greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberkui need kolm oleks klubis siis esimesena läheksin vasakpoolse blondi juurde … kõige normim nendest kolmest … siis võtaksin ette selle parempoolse … naeratus natuke nihu kuid nohh .. muidu suht norm …. ja siis kolmandana läheksin ja küsiksin selle keskmise käest vanust…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. kuid kui päris aus olla siis ei eruta need kolm küll minu meeli … need ju mingi b korvid … huhh… minu naine d ja seega latt suht kõrgel 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Membersoovituslik vist isegi oli mingi 6-9 päeva tagant teha selline päev kus sööd rohkem … et muidu keha harjub vähesega ära jne …. siis kui aegajalt palju tuleb siis on keha jälle valmis palju ära töötlema…
greenu
Membertunnistan oma viga … millegipärast nägin ainult 45 minutit …. ma ei märganud seda pisikest 1 seal ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … 1h 45m on see tõesti norm … seega sorry minu viga…greenu
Membersuht intensiivne sul … 7 harjutust ja igas on 3-4 seeriat …teeb sul 21 – 28 harjutust 45 minuti jooksul …. et siis minut seeria ja minut puhkust ….. kaua sa nii vastu ei pea ….
oktoober 19, 2006 at 10:07 e.l. in reply to: Selle vana kõrval tunduvad isegi profid väixed mis? #92777greenu
Membervalusalt suur volask tõesti … huvitav kust ta endale naist saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … aga see selleks …. peavad ikka head geenid olema et selliseks kasvada …greenu
Memberma ehmatasin ka selle 1500 kcal peal … see on lubamatult vähe …. et suurenda seda …. kaal 67 ja pikkus 176 on ka paigast ära ja kui sa veel 4 kilo alla võtad läheb asi ju hullemaks … võiksid näiteks 4 kilo lihast juurde võtta .. vot see oleks hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … aga see on minu arvamus …greenu
Memberväga hea … ma ainult loodan et mu laps kunagi selliseid lolluseid suust välja ei hakka ajama …
greenu
Memberkuna usun et maailmas on teoreetiliselt kõik võimalik on ainult aja küsimus … siis ma ei välista seda …. lugesin artikli läbi ja suhtun skeptiliselt sellesse … ise proovima ei hakkaks …
greenu
Membersee kava on suht ühekülgne tõesti et katsu seda ümber teha nii et kohu keha saab koormust või siis võta valmis kava …. ja küsida soovitan ma alati …. ise olen vähemalt seda arvamust et enne uurida ja siis teha … et vältida valesti tegemist …. valesti tehes võid saada vigastuse kogu eluks …. ma ei tea küll kedagi kes algaja saalis ära põlgaks oleme me ju kõik olnud algajad … ja kui ilusti küsida siis saad vastuse ka …. ei usu mina et keegi peese saadab …
greenu
Memberbuchenwald ja juudid ja seebitehas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2006 at 5:37 e.l. in reply to: Mida süüa, et lihased kasvaksid ja massi tuleks juurde? #92643greenu
Memberkordan küll teisi kuid kordamine on tarkuse ema või midagi taolist …kasuta otsingut … sellest palju juttu olnud …
greenu
Memberma pakuks ka mingi toidulisandiga mitte sobimist … aga samas olen itimees ja arstindusest ei tea eriti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberotsingut oleks hea kasutada jahh …. suht usaldatav koht kust vaadata on http://www.bodybuilding.com … seal oli hiljuti parimate toidulisandite valimised …. sealt vaata millised rasvapõletajad on parimad ja siis vaata kas saad neid siit eestist kätte ….. vähemalt mina teeksin nii …. vott… peale selle seal on väga hästi lahti seletatud toimeained ja võimalikud kõrvalnähud … aga kui seal ei ole siis pane konkreetne toode googlisse otsima … ja efedriini vaba võiks olla …
greenu
Membereem. Mis asjad on särgid ja pakud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>särgid ja pakud ongi 1 osa teadmistest millest eintsius rääkis
… need siis abivahendid mida surumise juures kasutatakse …. igatahes loe ja uuri netist … see palju parem kui sa ostad endale pulbrit kalli raha eest ja kasu pole midagi kui teed trenni valesti ja muu toitumine ja nihu … et mitte paha pärast aga oleks minu nooruse ajal olnud net … siis oleksin palju lugenud ja paljud oma vead oleksid ära jäänud …greenu
Memberkunagi lapseeas sai pärmi söödud mingi arsti soovitusel mis iganes asja vastu …. polnud ta midagi nii hull …. kui mahla ja suhkruga segada ja siis natuke oodata siis läks käärima ja oli nagu gaseeritud jook … lahe ja mullitas ….. aga see selleks …. tekkis kohe isu pärmi järele … täna siis poodi ja õhtul järama …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused