greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
MemberÄkki keegi teab öelda, millega ta seal alguses neid jalgu väiksemaks tegi?Ma vaatasin mul küll photoshopis sellist asja pole.Liquify jahh
greenu
Memberenda pulmad …. 07.07.07
greenu
Memberpangas ja progen
greenu
Membermitte et ma midagi propageeriks või mida iganes kuid lugege allpool olev läbi ..
http://www.arvutikaitse.ee/?p=225
tähtis osa allpool
Autoriõiguse seadus, §26:
(1) Autori nõusolekuta on lubatud reprodutseerida audiovisuaalset teost või teose helisalvestist kasutaja enda isiklikeks vajadusteks (teaduslikuks uurimistööks, õppetööks jms.). Autoril, aga samuti teose esitajal ja fonogrammitootjal on õigus saada õiglast tasu teose või fonogrammi sellise kasutamise eest (paragrahv 27).
Paragrahv 27:
(1) Käesoleva seaduse §-s 26 nimetatud tasu maksavad salvestusseadmete ja salvestuskandjate tootja, importija, müüja, isik, kes toob salvestusseadmeid ja -kandjaid Euroopa Ühenduse tolliterritooriumilt EÜ Nõukogu määruse 2913/92/EMÜ ühenduse tolliseadustiku kehtestamine (EÜT L 302, 19.10.1992, lk 1–50) mõistes Eestisse.
Nii et isiklikuks tarbeks kopeeritud teoste eest maksab toorikute maaletooja, õigemini toorikute ostja. Kuid libe pind on just teose avalikkusele kättesaadavaks tegemine, millisena P2P-d ka käsitleda võib (see koosneb ju teatavasti lisaks tõmbamisele ka failide väljajagamisest).
greenu
Memberära aja lolli juttu… MPAA on neil ka kraeset sa teaksid siis torrent kui selline on vägagi legaalne asi … alguse sai torrentite värk linuxi maailmast kus linuxi imageid jagati kasutades torrenteid … seega tegu ei olnud lolli jutuga …. see et torrentite kaudu jagatakse autorikaitsega vastuolus olevat kraami ei tee torrentit illegaalseks …. autosõit ei ole keelatud sellepärast et mõned veavad autoga narkootikume ….
greenu
Memberära aja lolli juttu… MPAA on neil ka kraeset sa teaksid siis torrent kui selline on vägagi legaalne asi … alguse sai torrentite värk linuxi maailmast kus linuxi imageid jagati kasutades torrenteid … seega tegu ei olnud lolli jutuga …. see et torrentite kaudu jagatakse autorikaitsega vastuolus olevat kraami ei tee torrentit illegaalseks …. autosõit ei ole keelatud sellepärast et mõned veavad autoga narkootikume ….
greenu
Memberma ei ytlend ju et need jämmed jalad koledad on!. ilusad muidugi tegelt. aga jämedad ikka, näiteks minu naisel paistavad poole pikemad ja kolm korda peenemad.3 korda peenemad = oled kurega suhtes või ? (ära solvu kuid pingutasid kordajatega üle … )
greenu
Membernetti ikka jõuab … selle pärast pole mõtet muretseda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
MemberAga kuidas on selline versioon nagu 4 seeriat ning kordused kahanemise järjekorras?1 seeria 12 korudst
2 seeria 10 kordust
3 seeria 8 kordust
4 seeria 6 kordust
Teatud Harjutustel on ka igal seerial raskuse tõusmine, kuid mitte kõigil.
Kuidas arenevad lihased sellise kava puhul?
tüüpiline püramiid ju … rinnaltsurumise juures populaarne … iga järgnev seeria vähendatakse korduseid ja suurendatakse raskuseid … või vastupidi …
greenu
MemberMinu arvates teed liiga palju seeriaid, millest võib järeldada, et ju siis esimesed 4 seeriat pole piisavalt koormavad. Harjutuse seeriaid võiks olla üldjuhul ca 4, ja need tuleks sellsie raskusega ja korrektsusega sooritada, et 5ndat nagu enam ei jõuakski eriti ja see ei õnnestukski eriti korrektselt enam, seega see oleks kasutu. Kui sa kasutad niisuurt seeriate arvu harjutuse kohta, sisi seda võib kasutada vaid üllatus-efektina üle iga 5 trenni võib-olla, aga kindlasti mitte igas trennis.Jala trenni juurde olen ka ise õla lisanud, ja see sobib hästi minu meelest.
Niiet kommenteeriks seda, et selline seeriate arv tundub olema liiga suur, keskeltläbi peaks harjutuses olema 4 seeriat.
olen 99,7 % kindel et seeriate arv 12-15 ei ole harjutuse kohta vaid kogu lihase koormamise kohta … nagu et 15 seeriat mille sees on 5 harjutust igas 3 seeriat .. näiteks … või siis 4 harjutust 3-4 seeriaga …
greenu
MemberJackie Chan
greenu
MemberIse kuulun ka nende “jalaväristajate” ja “pastakakeerutajate” hulka, kuid ei loe ennast tahtejõuetuks , sest kui ma tahan, siis ma ei värista jalga, see, ma usun on ka teistel nii.Mina põhjendaks oma käitumist nii – tegelt ma ei peaks üldse seda kellelegi seletama, aga kui juba nii popp teema, siis…. – aeg-ajalt, kui mul on igav või on lihtsalt energia ülejääke, siis ma lihtsalt otsin endale alternatiivst tegevust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>narkar ütleb ka et võib igal ajal lõpetada ….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. ära solvu …. tegelikult sa suure osa ajast ei saa arugi et sa väristad … sa ju ei tee seda tahtlikult …. see käib sul alateadvuslikult … tihti on nii et kui ma juhin tähelepanu et ärgu väristagu siis tuleb vastus et oih ma ei märganudki …
greenu
MemberRasvapõletajaid pole olemas!Rasva aitavad kaudselt põletada ainult sellised ained, mis pärsivad magusaisu ja söögiisu tervikuna!
Kui aga toitumine ja treening on rasvapõletuse seisukohalt paigas, siis pole mingeid lisaaineid vaja!
hmm … kas see teooria ei pea siis paika et termogeene tõstab keha temperatuuri ja selle tagajärjel kulutab keha energiat(põletab rasvu) et madaldada temperatuuri et saavutada normaalne ?….
greenu
Memberkohe kindlasti ei ole sama …. oleneb masinast … klotside raskusest ja ka sellest mitu korda tross rataste vahel jookseb jne …
greenu
Memberrinnalt surumise juures võib selline asi juhtuda .. et kui liiga silda teha siis võib kaelale liiga teha …
-
AutorPostitused