greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Membermina teen kõhtu nii et kui muu trenni lõpus jääb veel aega üle siis teen kõhtu lisaks … et selles mõttes arvan et võid kõhu suvalise päeva lõppu viia …. ja see kas õlg taastub või ei on suures osas kinni selles kui hästi saan nädalavahetusel toitumist järgida ja palju puhata saan …. et kui käin kusagile väljas laup või reede õhtu siis see paneb põntsu … samas kui saan istuda kodus ja minimaalselt midagi teha siis taastub küll … ja kui tunnen et mingi nädal ei taastunud õlg ära siis vahetan õla päeva jala päevaga ära … et sisi järgmine nädal pole nii hull ….
kuna mul on rind maha jäänud kätest siis esmaspäevane rinnapäev on mul loomalik …. ja siis kardan et õlg ja triiz ei taastu oma päevadeks siis olengi jaganud õla nädala lõppu …
greenu
Memberminul on rinna trenn just puhkuse järgsel päeval …. selleks et lihas oleks max puhanud enne trenni …
greenu
Membertee endale hommikuks midagi maitsvat
… et siis soovid kohe süüa seda ….. või siis söö eelneval õhtul varem … siis hommikul on kõht tühjem kui tavaliselt ja tahad kohe süüa …
greenu
Memberjahh kükk tõstab testo taset…. samuti jõutõmme …. kas neid peaks tegema trenni algul või mitte selle koha pealt jään vastuse võlgu …. kuid kui hommikul jõukas käiia siis pidi ka testo üles lööma ja tänu sellele on lihase areng hommikul trennis käiies suurem ….
greenu
Membersuur osa rinna ja õla harjutusi on seotus … nagu et teed rinnalt surumist siis saab ka õlg kõvasti trenni …. või siis istudes kukla tagant kangi üles surumine … samuti õlg ja rind ka natuke ….. et ilmselt selle pärast arenevad need lihased rohkem .. lahendus oleks võibolla teha isoleeritud harjutusi rinnale ja õlale … näiteks masinatel mitte kangiga ….
greenu
Membervõmlemise enamus harjutusi ei sooritata jõuga vaid oskusega ( keha õigel ajal vibutamise ja liigutamisega õige ajastus on kõige tähtsam….) …. üksikud elemendid võimlemises on need mis vajavad palju jõudu ja see on ka viimase aja trend …. vanasti ei olnud võimelemises selliseid elemente nagu siin välja toodi
http://www.drillsandskills.com/video/displ…ath=rie006b.mpg
http://www.drillsandskills.com/video/display?path=bfb007.mpg
need inimesed kes arvavad et jõust piisab siis palun väga proovida võimelmist …. enamus ei tee tireltõusugi ära … rääkimata saltoga maha hüppest ….
et sõna võtan sellepärast et olen noorte võimlemisvõistlustelt hõbemedaliga ära tulnud ….
greenu
Memberesimese 2 kuuga võib rasv pealt ära minna ja selle alt tuleb lihas ilusti välja seda ütlen ma küll ….
suve alguses hakkasin käima 5 päeva nädalas jõukas …. split tüüpi trenn… ja minul igatahes on arendut küll silmaga näha …. 3 kuud on möödas ….
greenu
Membersex on mure ainult kahle juhul ……
1. kui seda pole siis on suur probleem…
2. kui tuled trennist ja oled super väsinud ja naine mangub siis on ka probleem
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberkusagil foorumis lugesin et igale inimesele sobib inviduaalne treening kava..esmasp rinda ..palju
teisip biitseps,triipseps,kõht
kolmp õlg,selg
neljap jalad
proovi nii
esmasp rinda ..palju
teisip biitseps,triipseps,kõht
kolmap puhkus
neljap jalad
reede õlg,selg
et kui neljapäevast kava tahad teha siis oleks hea kui seal vahepeal oleks puhkepäev ka ….
mix ma õla nädalal lõppu viisin on see et enamus rinna triizu ja õla harjutused on mingil määral seotud näiteks rinnalt surumises teevad kõik 3 trenni… ja nüüd siis jääb pikem puhkus … vott…
greenu
Memberminu arvates on ka sex mõnus aeroobne mis tõstab testot ja seega on kasulik …. samuti on see selline stressi maandav tegevus ka … pärast tulev alati hea uni jne ..
samas liitun selle tsingi kaotuse murega sest on meelde jäänud et 1 pauk väljastab kehast mehe päevasest tsingi vajadusest 1/3 … minul nii pikk suhe et ei mäletagi mis enne suhet toimus kuid trennikaaslane on küll kurtnud et püsisuhtesse astudes pole enam nii palju võimalik trennni teha … ei taastu või midagi …. samas see võib olla ka midagi muud ….
greenu
Memberbreikimine toob sulle rippmunad mina on vaja spez pükstega varjama hakata
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tegelt oli see nali … breikarite vastu pole mul eriti midagi … ja võimlejad ei tee oma lihaseid ainult oma keharaskusega …. see et nad võimlevad jne see on küll vaja tegeleda oma keha raskusega kuid kui keha on liikumises siis on mass muutuv suurus …. ei tea ma palju sa füssi jagad aga kui lööd midagi siis on rusika tipus suurem jõud kui see kui surud midagi …. et tegelikult on neil võimelemise ajal jõudu palju rohkem vaja kui niisama samu harjutusi istudes või seistes tehes ….. keha liikumist on ju vaja kompenseerida jne …
igasuguse trenniga saab andale keha kujundada … mega lihaseid saab küll ilmselt ainult suurte raskustega treenides kuid sellise “proportsionaalse” keha nagu pildil …. selle saab küll niisama oma keha raskusega treenides …. palju kätekõverdusi ja lõuatõmbeid ja ongi alustus tehtud …. raskustega on asi tunduvalt huvitavam ja kasulikum… kuid nohh … võibolla on meie seas veel inimesi kes soovivad hobukaarikuga tallinnast tartusse minna ….
greenu
Membermina 180 cm ja 90 kilo ja ma olen väga rahul oma keha ehitusega …. regulaarselt käin arsti juures ja terve kui purikas…… (ptüi ptüi ptüi mitte et ma ära sõnun) et ma nüüd küll ei ütleks et ma ülekaaluline olen ja seetõttu meeletuid südamehaiguseid ja muid liigese haiguseid põeksin …. pigem on see asi et kui oled kõhn siis on suuremad vigastuste ohud sporti tehes kui see kui oled sportlik lihastes ja treenitud …. samas jälle kui oled päevast päeva arvuti ees siis pole mudiugi lihast vaja ja piisav ainult sellest mida eluks vaja läheb …
greenu
Membernoooo ma tõingi ju näite et igale lihasele ja gainer tüübile on taastumine erinev… ja see kõik oleneb sellest kui intensiivse trenni teed …. olen selles täiesti kindel et kui teha üle päeva ühele samale lihasele raske trenn siis see ei taastu….. raske trenni siis võiks olla 3-5 harjutust ühele lihasele igas harjutuses 3-4 seeriat… kui minna jõukasse ja niisama 2 kilose hantliga iga 2 päeva tagant 1 seeria teha siis palun … nii võib iga 2 tunni tagant ka seeria teha ….
greenu
Membererilist tulemust ta ei anna … midagi võid sa sellest saada kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks pead küll kuid investeerima …. samas see on selles kinni millised on sinu jaoks tulemused…
greenu
MemberAga üle päeva just ongi vaja teha. Lihased taastuvad 48 tundi.kust kohast oled sa kuulnud et lihas taastub 48 h …. ???????? see on küll väga võigas üldistus ….
enne kui midagi kirjutad siis uuri kas see on õige …
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…amp;textID=3076
loe ülalpool olev artikkel läbi ja mõtle mida sa kirjutad ….
esiteks on taastumise aeg erinev olenevalt gainer tüübist kui ka trenni intensiivsusest …… see mida sa ütlesid on sama kui et kõik autod millel on neli ratast on punased … või mida iganes …. huhh…
kui oled fast gainer ja teed raske päeva siis on taaastumise aeg kuni 7 päeva
-
AutorPostitused