greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberotsingu kasutamine tuleb megalt kasuks … nimelt sellise küsimusega on palju tuldud et kas kõhulihaste treenimine võtab kõhult rasva maha … vastus siis on ei et rasv kaob maha kehalt ühtlaselt et nii pole et teed ühte lihast ja seealt lahkub kohe rasv …. ja kui kõhulihaseid teed siis alguses ilmselt punnitab jahh seda rasvakihti sutsu väljapoole kui see pole hullu … aeroobset pead hakkama tegema … jookmine ratas või ergomeeter või mis iganes … söömise kohapealt niipalju et söö päevaas tihemini kui 3 korda … näiteks 5 korda …. siis maol kogu aeg tegevust ja ei hakka seda toitu mis harva tuleb rasvana salvestama … aga proovi ikka otsingut … väga asjalikke artikkleid on siin olnud …
greenu
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arstid keelasid mul igasuguse füüsilise koormuse…Pean koguaeg pikali olema või istuma…et mis sul siis häda on ….. kuid njahh … kui ikka arst keelab siis põhjusega …. et kuula ikka arsti kui ei taha kiiresti uut elu alustada mõnes teises kehas …
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
MemberOn ka selliseid katseid tehtud, kus inimene löödi oimetuks. Siis söödeti talle igast jura sisse ja 100% katsealustest ei saanud MITTE midagi aru.oimetuna ei söö ju inimene mitte muffigi ???? et loogika viga ???? …
greenu
Memberja ilmselt tuleneb lõunamaa sprinterite kiirus sellest, et pikkade koibadega kiirete omanike eest ära joostanojahh ex tumedama nahaga inimesed on paar põlvkonda tagasi väga palju füüsilist tööd teinud ameerikas ja mujal ja ex sealt võibolla pärinevad paremad geenid ka …
greenu
Membertrenni ei lubata teha ????? kui põhjusega (arst tervislikel põhjustel) siis ei tohigi trenni teha … kui aga mingi ema või isa või sõber seda ütleb siis kui ta põhjendada suudab siis ära tee trenni kuid muidu ära küll kellegil end takistada lase …. aga ega tõesti lihas ei kasva kui sa seda ei kasuta … seega trenni trenni trenni …. ja toitumine ka väga tähtis…
greenu
MemberSee oli ikka nali eks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris nali pole …. bioloogias õpetati et kuna on soe siis kehal vaja palju pinda et higistamise teel keha maha jahutada … külmas piirkonnas elavatel on vastupidi et vältida külmumist tuleb hoida keha pindala võimalikult väike seega ka jäsemed lühemad ja väiksemad

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. allpool on mingi artikkel ka selle kohta …… kuid bioloogi tunnist hästi meeles:)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. samuti on veel rasva kogus kehal ka seotud sellega kus kandis elad …. soojas kohas on inimestel rasva kehal vähem kuna see mõjub nagu isover ….. et külmas kohas nagu eesti ongi inimestel paratamatult rasva kehal rohkem … Big ears and long legs – Big ears help to cool down their owners by radiating heat out of the animal’s body. Like big ears, long legs also radiate body heat. And, long legs keep vital internal organs away from the hot ground. Some insects and lizards keep their insides cooler by straightening out their legs as they walk across the hot ground. Thick Fur and Long Legs – Moose spend winters in pretty much the same areas that they spend their summers.
Their thick fur keeps them nice and warm and their long legs allow them to walk through the snow. Caribou have a thick fur coat and for food walk to areas where the snow cover in thinnest. These are usually treeless and high-lying areas where strong winds blow fresh snow away. The caribou use their strong hooves to paw the snow away to get to edible plants.
greenu
Membersöö rohkelt valget liha ja juurvilju ka … tee trenni ja nii need lihased tulevad … ilma trennite lihas niisama kasvama ei hakka … kehal pole ju vaja lihast “ehitada” kui seda ei kasutata ..
greenu
Memberkui bioloogiani asi taandada siis soojemates regioonides ongi pikemate ja suuremate jasemetega loomad seevastu külmemates piirkondades on lühemate ja väiksemate jäsemetega loomad … kuna inimene on loom siis neegritel soojas kohas ongi pikemad jäsemed ja seetõttu jooksevad ka kiiremini ..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Membertehti katse inimestega kelle pandi nina kinni ja seoti silmad ka kinni ja lasti juua kohvi ja teed ….. 80 % inimestest kes katses osalesid ei olnud võimelised kinnise ninaga ütlema kas nad parajasti jõid teed või kohvi …. seega tõestatud fakt on see et kui nina kinni panna siis ei tunne maitset ka või siis on midagi vähesel määral tunda … seega see nina kinni hoidmine on suht hea meetod solgi sisse ajamiseks …
greenu
Membertänud postituse eest … väga hea põhjalik artikkel oli … kuid samas pärilik mul pole sest emal on kõrge vererõhk isal on normis …. minul on olnud vererõhk selline niikaua kui ma mäletan …. praegu olen 23 kuid arvan et juba 10 aastat tagasi oli mul vererõhk selline 60-80/100-120 et sellises vahemikus….
9-15 eluaastal sõitsin päevas 50-100 kilti jalgrattaga suviti maal …. et sellest pidi mul olema tugev süda … koormustestil ei võtnud süda tuure üles enne kui tehti lisa koormuse aste juurde ja südamest väljuv põhi veresoon on 3,2 cm läbimõõduga… ja kui mulle masin külge pandi mis siis registreeris 24 h minu südame siis magades oli löökide arv minutis 24 ja harva tõusis väga kõrgele …..
et allpool olevatest põhjustest on võimalikud ainult vähene soola söömine ja massazi puudud …. et kas peaksin leppima sellega et mul on loodulikult madal vererõhk …. sest see nagu ertiti ei sega mind … ühtegi artiklis olevat sümptomit mul pole … kiire püstitõusmine või siis pea valu või nii neid mul pole …
* Kui vererõhk on madal, tuleks sagedamini süüa ja mitte unustada hommikusööki.
söön siis enne trenni hommikul … ja kohe pärast tenni … mõlemad korrad natukene …. lõunal korralik praad tööl sööklas … 3 paikku söön veel natuke ja õhtul siis jälle korralik praad seega vähese söömise või harva söömise viga ei tohiks olla …
* Jooge rohkem vedelikku, sealhulgas vett.
päevas joon 2-3 liitrit vett
* Vererõhku võib tõsta füüsiline treening. Kes hommikuti pead muidu klaariks ei saa, võiks teha hommikuvõimlemist.
hommikul veedan 45 minutit jõusaalis ja teen suht intensiivselt trenni …. 5 min enne ja pärast trenni jalgratast ja seeriad teen nii et üle minuti pausi vahet pole
* Abi on massaažist ja füsioteraapia protseduuridest.
massaaži olen tõesti elus vaid paar korda saanud
* Magada tuleks kõrgema peaalusega, paras on padi, millele pea toetub 20-kraadise nurga all.
mulle meeldib magada kõvemate patjadega seega arvan et pea on suht kõrgel ja see 20 kraadi nurk on suht reaalne
* Vereringet parandavad spetsiaalsed sukad ja sukkpüksid.
see jääb vist ära:)
* Kui veres on naatriumipuudus, siis saaks seda korvata rohkema keedusoola lisamisega toidule. Enamasti on aga vastupidi – soola on toidus üleliia, mistõttu vererõhk on liiga kõrge ja võivad varitseda südamehaigused. Normaalselt toitudes ei ole vaja soola toidule juurde panna.
võin proovida soolasemaid toite süüa …
* Kui madala vererõhu põhjus on nakkus- või külmetushaigus, siis läheb rõhk paranedes ise normi.
ja haige pole ma pikka aega olnud …
greenu
Memberaega läks aga mingi valge leidsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Geir Moen
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
Geir Moen (born June 26, 1969) is a former sprint athlete from Moss, Norway. His best performances:
* European Championships in Helsinki 1994: Gold on the 200 meters
* European Championships in Helsinki 1994: Silver on the 100 meters
* World Indoor Championships in Barcelona 1995: Gold on the 200 meters
* 18 Gold medals in Norwegian Championships between 1988 and 2002
His personal bests are !!!!!!!!! —-> 10.08 on the 100 meters <----!!!!!! and 20.17 on the 200 meters, which are also Norwegian records.
greenu
Memberarvan et mers pidas silmas meeletut dieeti ja kaalu järgi toitumist …. muidugi tuleb vaadata mis suust sisse läheb et suu ju prügikast pole … kuid noores eas peaks ikka rahulikumalt võtma … sööma tervislikult ja naturaalset korralikku toitu… mitte tegema dieedi kuure kuni 5% rasvani kehal …
greenu
Memberrelva omamisega suured riskid … nimelt uurisin seda ja selgus et …. allilmal on politseis käpp sees … nad saavad inimeste nimed kellel on relv … varastavad relva ja teevaad sellega roima …. ja ongi kõik relvaomanik jääb süüdi … uskumatu aga nii pidi see toimuma… seda siis olen kuulnud mitmelt inimeselt kes on praegu politseis või on olnud miilitsas kunagi ammu …. seega minu relvaomamise soov kadus koheselt….
ainuke relv mida võiks omada on nö gaasipüstol nagu et on täpne koopia pärisrelvast laseb gaasibalooniga kuid haavleid… algkiirendus on samas mis päris relval … seega 5 m pealt on päris valus:P:P:P …. aga see selleks olen ise sellisest lasknud ja tean et selle ette jääda ei tahaks … endal seda veel ei ole kuid maksab umbes 2000 peale ….. relva omamisega nimelt mega vastutus…..
kui lased inimest kellel relva pole siis jääd ise süüdi … kui annad nuga kellegile kellel pole külmrelva ega tulirelva jääd ka ise süüdi .. samamoodi ei tohi kurikat kasutada ….. seega eestis on asi suht paha …. rusikaid võib ka ainult niipalju kasutada et teine pikali oleks ja siis peab teda hoidma nii kuni politseid tuleb …….. seega enesekaitse eesti on suht keeruline asi ….
greenu
Memberkella ma käepealt ikka narkarile ei anna ja korterit ma ka tühjaks ei luba varastada … teine ei tea samuti millised oskused mul on … ja samas üllatusmoment on mul …… ja siis veel see ka et kui ma midagi ei ürita siis kahetsen elu lõpuni et järsku oleks pidanud .. kui saan üle tahi siis järgmine kord tean sealt lööki oodata:) …. kuid njahh …. see peaks ilmselt olema eraldi teema ….. et kalmusega vähe pistmist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. lihtsalt point on selles et enda eest peaks oskama seista….greenu
Membersilmas pidasin siis seda et kui tänaval tullakse tüli norima narkari poolt siis olen võimeline selle narkari üldjuhul kahjutuks tegema ja seda peaks suutma ikka iga mees …. poisikesed ei suuda seda nagunii see on selge …
ja minu steitment teeb tõesti enamuse mehi mitte meesteks klassikalises mõttes …. klassikaline mees on pere eest hoolitseja ja selle kaitsja …. tänapäeval on asi teisiti … kui keskmine mees ärkab üles öösel ja kuuleb et korteris või majas on varas siis jääb vagusi pikali et järsku läheb pätt minema ja järsku naaber kutsub politsei …. minu visioon asjast on aga selline et haarad kätte esimese kõva eseme ja lähed materdama ….
-
AutorPostitused