greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberarvan ka et kui just oma sheiki ahju peal keema ei lase siis ei juhtu taga midagi …
greenu
Memberhttp://www.tallinn.ee/kaart ….. tao sinna aadresss sisse ja vaata …. muidu on seal põlgulinnast kalamaja poole vist …..
sealt netilehel saad sisestada ka oma asukoha ja sihtkoha ja siis jonistab sulle ilusti joone mille järgi siis lähed …. annab veel ette ka mis büssidega ja kui palju jala kõndida … siht fänsi värkel…
greenu
Member40
september 12, 2006 at 12:29 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg #90616greenu
Memberpäris ekstreemne ettevalmistus igaks trenniks(küüslauk nägesed pärm ja mesilased:)) ….. muidugi see pidev viina ja õlle joomine pani mehe kohta viltu arvama kuid nohh igal mehel oma treeningmeetodid:)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvitav mis raskustega ta biiza teeb … hantlid tundusid olema alla 20 kilo ?????
greenu
Memberesimene nädal või paar tee ikka väiksemate raskustega et keha uuesti harjutada …. siis kui tunned et võiks raskuseid suurendada siis tee seda … kuid kohe ära küll keha max raskustega hirmuta:)
greenu
Memberjõuame jälle selleni et alguses ostame odava ja siis hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. tuleks üldjuhul ikka usaldada suuri tootjaid kellel palju kogemust ja suuremad võimalused kvaliteeti pakkuda:)greenu
Membernjahh …. väike analüüs siis ….
see olümpuse reklaam … hehh … ma ei tea inimest kes ostaks endale 4 Mp kaamera… et siis minevik … sellega pole enam midagi teha …. peale selle see konkreetne masin on megalt ülehinnatud ….
galerii reklaam … nooo leian selle ise ka üles pole vaja mulle seda reklaamida….
fotosalongist pole ka mul eriti mingit kasu …. naise vanematel tervelt 2 neid … naine on eesti kõik photoshopi kursused läbi teinud ja noorte loodusfoto kinni pannud seega eriti fotograafi leidmisega probleemi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>modell reklaam ….. nohh naisi võib ju vaadata kuid mulle modelli kehaga naised väga ei istu ….. rate lahti ja seal ei pea kaua otsima leiab kiiremini ja ilusamaid naisi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>femme …. naistekas ….. seksikas justin timberlake on pealehel kohe:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja viimsi spa huhh…
tegelikult on nii et seal võiksid olla reklaamid näiteks http://www.bodybuilding.com lehele …. ja muude sarnastele teemasse puutuvatele lehtedele reklaamid ….
greenu
Memberminu meelest on reklaam igati vajalik, sest juhib tähelepanu nii parimatele toodetele kui ka spordiklubildeleja kui otsusele ise ei jõua, siis aitab seda reklaam:)
tegelikult on asi vastupidi nimelt hea asi ei vaja reklaami … reklaami vajab just selline asi mis ise ei “müü” ja siis tuleb see asi üles haipida reklaamiga……
greenu
Memberuut teemat ei hakka arendama kuid kas nuusktubakas mõjub ka halvast/härsti trennile …. snuff…
greenu
Membersobib ikka mix mitte …. ise pead nagunii vaatama kuidas treeningud planeerid sest taastumised on ju individuaalsed …..
greenu
Memberrääkides mitte avalikest saalidest siis enamvähem 24 h on avatud ka sinimäe spordiklubi saal … aastamaksuga 500 eeku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….greenu
Memberalati saab ära keelata flashi või siis activex komponendid ja nautida lehte ilma värvilise jamata …. kuid njahh … ex häirib küll kui kirjutad teemale vastust ja siis mingid tillu-lillud vilguvad ülevalpool
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Member@greenuKuidas sa koormust tõstad püramiidi kasutades? Kas suurendad raskusi, kui esialgsed raskused jäävad kergeks või kordusi niikaua, kuni suudad uued raskused peale panna?
püramiidi ei tee ma kohe kindlasti kogu aeg …. muidu harjub keha sellega ära seega …. ja ma ei ole teinud püramiidi kunagi seeriaga kus on rohkem kui 12 kordust …. kui tunnen et jääb jõudu üle pärast püramiidi siis teen näiteks 60 kiloga suutlikuseni …. paar seeriat … see selline tunnetamise asi …
kui ma lõpuks suudan ära teha 1×120 ilma abita siis võtan uue kava … pole veel kindel kuid arvan et teen max raskuse suurendamise kava … eelmine aasta leidsin super kava http://www.bodybuilding.com ist 14 nädala kava …. see aasta otsin sealt samuti mingi rinnaltsurumise kava ja teen seda …. eelmine aasta jooksin rappa sellega et kava oli lisandite sööjale kuid ma siiamaani veel ei söö ja siis poole kava pealt tundsin et keha ei pea vastu … max raskus suurenes küll 120 pealt 130 peale … kuid njahh … kurnas hullult ära .. see aasta olen targem … ei vali sellist kava …
greenu
Memberolen seda siia juba kirjutanud kuid ingilismaal või kusagil tehti uuringud … inimestel seoti silmad kinni ja siis pooltel ka ninad kinni ja siis lasti juua teed ja kohvi …. need kellel nina kinni need ei saanud aru kas joovad teed või kohvi …… kui hakkad mõtlema siis need ikka mega erineva “maitsega” kuid sa ei saa maitsest aru kui nina kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ja minu mäletamist mööda polnud see protsent mitte 80 vaid 70 …greenu
Memberoma kogemusest võin öelda et seal poes alati väga abivalmid olnud … seega arvan et pole probleemi .. see ju näha et raha üle kantud pangalehel … ja nohh usun et saad kauba ilusti kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused