greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Membersee on kaasa sündinud ja paraad on vast selleks et inimesed homodega harjuksidenne tõid autismi näite ja võrdlesid seda homolusega , et mõlemad on väidetavalt kaasasündinud puuded … vahe on selles, et autistid ei korralda paraadi kirevates riietes, et propageerida kui lahe on olla autist(stiilis et hakake ka kõik autistiks ja siis on elu lahe:))… paraad korraldatakse sellepärast, et noori (enda seksuaalsuses ebakindlaid inimesi) oma kirevate riietega püüda…. homod sureksid ju välja kui nad ei pööraks uusi inimesi oma “kaasasündinud hälbesse” (puudub võimlus järglasi saada) ma tõesti üritan olla tolerantne inimene ja kui homod tahavad siis tehku omi asju nii nagu tavainimesed teevad omi (rahulikult ja ilma reklaamimata)… pole vaja panna suure kella külge, et ollakse homo … miks on vaja seda teha ? seda enam et tavaliselt inimesed ei reklaami oma “kaasasündinud hälbeid”
ülalpool siis minu mõtted…
wiki andmetel on homolus olnud suure tõenäosusega aegade algusest saati (hirmutav <-- minu vaatenurgast)
kõik sellised kuulsad nimed nagu Socrates, Alexander the Great, Lord Byron, Edward II, Hadrian, Julius Caesar, Michelangelo, Donatello and Christopher Marlowe on samuti mingitel andmetel tegelenud omasoolistega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. (kurvastav)loomade maailmas on ka homolus esinev kusjuures kuninglikud lõvid on suhteliselt tihti isane-isane aktsioonis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … samuti delfiinid ja vaalad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma õigesti aru sain siis hetkel kehtiv teooria homoseksuaalsuse kujunemisel on selline “Sexual orientation probably is not determined by any one factor but by a combination of genetic, hormonal, and environmental influences.”
minu mõtted jälle
nagu ma aru saan siis teoreetiliselt peaks olema võimalik kahte faktirot kolmest muuta (hormoonid ja keskkond) … mis annab aga peaks näitama et homolus ei ole puhtalt kaasasündinud hälve…
greenu
Memberniikaua kui homod seda kõik enda magamistoas tegid ei olnud enamusel nende vastu ka mitte midagi… pärast seda kui homod oma eluviisi normaalsetele inimestele peale hakkasid suruma tekkis normaalsetel vastikus selle vastu … mix on vaja seda kõike reklaamida mingi paraadiga , kirjutada lehtedes ja ajakirjades ? … tehku oma asja …. ärgu reklaamigu… ja siinsed homod/propageeriajad mida rohkem te räägite sellest kui hea on kellegi karvases pärakus sorkida seda vastikum tundub see normaalsetele inimestele ja seda rohkem hakkavad normaalsed inimesed sede vihkama…
saan teist aru selles mõttes et muidu te ju järglasi ei saa ja sureksite välja kui ei pööraks normaalseid inimesi teie usku…
greenu
Memberisiklikult arvan et tegu on liba teemaga …. mingi kasutaja esimene postitus ja tuleb sellist kahtlast juttu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:)huhh … kui aga pole liba teema siis vaheta perearsti sest ainevahetust saab kiirendada muud moodi ka … söö tihemini ja tee trenni …greenu
MemberKaubamajas on minu teada selga kohendamine tasuta, kui ülikonna ostad.
Endale pulmaülikonna lasin salongis teha, võttis mõõdud ja selle järgi tehti ülikond.
greenu
Membersuure luubi alla sattus ka värniku liikluskultuur
greenu
Memberõnnitlused ka minu poolt
“>Kanteri viimane heide oli ainult 10 cm lühem kui tema parim. Seega ta tegi 2 heidet , mis olid teistest peajagu üle
greenu
Memberinglise keeles on selline ütlemine “tatoo on a butt , definitely as slut”
greenu
Member‘Uvitav teema ajaloost välja kaevatud,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siin ilmas tehakse enamus asju naiste pärast:tänapäeval raske ilusat naist leida;enamus sellised suured ja paksud; >50kg … ja kui oled lõpuks normaalse leidnud – no siis tuleb ka endal normaalne välja näha … no vähemalt üritada …,

alla 50 kg …. hmm mis see siis teeb … selleks et ta päris lame ei oleks ja mõned kurvid rinna ja pepu piirkonnas oleksid peaks ta olema alla 1.40 pikk ? …
greenu
MemberSuht normaalne oleks esimese karistusena teha 4-6- kohaline rahatrahv olenevalt rikkuja sissetulekust ja rikkumise astmest. Teise karistusena võiks juba ära võtta auto ja juhtimisõiguse eluks ajaks. Pärast järgmist rikkumist võiks tõesti olla eluaegne või surmanuhtlus. Siis oleks inimestel hirm seadust rikkuda.
greenu
Memberväha hea …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
MemberEt kui isegi geenidega pole rinda antud, siis ei ole ka teie jaoks naine?
asi on maitses kellele saku kellele a.le coq mulle lihtsalt meeldivad rinnakamad naised … see ei tähenda et kõigile meeldib … avaldasin oma arvamust … nagu et kui tänaval kõnnivad 2 täiesti võrdset naist (ainukese erinevusega rinna ümbermõõdus) siis pilk jääb pidama rinnakamal …. aga see olen kõigest mina

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberlööge v maha a mis naine see on kel rinda pole…

täpselt minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….greenu
Memberarvestades kaalu ja 4x trenni nädalas on see 2000 suht vähe tõesti …
greenu
Membertervislik pidi olema keskmisele inimesele 0.5 kilo nädalas ….
nahk pidi uuenema inimesel 5 nädalaga seega rippuma jäämine ei tohiks väga suur probleem olema ….
greenu
Memberigal kullasepal on kindlassti … enamustes kullapoodides on ka …
AutorPostitused