleks? Proviroon?
GroundZero
MemberSamas arvan et on pigem tegu platseebo efektiga, lihtsalt ususse millegisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui tamoksifeeni kasutasin siis küll ei täheldand mingisugust hullu paisumist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pigem kõrvalnähtudena ülekuumenemist- higistamist, vms.Inimesed erinevad… Mina täheldasin kõige pealt paisumust, siis hakkasin mõtlema, et milles asi võib olla. Ja ainuke imelik asi oligi tamoksifeen ja seetõttu ka siia uurimad tulin.
GroundZero
MemberSeal räägib et seda kasutatakse steroidi kuurilt maha tulemiseks jms. Aga kas see mõjutab ka iseseisvalt lihaskasvu, ilma eelneva steroidi kuurita? Nimelt lugu selline, et olen nädala seda söönud (20mg päevas) ja nüüd peale trenni paisusin kõvasti rohkem kui tavaliselt… Sellepärast hakkasingi uurima
GroundZero
MemberMul nüüd kerge segadus… Kirjutati siis välja Novaldex-D toimeaine on tamoxifen… Kuidas see aine steroididega ja trenniga seotud on?
GroundZero
MemberNo siis tuleb arstiga tutvust teha…
GroundZero
MemberEga tegelikult ongi aeg juba kirjas, aga sinna veel aega, mõtlesin et prooviks mingit käsimüügikat. Güne on suht minimaalne, kuna eluaeg olen pigem alakaalus olnud ja rasvumine on tundmatu mõiste. Mõtlesin et vb töötab siis mõni lahjem värk ka. Kas see andractim gel on käsimüügis?
GroundZero
MemberMul ka sarnane mure, millisd ravimid või geelid on selle vastu eestis vabamüügis, teab keegi?
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)