greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberkuni juuni alguseni olin teinud kogu aeg full body tüüpi sügisest saati ….. 2 korda nädalas võtsin kõvasti massi juurde ex jõudu tuli ka kuid mass oli asi mis silma paistis … kuid nüüd juuni algusest saati olen teinud 5 korda nädalas iga hommikul 45 minutit split tüüpi … ja olen alla võtnud …. muidugi hakkasin ka toitumist piirama… kui aus olla siis mulle meeldib see split variant rohkem … nagu artiklis oli … ma saan selle 45 minutiga ennast täielikult ära koormatud … selleks ajaks kui trolliga tööle olen loksunud olen ma juba enamvähem taastunud ja on hoopiski energilisem olla … ei tule und peale
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… tavaliselt on nii et näiteks rinna päeval (esmaspäeval) ei suuda ma 45 minuti möödudes rinnaga mitte midagi enam teha … st ma suudan lihase täielikult ära koormata…. lihasel on nädal aega aega et taastuda ja siis järgmine esmasp jälle uuesti max koormus:) õlepäeval raske särki selga saada jne 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jään selle split variandi juurde ilmselt suve lõpuni ….. siis vaatan kuidas edasi teen…tingis selle see et enne tööleminekut käin iga hommik jõusaalis siis on õhtud vabad … saab teha omi asju … kasvõi rannas lebotada… või siis rulluiskudega aeroobset teha…. siis tuleb hea uni …
juuli 5, 2006 at 7:39 e.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #87199greenu
MemberPõlve valud hakkasid 2 aastat tagasi kui mängisin ka võrkpalli. Nimelt kui olin võrkpalli mänginud ja tegin mõni päev kükki andis kohe tunda. Kui viimasest võrkpalli trennist oli kuskil kaks nädalat möödas sai jälle kükke teha valuta muidugi see valu ei olnud väga suur vaid korraks. Ja vaikselt hakkas see valu uuesti käima ja kuskil poole aasta pärast läks hullemaks ,kuna ka oli vaja kulturismi võistlusteks kehakaalu langetada siis ju ka lihas kaob mingil määral ja see andis kohe põlvele tunda. Ja enne võistlust ütles ka küünarnukk üles muidugi pidi siis trenni edasi tegema kuid tuli sellised harjutused võtta kus nii väga valus ei olnud. Ja peale võistlust siis käisin ka arsti juures, kes siis soovitas liigese rohte kuid siis ju oli juba hilja. Muidugi olen juba aasta võtnud neid rohte kuuridena üks 4-5 3 kuulist kuuri on tehtud.Nende rohtude kohta ütlen, et kui sa tahad korralikult trenni teha siis sa pead neid sööma kuna vastasel juhul ei pea ükshetk enam liigesed treeningkoormusele vastu. Muidugi oleneb ka kui kõvasti trenni teed. Mina tegin 5 korda nädalas. Paljut tippsportlased kasutavad ja veel kindlasti midagi paremat. Soovitatav ongi võtta kaks korda aastas.
Ja need ei ole valuvaigistid mille kasutusel ei tunne valu ja peale kasutamise jätmist on asi hullem.
hmmm ma teen ka 5 korda nädalas…. iga hommik 1h enne tööle minekut… samas iga päev erinev lihas …. näiteks teisip on mul biizu päev
“> …. enam mul ei valuta … arvan et sellepärast et olen teinud teisi harjutusi juurde ja käsivarre lihaseid teen samuti 2 korda nädalas et need tugevaks saada…greenu
Memberselline “treenitud” “heas vormis” naine on minu arvates küll fantastiline …. eriti veel kui mõelda suuremas plaanis et samad hobid jne …. et siis saab koos trenni teha koos toitumist jälgida jne …. see nagu suht ideaalne ju
“>juuli 4, 2006 at 7:49 e.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #87156greenu
MemberKulge kutid soovitan teile süüa kindlasti kaks korda aastas kuuridena liigeste tugevdamiseks rohte nagu näiteks ATRYL-mille saab retseptiga, ARTHROSTOPI PLUS- saab niisama osta. Kuna ise ei kasutanud ja nüüd tagajärjed ka käes. Ei ole saanud juba näiteks trenni teha 1 aasta ja käisin ka põlvega opil kõhrekahjustusega ning küünarnukk ka ei lase trenni teha. Proovin meeleheitlikult ikka paraneda ja uuesti alustada.EDU TEILE IGASTAHES.
aga kas sul siis oli valu pikemalt nagu et oli valus kuid jätkasid trenni ja siis tekkis suurem kahjustus …. ja kas nende liigesterohtudega ei teki mingit sellist effekti et rohtude söömise lõppemisel on kahjud suuremad kui enne ? …
greenu
Membernoo aga lase see dataneti torusse või siis pumpa… küll kätte saab …
juuli 3, 2006 at 8:31 e.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #87091greenu
MemberMa ei tea kas selline soovitus siit läbi on juba käinud aga randmevalu vastu peaks aitama randmetugevdusega treeningkindad.kusagil rinnaltsurumise foorumis käis läbi et kui teed nende randmetugedega jne … siis ei arene tugilihased piisavalt ja pikemas perspektiivis on see hoopiski kahjulik . et ma teen lihtsalt biizepsit teiste harjutustega … näiteks püstiseistes pealt ja althaadega kangiga.
greenu
MemberMis sa arvad, milles võib kõige suurem roll sinu kaalukaotuses mängida? Kas väheses söömises või intensiivses treeningus? Või hoopiski väheses alkoholis?nooo alksõber pole ma nagunii väga … aegajalt korra nädalas sai natuke õlut viina võetud …. aga mitte käpp maha… selline 4 õlut näiteks ,….
vähene söömine aitas kindlasti ja rohkem trenni ka … seega laias laastus usun et söömise vähendamise ja trenni suurendamise koostööl sündisid tulemused … sõin vähem ja keha sai vähem energiat trenn kasvas ju 2 korralt 5 peale ja muutus intensiivsemaks …. seega kui veel palju järele mõelda siis võibolla oli kõige kasulikum see trenn
greenu
MemberKuidas sa varem treenisid?varem oli tunde järgi … aga vahed olid ikkagi 1-3 mintsa vb isegi rohkem… sai sõpradega juttu räägitud jne …
See teeb siis 3x päevas, kas lihaskaod olid suured või kaal langes rasva arvelt?
lihase poole pealt ütlen niipalju et treeningraskused on jäänud samaks kõiges peale rinnaltsurumise(enne 3×10 100 kilo nüüd 3×5 100 kilo) see nagu ainuke koht kus kaotasin seega väga hullult ilmselt lihas ei hävinud… kuna lihased paistavad paremini välja siis on mulje nagu oleks juurde tulnud aga tean et see on petlik … rasva olen kõvasti kaodanud …. püksirihma järgi olen 3 auku väiksem 3cm auk … seega kõhuümbermõõt -9 cm …. ise olen õnnelik … sest mul see elu esimene dieet…
greenu
Membermai alguses olin 101 kilo … juuni keskel sain kaalu 90 peale …. see aga tähendas seda et endise 2 päeva asemel jõukas veetsin ma iga tööpäeva hommik jõukas seega 5 korda nädalas tunnike üritasin treenida nii et seeriate vahe on umbes 30 sekki ja harjutuste vahe on 60 sekki …. ja iga nädal veel 2-3 h võrkpalli ka … samuti muutsin söömist nii et hommikul sõin kõhu täis lõunal võtsin ühe suure õuna ja õhtul sõin suppi või siis midagi kergelt liha näiteks …. alkohol elust välja … vist paar korda jõin pudeli õlut või midagi … grillimised ja suured peod tegin ka nii et võtsin minimaalselt süüa … seega suht range kord oli
aga tulemus mulle meeldib… aaa see ka veel et nälja peletamiseks jõin iga päev mingi 2 liitrit vett või siis teed ilma suhkruta …. ja siis see ka veel suhkrit ei tarbi üldse kui toidu sees on siis oki kuid tee, kohvi sisse mitte … juurviljad aurutatult mitte praetult liha samuti keedetult või nii …greenu
Member5 päeva nädalas sellist trenni teha on ikka liiga palju …. varsti tuleb selline asi külla nagu ülelaks
üle trenn jne … närvid ei pea vastu lihased ei suuda taastuda … üle keha väsimus jne …greenu
MemberSiis põhimõtteliselt rikud tema seerja ära ju.mis seeria ? ….. algajatel nagu pole eriti seeriat .. ja kui sellega midagi juhtub siis pole nagu eriti jube ju ka
…. ja kui ise panna kettad otsa ja pärast maha võtta siis see “algaja” ei saa arugi et midagi vahepeal juhtus…. lihtsalt pikem puhkepaus võib talle tekkida…greenu
Membersuht külmaks jätab…. vähemalt niikaua kui inimene ise norm on kes tuleb …. et nagu ei eksi reeglite vastu mis tänases artiklis kirjas:)

greenu
Membermina teen iga päev erineva ligasgrupi… 3-4 erinevat harjutust… igas harjutuses 3 seeriat… kordustega 8-10 ja seda koos 5 minutilise soojendusega alla 1 tunni

seda sellepärast et enne tööle minekut saaksin homikul trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
MemberMina enam küll kunagi laulasmaa spa-sse ei lähe kui seal nii “loll” peaarst on ….. hea antireklaam vähemalt…
greenu
MemberHmm… statistiliselt pidi arenenud maades oleme iga viies mees homo…. seega ettevaatlik tasub olla … homol ja homol on muidugi suur vahe ka … paadunud homosid on maailmas suht vähe võrreldes “sotsiaalsete homodega” need on siis need kes on homod sest nii on popp …. ehk siis inimesed kelle sõbrad on homod ja siis on nemad ka jne … paadunud homod ei kuuluta seda nagu see paarike kes kroonikas aasta tagasi figureeris
homosid olen näinud ka …. olin stokis turva kui sisse astusid 2 homo…. läksid eskalaatori peale ja üks ajas teisele käe püksi … siis nad suudlesid …. ja selle peale teatasin turvakeskust…. need erilised mehed sai välja eskorditud … seega stokk peaks olema homovaba tsoon

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaalis pole ma ühtegi näinud kuid firmas kus ma töötan on 1400 töötaja kohta vähemalt 7 homot … näinud olen neid kõiki ja nohh ütleme nii et homo tunneb ikka suht kaugelt ära küll … halvasti ma neile ei ütle niikaua kui asi piirdub normaalse suhtlemisega …..
seega mina ei ületa piire kui tema ei ületa…
-
AutorPostitused