greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Membermehe puhul oli see normaal kaalu arvutamine ju pikkus-100 … seega 180-100 = 80 … alla selle on ju pisike poisike …
august 29, 2006 at 10:20 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #85379greenu
Memberp2ris elav vestlus tundub olevat. miks vastajaid niipalju on??? t6esti on niipalju aktiivseid spordimehi kes samal ajal savu teevad? v6i mis v2rk on?kuidas siis aktiivset spordimeest määrata … kui mees kes teeb teatud arvu kordi nädalas trenni siis on aktiivseid sportlaseid maailmas väga palju nende seas ka nikotiinikuid ja savutajaid ja isegi lao töötajaid … üldjuhul on nende põhi tööks midagi muud
kui aga võtta aktiivne sportlane inimeseks kellel on suurvõistlustelt midagi ette näidata ja kes tegeleb primaarselt spordiga siis arvan et nende seas pole eriti narkareid ….
ma pole kindel kas saab olla selline variant nagu aktiivne spordimees kes savu tõmbab …. et need kes savutavad peaksid oleme harrastajate või hobisportlaste kategoorias …
et pole nagu kuulnud profi sportlasi kes oleksid avalikult narkarid …..
aktiivsed sportlased ikka üldjuhul savu ega muidu joovastavaid narkootilisi aineid ei tarbi … kui siis dopingut:P:P
aga see minu arvamus jällegi … huvitav oleks nüüd teada saada paljud eesti tipud narkarid on
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …..greenu
MemberVäga häiriv müüt:Kulturistidel on suur lihas aga neil pole jõudu
veel 1 müüt …… kui oled rasvas ja siis teed trenni siis rasv läheb lihaseks ja see lihas on jääv … see lihas mis ise kasvab see kaob pärast trenni lõppu ära
“>…greenu
Memberaga proovi neljaks jagatud kava …….
esmasp rind
teisip jalad selg
neljap biiz triiz ja
reedel õlg kõht ….. näiteks ….
et siis saad rohkem lihaseid koormata kuna on pikem puhkus iga lihase trenni vahel ….. see et reedel on õlg ja esmasp on rind võib hakata segama … see on individuaalne …. sest kas õlg taastub 2 päevaga ära esmaspäevaseks rinna trenniks …
põhimõtteliselt võid teha ka nii et kui tunned et mingile lihasele on nädalas korra vähe siis tee nii et teed raske päeva lihasele ja siis paar päeva hiljem teed kerge päeva samale lihasele … siis kõhtu võid teha iga päev või mitu korda nädalas jne … aga ex ise vaatad ….. kui igat lihast 2 korda nädalast teha siis ei taastu ju ära kui max lihasest välja võtad …..
august 29, 2006 at 7:49 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89820greenu
MemberKohe naljakas vaadata seda inimeste rumalust ja harimatust.Kanep pole selline nagu enamik teisi mõnuaineid – see ei tekita bioloogilist sõltuvust, selle tegemisel ei pea doose suurendama.Muidugi kui palju teha tekib psühholoogiline sõltuvus, aga see on teine asi.See on mingi loll jutt, et algul kanep ja siis edasi kangemad ained – see on bullshit.Kanepit on kasutatud juba tuhandeid aastaid, see oli esimene taim mida inimene kasvatama hakkas ja seda mitmel põhjusel:1)kanepiseemned jäävad oma toitainetesisalduselt alla vaid sojale
2)1 hektarist kanepipõllust saab sama palju tselluloosi (paberit), kui 4 hektarist metsast
3)kanepiõlil on sama kütteväärtus, mis maagaasil, seega see oleks heaks ja odavaks alternatiiviks naftale
4)kanepist saab toota plaste, mis on tugevamad, kui teras ent samas kaaluvad sama palju nagu plastmass
Kanepist pole saanud keegi siiani üledoosi, kanep pole põhjustanud otseselt ühegi inimese surma.Näiteks surmav kogus kannabinoide või THC’d on mitusada(!) korda suurem kui nikotiinil.Kanep keelustati esimesena USA’s 20. saj. alguses DuPont’i suurfirma (isegi president oli siis nende palgal) eestvedamisel.Kanepikiud oleks olnud suureks rivaaliks DuPont’i tollasele plastmassimonopolile ja oleks firma pankrotti viinud.70ndatel viidi läbi teste kanepi kahjulikkusest, kus inimahve praktiliselt lämmatati kanepisuitsuga ja pole siis ime, et tulemused kinnitasid selle kahjulikkust ajule.Sama kogus tubakasuitsu näiteks oleks need vaesed inimahvid kohe ära tapnud.Kanep sisaldab palju vähem tõrva ja minimaalselt nikotiini, seega see on kopsudele palju ohutum, kui tubakas.Inimesed räägivad kanepi kahjulikkusest, mis suuresti põhineb absurdsetel faktidel, katsetel mis ei kajasta sugugi tegelikku kasutamist ja tihti ka lihtsalt puhtal valel ja müütidel, aga ometi ei näe nad ohtu seal, kus see tegelikult on.Näiteks Hollandis, kus kanep on väikestes kogustes legaalseks tehtud, on vähenenud nii kopsuvähi juhtumite arv, kui ka tubaka tarbimine, rääkimata teistest narkootikumidest ja isegi kanepi tarbimine on seal vähenenud.See on nüüd igaühe enda asi, kas ta tahab seda uskuda või ta lihtsalt ignoreerib seda ja otsustab edasi elada silmaklappidega ja uskuda kõike seda mida valitsus meile ette söödab.
jällegi toonitan et kontrolli mida kirjutad kuna muidu kaob su jutu usutavus….
see kanep millest sina räägid on “industrial hemp” (Cannabis sativa<--- taime liik ja täpsemalt isane taim) sellel on tõesti need omadused millest sa räägid samas sellel liigil on thc sisaldus alla 0,3% ja seda kasvatavad suured firmad sinu poolt nimetatud nelja eesmärgiga....... veel on 2 kanepi liiki Cannabis indica ja Cannabis rasta mis on suurema thc sisaldusega kuni 30% ja neid kasutatakse siis ravimite valmistamiseks ja narkootilise ainena...
ja siin tekib jälle see kahtlus et suurem osa teist pole suitsetanud korralikku kanepit et ostate mingit odavat varre ja tubaka segu millel vaid kanepi lõhn küljes või siis ei tõmba kopsu… kui see teile “ei mõju” paar mahvi korralikku õit ja 2-3 tundi on mega lõbus tuju …. enamus asju ajavad naerma ja iba jookseb sajaga ….
greenu
Memberroheline tee on rasva põletava iseloomuga …
greenu
Membernooo päris musta ja valget ka pole …. mina arvan ka et sealt kuhu rõhku paned sealt läheb natuke rohkem rasva ära … mitte palju kuid minti 5 % rohkem või nii ……. et on ju loogiline et kui teed ainult ülakeha siis jalgadelt ei lähe nii palju rasva ära … ülakehalt ikka sutsu rohkem …
august 28, 2006 at 1:55 p.l. in reply to: 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutrition ABI #89791greenu
Membertänud
“>
muideks seda ameerika pulbrit ei anna üldse võrrelda näiteks fasti toodetega maitse poolest on ta neist kõvasti üle(see oli siis nendele kes väga norivad maitse kallal).
ma muidugi ei tea mis toodet sa mõtled kuid fasti muscle+ shoko maitsega oli super piimaga ja otse külmikust …. täpselt nagu jooks jäärise kokteili …. aga samas mul puuduvad kogemused selle ameerika omaga … vottt..
august 28, 2006 at 12:34 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89787greenu
MemberPauk a.k.a sperma, et siis ei tea kuidas mul selle kvaliteet on, potentsiga ja k6vaks minemisega pole kyll mingeid probleeme! Ja kas sina suur tarkpea ei tea ei mees kes lapsi ei saa on ka impotent, aga kuidas minuga lood on tuleb siis valja kui testid teen w6i hakkan last tegema!!
Erektsioonihäire
ka impotentsus
Erectile dysfunction, impotence (ingl.k.)
Selgitus
Erektsioonihäire on kestev võimetus saavutada või säilitada suguühteks vajalikku erektsiooni ehk suguti jäigastumist.
Ülevaade
Uuringute alusel esineb erineva raskusega erektsioonihäireid 52 %-l meestest vanuses 40-70 eluaastat. Nendest 17%-l esineb kerge raskusastmega, 25%-l keskmise raskusastmega ja 10%-l täielik erektsioonihäire. Peamiste erektsioonihäiret põhjustavate faktorite seas on diabeet ehk suhkruhaigus, südamehaigused, kõrgvererõhutõbi. Kõrge on erektsioonihäirete esinemine meestel, kes on läbi teinud eesnäärmevähi operatsiooni või kiiritusravi.
et impotentsus pole mitte mingilgi määral seotus spermaga… hoopiski piisavalt kaua kõva olemisega …. seega su jutus pole iva …. et uuri enne välja mida kirjutad muidu su jutt kaotab vettpidavuse ja seda ei saa usaldada … mitte paha pärast…
august 28, 2006 at 10:06 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89761greenu
Memberon olemas ütlus et probleemi tunnistamine on juba pool võitu
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. see on see mis aine tarbijatel puudu on …. tavaliselt leitakse miljoneid põhjuseid kuidas oma tegevust õigustada ja heaks enda jaoks luua ….. tegelikult arvavad kõik inimesed et nende teod on õiged ja siis õigustavad neid lõpuni….. teemast väljast ka natuke …..
käisin hiljuti libedasõidu koolitusel ja räägiti et mega suur vahe on linnas 50 kmh ja 60 kmh …. kui sõita 50kmh siis 28 meetri kaugusel olev inimene jääb ellu ja ei saa kriimuga .. kuid kui on samas olukorras 60kmh siis on 10 juhust 8 see inimene surnud ….. seega isegi linna 50 kmh pole ilmaasjata pandud … see päästab paljudel juhtudel elu … me teame seda kui me ei kuula seda ja arvame et meiega ei juhtu õnnetust …..
tarbijad arvavad samuti et teised jäävad sõltuvusse mina ei jää … ja ignoreeritakse probleemi ja ainult õigustatakse ennast …. niiakaua kui võtakse minu kui maksumaksja rahast 3000 eeku ja elustatkase mingi narkar ….
ma ei mõista hukka kumbagi osapoolt see on inimese oma asi mis ta oma eluga teeb… lihtsalt mõnikord on kahju vaadata mis tublist inimesest saada võib ….
august 28, 2006 at 9:16 e.l. in reply to: 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutrition ABI #89769greenu
Membertean et tükid jäävad siis kui paned piima alla ja siis pulbri peale …… proovi nii et paned pulbri põhja ja siis pool piima kogusest ja siis aeglaselt segad nii et tops on 45 kraadi nurga alla siis tuleb pulbrit pinnale natukese korraga ja seguneb ilusti ära … siis lisa ülejäänud piim …… ja nohh teine abivahend on sõel sheikeritel …
ja mõnikord aitab kui panna külmkappi seisma ja siis välja võtta ja siis enne joomist segada … vott…
august 28, 2006 at 9:12 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89768greenu
Membertegelt selle peale ma tõesti ei mõelnud et alko ka mängus võis olla …. pakun et palju nad alkot ei võtnud kuna see nägi välja nii et kainelt metsa enne suurt pidu siis paar ringi marit ja siis tuppa tagasi kuid ei läinud poolt tundigi kui vend hakkas kärbseid nägema … aga njahh … jään alko osas vastuse võlgu kas ta jõudis juua või läks muidu saassi … seda ei tea ….
fakt on see et omal nahal tuleks proovida igast asju mõistuse piires … kogemused tulevad alati kasuks kuid njahh …. liiga tihe eksperimenteerimine mõjub kindlasti halvasti …
august 28, 2006 at 8:40 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89764greenu
Memberkanepisuitsetajate agresiivsusest niipalju et olen oma klassivennas näinud agressiivsust naiste suhtes … kuna kanep “võtab piirid maha” siis see kutt konkreetselt läheb räigelt kiima ja tihtilugu oli vaja vahele astuda kui ta mõnel tüdrukul liiga kõvasti ümbert kinni võttis ja varjulisse kohta oma impotentsi testima tahtis viia
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kanep sisaldam sama ainet mis marihuaana kuid väiksemas koguses .. ja marihuaana kasutajates olen näinud midagi hirmuäratavat … 2 kutti seltskonnas pöörasid jummalast ära … üks kükitas diivannile ja vahtis klaasistunud pilguga toanurka ja kui keegi läks uurima et mis on siis muutus agresiivseks korraks ja siis rahunes maha ja nii terve õhtu … keegi ei julenud puutuda lõpuks … teine kutt hakkas nägema kärbseid … ja nii paaniliselt et hakkas ennast peksma et kärbsed igal pool …. ja see oli juba hirmus … mees konkreetselt peksis oma keha et tappis oma imaginaarseid kärbseid …. kutt sai kinni soutud nagu jalust ja kätest … hommikul kutt jummala paanikas ja ei mäletanud mitte muffigi eelnevast õhtust ….. sinikaid täis arvas ei sai peksa … õnneks sai asja filmitud ja see mees vandus et mitte kunagi enam ei tarbi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seega kanepist rohkem toimeainet ja tulemused on “huvitavad”
august 28, 2006 at 8:29 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89760greenu
MemberSinu toodud tunnuseid pole mul yhtegi, waliselt wahemalt, ma ei tea kuidas mu pauguga lood on!!
“>sa ei tea kuidas sul pauguga on ????????????? ……. et ma ei mõnita ega midagi aga proovi nii et leiad mingi naise … siis kas hea jutuga ilusa kehaga või siis äärmisel juhul rahaga meelitad ta kusagile kus vähem rahvast … kas voodi või siis pubi peldik ja siis võtate oma alakeha katvad riideesemed ära ja siis …… kui sul selleks hetkeks on ühesilmaline madu üles ärganud siis on asi peaaegu korras …. jääb üle vaid küsida naisukese käest mida edasi teha ja ongi impotentsuse test algajatele tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama testi võib olenevalt orientatsioonist ka meessoost isikuga teha kuid sellega ma ei tegele seega näpunäiteid võib vaadata filmist brokeback mountain <--- pole ise näinud kuid rägitakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 28, 2006 at 8:21 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89755greenu
Memberhuhh …. meeletult intrigeeriv artikkel …
minu poolt siis täiesti neutraalne post…
kogemused siis kanepiga…. olen suitsetanud elus mingi paarkümend korda ja hakkan sellest pihta et paar mahvi võib mõjuda päris korralikult kui on puhas kraam seega 4 korda nädalas paar mahvi peaks mõjuma suht sõltuvust tekitavalt … sõltub aine puhtusest … kui suitsetada kanepit mis on enamuses tubakaga segamini siis pole ju vahet kas tõmbad tubakat või kanjat….
sõltuvust tekitab ta sel lihtsalt põhjusel et ta ikkagi töötab nagu muud narkootilised ainued …. bioloogiast mäletan et on rezeptorid mis võtavad vastu kanepi toimeainet … pikemal kasutusel tekib rezeptoreid juurde ja seetõttu on sama tulemuse jaoks vaja suuremat kogust ainet kui varem … see on lihtne põhjus mis ta tekitab sõltuvust … kui õigel ajal ära ei lõpeta siis on vaja tugevamat toimeainet ja seal on juba tee süstla otsa alanud … ma ei ütle et kõikidega nii läheb …
klassivend suitsetas kooli ajast 7 aastat iga päev ja laseb edasi rahulikult… tema puhul oli aru saada kui oli mahvi kätte saanud … oli mega tark .. nagu sõna otseses mõttes teadis kõike ja vastas alati õigesti kui ta mahvi polnud saanud oli ta täitsa loid ei võtnud osa ei tunnist ega ja vestlustest … seega tekitab sõltuvust ja omab jääknähtusid … samma rubriiki märgin ka selle ära et paljud suured teadlased avastajad on olnud kanepisõltlased näiteks einstein …. seega hmmmm tõestatud on ka see et kanep parandab mälu ja õppevõimet….
sellel kutil oli näiteks teada et akot ei kandnud ta absull … piisas paarist pitsist ja vend oli kapsas …. viitas see kas siis neeru või maksa läbi olekule … smauti võib olla kanepist tingitud …..
igasugune suits kopsu mõjub kopsule ja hingamisteedele halvasti seega mõtle sellele….
ei toeta ma ka unerohtusid ja muid anti-depressante suruvad alla sümptomid kuid ei tegele põhjusega … ja sauti tekitavad sõltuvust …
olen ise ka sellel arvamusel et kanep ja alko ja kohvi ja tubakas on samas sõltuvust tekitavas klassis …
huhh mis veel …
teema algatajale vastuseks arvan et kanep mõjub pärssivalt trennile … sest mõjub kehale ikkagi kurnavalt … keha peab tegelema nii aine vastuvõtmisega kui ka aine kehast väljumisel tekkivate probleemidega …. nagu et lisakoormus kehale nagunii … et kui täna tarbida siis homme on nagunii mingil määral(pohmakas) et kurnab keha ….
laias laastus võta parem magama jäämiseks lonks punast veini … tekitab hea une …. ja ürita vältida kanepit…. pole see suur kuritegu kuid kaneb loob tee muudele ainelete … mitte et sa seda muud teed valid aga nohh …. miks koormata keha ilmaasjata …
-
AutorPostitused