Skip to main content

greenu

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 751 through 754 (of 754 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Naise Kõige Ilusam Lihas? #86528
    greenu
    Member

pepu mega tähtis vott…

greenu
    Member

spordiarsti jutu järgi on asi hoopiski niimoodi….

valu luudes on petlik … tundub nagu luu valutaks tegelikult valutavad hoopiski tugilihased mis pole nii arenenud kui biizeps… jutt käib siis küünarnuki ja randme vahel olevatest lihastest …. ehk siis käsivarre lihastest…. aitab selle vastu nende lihaste treenimine… näiteks võttes hantli kätte ja teges randmega ringe …. kasulik oleks siis biizepsi raskusi vähendada ja teha käsivarre lihaseid … mõne aja möödudes võib biizepsile jälle raskusi suurendada…. igasuguse luupõletiku ja muu välistas spordiarst kardinaalselt seega sellist juttu pole enam kunagi mõtet ajada…

greenu
    Member

Putru või mida iganes. Liiga suur raskus, intensiivsus, trennisagedus ja tendiniit on käes ,veel natuke ja kusagilt rebeneb , nagu mul juhtus. Parem puhata , probleeme ennetada, keha annab sulle ju märku , valu, kuula siis ometi, mina ei kuulanud. Kui sa muud ei tee , siis vähemalt väldi harjutusi , mis haiget teevad.

selga … tänud kõigile…

greenu
    Member

mure selles et olen sama raskusega juba kuid teinud … pole valu enne tundnud … kuid viimased paar nädalat on see valu …. see raskus pole minu jaoks raske …. suudan teha suurema raskusega ka kuid lasingi 50 peale et saaksin üldse teha … nüüd selle raskusega ka valus … mul trennikaaslasel sama jama … ja see nagu tekkis temal sama ajal umbes kui minul … kas see et või olla seotus kevade tulemisega ja mingite ainete puudujäägiga? ….. samuti alustasin ma sutsu enne seda dieediga … või õigemini õige toitumisega … või siis õigema toitumisega … valin mida söön jne … hommikul putru lõunaks puuvilju … ja siis õhtul suppi või siis kala või muidu liha …. vähem kartulit jne …

Viewing 4 posts - 751 through 754 (of 754 total)