greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
MemberMis puutub naine siis ei armasta siis on mulle kurdetud sõbrantsi poolt ka muud (erandeid seega on). “Armastan küll ja veel kuidas aga krt igav on” mu point on selles, et võib olla ju 110 erinevat põhjust mis ajendab seda tegema, ilma et armastuse aspekt kaoks.meil on vist erinevad aruasaamad armastusest.
kui naine armastab meest, siis minu arvates ei teki talle isegi mitte mõtet petta. kui tal see mõte juba tekib siis on suhtes midagi mäda.
muidugi on võimalik petta ja ikka rääkida, et armastad. kuid minu arvates pole see enam puhas armastus vaid koos olemine harjumusest või midagi
seega minu arusaam armastusest erineb sinu omast. vähemalt nii sain mina aru.
vägistamise lihtsalt pakkusin välja kuna see on kõige hullem stsenaariumi vägivalla vallandumiseks.
greenu
Memberno kuule… ärgem juurde fantaseerigem:P Minu mõte (ennekõike) selle situatsiooni taga on selle traagilisus ning äärmus. I mean – armastus, pikk suhe, abielu, ühine voodi, seksuaalne petmine. Et tuua välja need kriteeriumid millal öelda/mõelda : aitab küll. Teadu poolest on meil kõigil see piir millal lihtsalt ei suuda enam, mind huvitab KUS on see SINU piir pärast mida enam ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selle abielunaise ja petmise asemele pakun midagi muud. selles mõttes, et petmine on vabatahtlik. naine petab sest ta ei armasta. ta ei armasta sest olemasolev mees/suhe ei paku seda mida naine ootab. seega naine vabatahlikult valib teise tee. jahh mees saab haiget kuid suure tõenäosusega on mees ise ka osaliselt süüdi. nagu eelmises postis kirjutasin, mina meest ei lööks
samas aga toodi see poksija näide, mis minu arvates oleks parem vägivaldset käitumist esile kutsuv.
situatsioon võiks siis olla selline, et satud kusagil peale oma lapse vägistamisele, eriti hull oleks kui mees vägistaks sinu alla 10 aastast poega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ma satuksin oma lapse vägistamise peale siis ei hoiaks ma küll ennast tagasi. praegu mõtlen, et suunaksin oma vägivalla vägistaja kubemepiirkonna suunas. lootuses, et tulevikus poleks mehel taolist tegu võimalik korrata.
greenu
MemberÜtlen kohe ära, et vägivalda ma eriti ei armasta. Sellegi poolest olen enesekaitses käinud 3 aastat ja sellest peaks piisama, et ekstreemsituatsioonis ennast või ligimest kaitsta. Löömist enesekaitse eesmärgil ei pea ma vägivallaks. Vägivald minu jaoks oleks kellegi ilma põhjuseta ründamine.
Kui ma leiaksin võõra mehe oma naisega voodist siis süüdlaste nimekirjas viimane oleks see võõras mees. Isega kui võõras mees teadis naise abielust, siis ainuke eksimus tema nimekirjas oli see, et ta oli nõus abielunaist “võtma”. Arvan, et enamuse süüst võib kirjutada ikka minu ja minu naise kaela. Sest ega toimivas suhtes ei lähe kumbki osapool lisa otsima .
greenu
Memberkui nüüd päris aus olla siis pole see üldsegi bussi moodi …. kui see midagi meenutab siis on see autokaravan… see aga liigub sinna kugu auto teda veab
greenu
Memberkui sa õhtul enne 20.00 trennis käid ja seal palju vett jood (1l) ja pärast trenni taastamiseks ka 0,5 shakeri midagi võtad siis on võimalik et keha viib lihtsalt kogunenud vee välja . seetõttu on ka uriin valge ?
ise käin hommikuti jõusaalis ja joon tavaliselt 1h trenni jooksul vähemalt 1l vett, tööle jõudes joon kohvi ka ja täiesti normaalne on minu jaoks et ma käin iga 15 min tagant 4-5 korda wc-s. piinarikas on see esmaspäeviti kuna siis on mul tavaliselt 1h koosolekut:)
greenu
Membermina hakkasin päras esimes vigastust palju õlga treenima ja pärast seda pole probleemi olnud. võibolla on sul lihtsalt õlga vaja järele aidata.
greenu
MemberSry mul igav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegu nagunii nalja teemaga. Teema päises on kirjas et kangist saab teha 2 hantlit <-- seda võimlik igat moodi mõista (kang koosneb 2+ osast).
järgmine lause on et 2 hantlist saab teha kangi<-- (see piirab kangi 2 osa peale ära
) ja suure tõenäousega on kangi ikka keskelt pooleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. kahtlane oleks teha üks 40 cm jupp ja siis teine 120 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberenne vastamist tahaks näha millega tegu on. Sama oleks küsida, kas te ostate siga/hani kotis. Seast kotis eristab seda see, et lisaks seale on 2 in 1 hani ka .
Arvestades seda et tõstekang on 160cm siis sellest 2 hantlit tehes oleks hantli pikkus 80 cm. Minu arvates on nii pikk hantel ebamugav. Samas tähendaks see seda, et rinna kohal on mingi konstrui, mis hoiab 2 hantli poolt koos. Võiks veel palju siia kirjutada ja teoretiseerida kuid vast ei ole mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberrahva valikust saab sinna ikka küll ainult paar inimest(otsehääletus) kõik, kes normi täis ei saa “annavad” oma hääled erakonnale ja nii võib saada valituks inimene, kes ise kogu ainule 1 hääle kuid kuna ta on erakonna nimekirjas alguses siis saab ta vajaliku arvu hääli täis(teistelt).
greenu
Membersee oleneb piima ja suhkru kogusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samuti sinu tassi suurusest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaalu/mõõda eraldi kogused ära ja siis liida kokkugreenu
MemberLoomulikult ei ole lapsed mänguasjad. Loomulikult on ema+isa inimeste jaoks kõige loomulikum perekond.Aga kui me tolereerime variante ka nagu üksikema, üksikisa ja LASTEKODU, siis ma ei näe mille poolest homoseksuaalsest paarist perekond halvem oleks.
ma väga vabandan aga sa võrdled praegu seda, et üks inimene kaotab õnnetuses jala ja teine inimene lõikab selle endal ise otsast ära….
üksikema, üksikisa (teine vanem on kaotatud endast olenevatel või mitte olenevatel põhjustel) ja lastekodust võetud laps(üks või mõlemad vanemad ei ole võimelised lapsi saama) on sunniviisilised olukorrad, kus inimesel ei ole teist võimalust.
homod valivad ise selle, et ei kavatse lapsi saada looduslikult ja võtavad lastekodust või tänavalt ?
või panen ma nüüd mööda ? erand oleks see kui kumbki mees või naine ei ole võimelise ise lapsi saama
ma ei tea sellest mehest midagi kuid kuna ta nimi on perekonna all wikis kirjas siis suure tõenäosusega jagab ta teemast midagi … samuti ei tea ma kas see on viimane perekonna definitsioon…
George Peter Murdocki kohaselt täidab perekond nelja funktsionaalset ühiskonna püsimiseks vajalikku tingimust: kontroll seksuaalsuhete üle, taastootmine, noorte sotsialiseerimine ja majanduslik ühistegevus.
taastootmine on koht kus homolus ei täida perekonna tingimust seega ma ei tea kas homosid saab perekonnaks nimetada …
greenu
Memberarenenud maades on iive nagunii juba negatiivneJa kuidas see halb on? Inimesi on niikuinii liiga palju ju:)
jumal tänatud et see smaili seal taga oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Memberkindlasti on palju probleeme juba maailmas olemas kuid homoluse propageerimine ja reklaamimine on 1 probleemi juurde tekitamine. Arvestades seda kui jõudsalt on homolus alates 1970 arenenud (kõigepealt võeti see haiguste ja hälvete alt ära, kapist välja tulemist ülistatakse, osades maades homoabielud legaliseeritud jne) võib sellest järgmise 40 aasta jooksul saada väga suur probleem (lisaks juba olemasolevatele probleemidele) kuna puud on kergem hävitada siis kui ta on pisike idu siis oleks kasulik homolusega ka võimalikult vara tegeleda. arenenud maades on iive nagunii juba negatiivne, kahe homo abielust ei saa iive isegi mitte teoreetiliselt praeguse tehnoloogia juures suureneda.
kui praegu selle peale mõelda, et mu poeg algkoolis kehalise kasvatuse tunni lõppedes läheb pesema ja mingi homo klassivend küsib et kas võib katsuda või et tule siia ma pesen su selga … huhh … minu arvates on see jube ….
klassides on tavalsielt 1-2 autoriteetset klassikaaslast, kelle sarnased tahavad teised olla… suht hirmutav oleks kui see autoriteet oleks homo ja keerab mõned oma usku
tean et last tuleb kasvatada nii, et ta oskab ise otsustada kuid kui klassis on jube 5-6 homo siis on seal raske käiia … vähemalt nii arvan mina…
tean et kõiges tuleb näha ka head … homodes on ainuke neutraalselt hea asi mille peale ma tulen see, et neil on endal hingeragu ? nagu, et kui see tõesti on nii, et nad sündisid valesse kehasse siis ok las ollavad koos ja nad on rahul … nad on õnnelikud see on vast ainuke positiivne asi mis ma selles näen …. noo ok … makse maksavad ka … sellest saab riik midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
MemberPederastidele antakse lapsendusõigused
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
:O:O Mida fucki ? Seda küll juhtuda ei tohiks, kuna mul hakkaks lapsest kahju, eriti kui ta vanemaks saab ja kool ja värgid. On lastevanemate koosoleks ja sul tuleb 2 isa ? Nagu wtf ? Last mõnitatakse koolis arvan niikaua kui ta seal vähegi õpib.huvitav kas selle lapse vaba valik seksuaalse orientatsiooni osas säilib või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. suure tõenäosusega kasvatavad 2 homost vanemat ka lapsest homo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
MemberTolerantsus=moraalne lõtvus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vanad germaanlased uputasid näiteks oma kogukonna homoseksuaalsed liikmed lihtsalt sohu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … see tekitas kohe naeru suule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …AutorPostitused