greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberex see rohkem platseebo effektis kinni ole ….
greenu
Membermillist Koset sa mõtled, ma tean 3?kuidas see trenni mõjutab millisel kosel ta palke liigutab ????
greenu
Memberosta kasvõi hantlid endale koju … saad suht hästi õlgu treenida … parim oleks muidugi jõukas käiia …
greenu
Memberära seda rick i külll usu …. pealehel on olemas kalkulaator “tööriistad—>BAV” mis annab su kalorite vajaduse… kasuta seda siis saad teada palju vajad … aga vaata see arv mis sa sealt saad on kalorite vajadus juhul kui sa ennast ei liiguta … ehk siis baasvajadus kui sa midagi ei tee … see tuleb korrutada koefitsiendiga … need on kusagil kirjas ka siina … vott… et mina näiteks m 23 a 90 kilo 180 cm… ja sain tulemuseks 2042.6 .. kuid kuna käin 5 korda nädalas jõukas ja 1 kord võrkpalli siis korrutan mina selle 1,5 ga …. ja saan et minu päevane vajadus on umbes 3000 …. et kui ma alla tahaks võtta siis sööksin võibolla 2500 … loodan et kõik läks õigesti … parandage kui midagi valesti …
greenu
Memberüles pumpamine = suurem võimalus naharebendeid saada
greenu
Memberkõikidele küsimustele saad sa vastuse kasutades otsingut kuid lühidalt siis 16 ei ole liiga vara trenniks …. hakka aga rahulikult käima …. http://www.bodybuilding.com on hea leht ja see sama fitness.ee ka … saad siit algajate kava võtta näiteks tööriistade alt ja hakata trenni tegema …. kodus võid teha kuid eriti ei soovita … otsi ikka mingi jõusaal … kas sul koolis pole jõukat kus käiia ? …
greenu
Membereino-heino …. see oleneb täielikult inimesest … kodus on võimalik trenni teha küll suht piiratult kuid mingi tasemeni ikka …. umbes nagu autoga sõitma õppida garaazis:)
… käivitada saad mootori, edasi tagasi meetrikese saad ka sõita kuid päris sõit tuleb õppida selgeks seal kus teised ka sõidavad …. kõdus võid mingi baasi alla teha kuid õige trenn hakkab ikka pihta jõukas …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Memberhmm … unega peaks olema oki … järgin täpselt seda … stress …. nooo käin ju ülikoolis ja tööl korraga seega stressi jagub:) … meikimine on minu jaoks veic gei … et seda ei harrasta:)
greenu
Memberet siis nahk on liiga õhuke selles piirkonnas ? …. seda vist ei saa “parandada”
greenu
Membersee on stressist niipalju kui ma tähele pannud olen.btw – Simpsonite multikas on gänsteritel ka silmaalused mustad ( i wonder why
)kui sa sellele vihjad siis ei me pole sugulased
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…..greenu
Memberkui juba silmajutuks läks iis mul on niikaua kui ma mäletan silmaalused sinakad … või hallikad ???? et kas see võib ka olla mingi aine puudusest või on see pärilik sest ma emal ja vanaemal on ka nii ….
greenu
Memberja kui sa tõesti mitte kusagilt mujalt ei leia siis kasuta otsingut … ja otsi siit foorumist ja loe artikkleid:)
muidugi bodybuilding.com on ka väga hea paik
greenu
Memberroietevaheliste närvide põletikust<
vot see asi on mul olnud …. täiesti jube asi …. 2 kuud oli … lasin ka ekg teha ja kandsin isegi seda aparaati 24 h kehal … leiti ainult et puls on madal nimelt magades kuni 34
greenu
Memberon väga suur vahe kas teha 10×10 või 4 korda 25

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….. ja vahe ongi kordustes ja raskuses millega korduseid teed …. sinu teooria järgi oleks 25×4 sama ju mis 4×25 …. ega see mat pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …..greenu
Memberma siis küsin vastu et kuidas üldse lihas muidu kasvab … nagu et sa pole imikust saati söönud toidulisandeid et kasvada … kõik on tulnud naturaalselt … samamoodi tuleb ta naturaalselt ka edasi … see toitulisandite jutt on üles haibitud … et kui sa ei kavatse profiks hakata siis ära söö ….. kui aga kavatsed profiks hakata siis telli kõigepealt toitumise ja treeningkava … kui sellest jääb väheks siis hakka pulbrit sööma …. kuid ainult tavatoidule lisaks mitte nii et asendad … tavatoit on ikka tähtsaim … see pulbri värk on mingil määral nagu autole bensulisandid … tavainimene sõidab tavalise 95e ga kuid siis on pisike grupp inimesi kes kasutab bensu lisandeid ja isegi NOS-i …
AutorPostitused