Skip to main content

greenu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 754 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kre-Alkalyn ja 100% Whey Gold Standard #94664
    greenu
    Member

jahh võib … kuid kui oled algaja siis ära tee seda … pole mõtet …tee ikka enne trenni ja siis vaata kuidas keha reageerib ja siis mõne aja möödudes hakka sööma träni ….

in reply to: algajale #94661
    greenu
    Member

jup … tee ikka enne trenni ka siis hakka lisandeid tarbima … ja kui proffiks ei soovi hakata siis saad ilma lisanditeta ka hakkama…

in reply to: kehakaalust rohkem #94527
    greenu
    Member

Ma küll ei tea millega te kõik surute, aga mina ikka eelistan lihaseid kasutada.

arvad et olen naljakas või ….. mis mõte oli sul selline teemaväline postitus siia kirjutada ???? kedagi ei huvita sinu arvamus selles teemas tee oma teema ja räägi palju tahad … sellesse teemasse kirjuta ainult palju sa üle oma keharaskuse surud ja ongi kõik ….

in reply to: Naharebendid #94525
    greenu
    Member

prussak väidab et see milliseks inimene kasvab areneb on määratud tema geenidega ….. nii kuid kuna shimpansil on 98,7% samad geenid mis inimesel siis prussaku teooria järgi oleksime me ainule 1,3 prossa ahvidest erinevad

..nagu et geenid panevad paika selle mis meist saab … ometigi oleme me megalt erinevad …. seega see et geenid panevad kõik paika on täitsa vale …

geenid panevad paika vägagi primaarsed asjad umbed nagu vundament majale ….(sa sünnid) see milliseks me kasvame areneme (selle maja sinna vundamendile ehitame) oleneb ikka enamusel sellest kus me elame kasvame ja millised otsused me vastu võtame jne …. otsused nagu kooli minek enese arendamine jne …. kasvõi jõusaalis käimine … sa ei saa väita et geenide poolt on antud lihasmass … ei ole … käid trennis ja lihasmass suureneb … küll teatud piirini .. kuid seda mis sul on geenide poolt antud saab muuta väga palju …. lähed kooli saad targaks … see on vaba valik .. samuti oleksin võinud mitte kooli minna …. ja ma oleks mitte võimeline seda kirjutama siin …. geene ma küll selles tänada ei saa … ikka ennast … kui sünnid ja sulle ei anta mänguasju kätte ja ei sunnita roomama kõndima õppima siis suure tõenäosusega jäädki selliseks … vot siis jääd seliseks mis geenid sulle annavad .. kuid kui sa suudad vastata minu postitusele siis pole sa enam see milleks su geenid su tegid … sa oled arenenud inimene kes suudab teha tööd ja võimeline õppima jne …. ja seda tegid sina mitte su geenid … geenid pole mitte milleski süüdi SINA ise oled kõiges süüdi … see on see väiklane arvamus et minust ei saa midagi paremat kuna mul on halvad geenid … geenide omanik on halb …. siia võite tuua megalt näiteid et downi sündroom jne …. et geenid piiravad arengut jne …. oki … minu teooria kaitseks ütlen vaid et erand kinnitab reeglit … või siis mega levinud on see et ma olen paks sest mul on sellised geenid … täitsa loll jutt … enamus siin foorumis võivad rääkida kuidas oma kehakaaluga mängida ….

ja siis lisan veel seda et selle postituse kirjutamisel ei läinud ma üldse endalt välja ega midagi .. lihtsalt üritan oma vaadet selgitada …. ja lihtsalt mainin juurde et inimene peab oma tegemiste eest ikka ise vastutama mitte geenid kes enda kaitseks nagunii midagi öelda ei saa … neid ju siis kerge süüdistada … :???:”> …

in reply to: kreatiin ja lõuatõmbamine #94519
    greenu
    Member

kreatiin ei anna sulle nüüd küll mitte mingit jõudu …. pead ikka ise trenni tegema … aga kui tegid kuuri ja nüüd kuu möödas siis arvan et võid uuesti alustada …

in reply to: tere .kas soovitate valku ja kreatiini koos tarbida? #94484
    greenu
    Member

märksõna siis algajate ABC …. .ja kasuta otsingut … kuid laias laastus võib neid tarbida tõesti samadel aegadel …. osadel valgu pulbritel on kreatiin juba sisse pandud …

in reply to: Kuidas rikkuda ära vorm ja kahjustada tervist ? #94480
    greenu
    Member

hmm .. tänud … proovin …

in reply to: Naharebendid #94478
    greenu
    Member

geenidest võib olla määratud laias laastus mingid soodumused kuid see kuidas geenide omanik seda soodumust kasutab on ikka tema enda teha …. et see kuidas MINA oma elu elan on ikka MINU teha mitte mingite geenide …. jahh need võivad midagi määrata kuid kui MINA seda määratud asja ikka ei tee siis pole sellest määramisest ka midagi kasu …..

in reply to: 8000 kilokaloriline burger #94476
    greenu
    Member

kui sinna satun siis tahaks ikka ära proovida … elu ju täpselt nii hea kui selle enda jaks teed … ja vähemalt saan öelda lapselastele et näete mida vanaisa on söönud :???:”>

in reply to: 2 K duell – kes keda ? #94474
    greenu
    Member

pakun ka Kalmust …..

in reply to: taastumine #94462
    greenu
    Member

et siis juhin tähelepanu et neljap – esmasp on kokku 3 päeva seega jämedalt ikka 72 h …. sellest peaks piisama keskmiselt … kuid samas see oleneb sellest kui palju sa trenni teed …. ja mis on sinu jaoks ülakeha treening …. kui sa ikka korralikult kogu ülakeha proovid läbi võtta siis sa loobud poole trenni pealt kuna edasi ei jõua … kui aga kergelt igale lihasele paar seeriat teed siis pole probleemi …

in reply to: Minu treeningkava #94459
    greenu
    Member

Selline küsimus triitsepsi kohta:

Selja tagant vaadatuna on ülemine osa(kaenlaaluse juurest) üsna suureks paisunud, aga kuunarnuki juurest palju peenem. Mitte et seal poleks kasvanud, aga peenem kui õlavarre ülemine osa.

selline küsimus … kuid küsimus kadus kusagile ära … igatahes võin öelda et minul on samuti …

in reply to: 8000 kilokaloriline burger #94458
    greenu
    Member

kuna tegu oli ameerikaga siis tõelise mehe all mõeldi 150 kilost ameeriklast ikka ….. neid ju hinnatakse seal kaalu järgi … sport on ainule eksootika … :???:”> … sellega tegelevad need kes on “teistsugused”

in reply to: Naharebendid #94457
    greenu
    Member

geneetiliselt määratud … kui naturaalselt trenni teha siis ikka rebendeid naljalt ei saa … kui süüa pulbreid ja tablakaid siis saad rebendid ka kaasa …. seega geene nüüd küll ei tohiks süüdistada … see on väiklane mõtteviis et geenid on kõiges süüdi … süüdi ikka geenide omanik …

in reply to: Kuidas rikkuda ära vorm ja kahjustada tervist ? #94454
    greenu
    Member

lugesin nagu läbi ja uurisin kuid kas see mitte süsivesikute söömine hommikul kehtib ka siis kui ma homikul jõusaalis käin …. igal tööpäeva hommikul söön kausitäie putru margariiniga ja siis 0,5 h hiljem lähen tunnikeseks jõusaali ….

Viewing 15 posts - 361 through 375 (of 754 total)