greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberkuna mul on igal hommikul trenni jaoks ainult 45 minutit siis teen samuti mingite minutiliste pausidega … mulle sobib …. ja koormab lihase ära ka ..
greenu
Memberrambo vennapoeg … kui su juurde tulevad 2 naist… üks on iga standardi järgi ilus naine hoolitsetud ja puhas … teine selline tädi maali …. nohh meikimata sassis juustega ja iga standardi järgi “mitte väga ahvatlev” ja pakuvad ennast “hõbekandikul” …. olen suht kindel et valid selle ilusama …. ma kahtlen et sa hakkad nendega juttu rääkima et leida nende sisemine ilu….
olen sinuga nõus et elukaaslane leitakse selline kellega on võimalik vanadusepõlves kiiktoolis juttu ajada mitte mingi ilus mimm…
alguses vaatad ju ikka naise välimist ilu sisemine ilu tundma õppimiseks läheb nagunii aastaid ja sisemist ilu sa ei näe nagunii alguses et endale just õige naine leida … see tuleb aja jooksul …
ja kui sa väidad et sa ei vaata välist ilu naise juures siis nagu öeldi “rahast ei räägi need kellel seda pole … “
greenu
Membermina arvan et need “lõdvestus seeriad” on kasulikud … teen ise ka trenni lõpus kui tunnen et lihas ei saanud piisavalt … pumpab lihase mõnusalt verd täis …
oktoober 23, 2006 at 7:34 e.l. in reply to: Kas on võimalik samal ajal massi lisada ja rasvast lahti saada? #93095greenu
Memberpalju sa umbes kulutad saad nii teada et võtad tööriistad ja BAV arvuti … sellega saad teada palju su keha kulutab et üldse eksisteerida … see korruta koefitsendiga siis saad teada palju sa koos rohkem või vähem aktiivse elamisega kulutad … näiteks mina … BAV on 2000 kcal … kuid 5 korda nädalas trenn ja ma pean korrutama 2000 * 1.5 saan 3000 kcal peaksin päevas vähemalt sööma kui tahan kaalu juurde siis söön rohkem ja kui tahan kaalu alla siis söön vähem ….. ja lihast juurde saada ja rasva kaotada on väga raske … kui mitte võimatu … loe see artikkel ka läbi …
greenu
Memberürita ikka võimalikult kiiresti pärast trenni valku saada … ja uuri vanu teemasid ka
greenu
MemberSeda räägivad just rikkad, seda on näha rikastelt. Statistikat tead? Mida vasem maa, seda õnnelikumad inimesed(kui just kodusõdasid, suuri näljahädasid ja revolutsioone ei ole, ja selliseid riike pole palju vaeste hulgas).Ja õnnistus on inimesel, kes suudab vaadata rinnapartiidest/rinnalihtastest natuke kaugemale. Aga noh, see on ju koht, kus keha imeteltakse. See ei tähenda, et see oleks minu arust vale, ise teate mis teete, lihtalt minu arvamus…
ma natuke parandan su maailmapilti … enamustes vaestes riikides on näljahädad ja sellest tulenevalt aegajalt ka revolutsioone ja kodusõdasid … ja seda ma ei usu nüüd küll et mida vaesem maa seda õnnelikumad inimesed ? …. ole nüüd … luxemburg on üks rikkamaid riike kui võtta skp järgi ja ma ei tea küll et nad seal väga kurdaks … seevastu enamus aafrikast ja paljud endised nsvl ja aasia riigid on vaesed ja neil on kogu aeg hädad ja rikkamad riigid peavad neid aitama …. küll toidu küll riiete ja muuga … kus sa elanud oled et sellist jutt ajad nagu ajad ? sorry pole midagi isiklikku kuid see jutt mida kirjutasid lausa karjus et on loll jutt …
greenu
Memberusun et seda teavad enamus kellel vastav probleem on kuid stockmannis on hea naiste pesu valik ka naistele … mitte nii nagu teistes poodides kus valik lõppeb ära b peal…..
greenu
Memberaga ma ju olengi mees …. paar sõbrannat on d/e rindadega ja tean nende jutust ja et pidi olema nuhtlus… ilusat pesu raske saada ja veel mõned üksikud probleemid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … aga ikkagi väga mõnusad … palju parem kui pisikesed kitsenisad ….greenu
MemberKahjuks siin ei saa ma Sinuga ühel meelel olla … minu rind D/E on küll nüüd kaalu kaotades C/D, aga ikkagi – minu arust võiks veel väiksem olla – ja joosta on ka palju mugavam kui nad pisemad on
Ise tahaks sellist B/C korvi – mine või noa alla

D/E ….. wow .. .sind oli õnistatud jumala poolt … naisi kes soovivad oma partiid suurendada on meeletult … neid kes soovivad vähendada … need lihtsalt ei saa aru millega neid õnnistatud on
… aga see on lihtsalt minu arvamus …greenu
Memberseda enam … enam ei anta kõrge proteiini sisaldusega toitu ettegi … ainult juurikaid …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see artikkel on ilmselt kirjutatud mitte sportliku indiviidi poolt …greenu
Member
Enamik on siin IT-valdkonnast või siis matemaatikud, retsept !
et siis lükkab ümber itimehe stereotüübi paksust pikkade rasvaste juustega kutist kes on suhtlemisvaegusega:)
greenu
MemberTTÜ …. informaatika:infosüsteemid ja programeerimine…
greenu
Memberet siis suurtele poistele meeldivad väiksemad naised ja väiksetele poistele suuremad ? …. olen seda ise ka tähele pannud …
greenu
Membermina huvitaks ka mis saalis sa siis käid ja palju see maksab ? …
greenu
Memberrinnatu naise soo määramiseks on siis alati vaja püksikustesse vaadata sest pikkade juustega mehi tänapäeval palju… et see nagu suht jama … ja mulle eriti ei meeldi kui minu rinnalihas on küljepealt vaadates kaugemale ulatuv kui mõnel naisel rind … friiki tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … aga tegu minu arvamusega …. et sorry kui ma siinkohal solvasin kellegi naisemaitset või siis mõnda naist … -
AutorPostitused