GRÖÖN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
GRÖÖN
MemberAsi selge,ootame siis veel!
GRÖÖN
MemberKRT.ma aru ei saa,mix keegi midagi mõistlikku ei räägi!? Kus nyyd selle lehe eest vastutavad isikud on,kas siis pannaxe võistluskalender üles või mitte?
GRÖÖN
MemberMiks keegi ei vasta,kunas siis pannakse Rammumehe võistluskalender välja? Oleks juba aeg!
GRÖÖN
Member265kg. Ei midagi ulmelist aga siiski Eesti juunioride rekord -125kg.-s Siiski on hea tulemus,kuna ma otseselt jõutõstmisega ei tegele! Ise olen rahul!
GRÖÖN
MemberVahet pole kuskohast mina seda teada sain,ausalt öelda ei mälata,ahsoo,Indrek Otsuse käest,siis kui hakkasin ka natsa toitumisest rohkem huvi tundma,sina aga loe “KULTURISM KÕIGILE” siis saad ka ehk teada ja võibolla palju muud huvitavatki või mõne targema toitumis “Guru”-ga nagu alles hiljuti kutsuti Fred Antsonit,tema vast on kõige õigem inimene kelle poole võid pöörduda toitumis muredega ja loomulikult ei saa ka ära unustada,et ta on ka hea treener!
GRÖÖN
MemberKas mitte valkude ja süsivesikute energeetilised väärtused mitte samad pole! 1g.süsivesikuid=4kcal ja ka 1g.valku=4kcal
GRÖÖN
MemberMul ka hetkel töötab kõik,ma muidugi vahetasin ka yhenduse välja,ennem oli ka hea pysiyhendus aga nyyd veel parem.
GRÖÖN
MemberEga ei saa jah poodi! Saab nii,et klikid robocop-i. peale ja sealt pood.
GRÖÖN
MemberKrabi on ikka kõva tegija!
GRÖÖN
MemberMis kell?
GRÖÖN
MemberHästi pandud Tõruke!
GRÖÖN
MemberKorraliku kõhu saad kui treenid korra nädalas kõhtu ja korralikult,nii väidavad tegijag ja loomulikult peab ka toitumine korras olema!
GRÖÖN
MemberPalju õnnegi minu poolt Krabile(rohkem piima)!
GRÖÖN
MemberSul on hantleid müüa ve,st.2x30kg.=100kr.-i.
GRÖÖN
MemberTere Arnold! Need vanuseklassid on jõutõstmise omad või?
-
AutorPostitused