greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
MemberDennis James kes eestis käis polnud sedagi … seega pikkus vist eriti ei loe … seda enam et Dennis oli ka mr Olympial esindatud …
november 16, 2006 at 12:41 p.l. in reply to: Plaanis hakata treenima (lihasmassi kasvatama ja lihased kontuursemaks). #95253greenu
Memberalgajate kava tee mõned kuud …. aga ex ise tunned kui suudad enam …
greenu
MemberPt london. Ehk seletaksid siis mida ma valesti ütlesin?ei pea just PT London olema et teada et proteiin ja valk on suht samad asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ja kui sa kirjutad et proteiini süües enamus ainult valku saad siis sisuliselt on see õige lause …. kuid kui päris täpne olla siis proteiinist saad täpselt nii palju valku kui seda proteiini sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. et siis sööd 40 g proteiini ja saad 40 g valku … ja kõige parem selle juures on see et see töötab ka teistpidi … et sööd 40 g valku ja saad 40 g proteiini .. lahe exx
…see on sama kasulik lause kui hommikul ärgates oli kell sama palju kui hommikul üles tõustes …
või siis kui ma autot juhtisin siis oli kiirus sama suur kui siis kui ma autoga sõitsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. et märkad sarnasust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Member42 aastase kohta pole ju tegelikult kehal viga midagiohh ole nüüd … 42 aastasena võib ikka väga “hea” välja näha …. antud eksponaat pole viimasel ajal küll palju trennile panustanud …
greenu
Memberkange vähemalt 2 sorti … et siis auk umbes 3 cm ja auk umbes 5 cm …. kui sul see 3 cm variant siis vanasti oli seal kristiine keskuse teisel korrusel spordi poes …. rocca prismas müüakse naid hantleid kuid pole kindel kas raskust eraldi saab …
greenu
Memberürita siis enne trenni või mingil ajal trenni alguspäevil suitsetamisest ja ka alkost loobuda või siis vähendada nende osakaalu päeva tegevustes … et ega need trennile ja kaalule hästi ei mõju …..
trenni mõttes …. hmmm 3-4 korda jõukas ja veel ujumas ka on korraga palju …. et järsku teed nii et alguses käid näiteks 2 korda jõukas ja 2 korda ujumas … siis kuu või 2 pärast hakkad käima 3 korda nädalas jne …. aga see minu arvamus …. et võta algajate kava mis on 2 päeva peale jaotatud ja hakka selle järgi tegema …. ürita ka oma toitumine korda seada …. ja nagu öeldud alko ja suits ei ole trenni soodustavad tegurid …
greenu
MemberSoja , sojavalk ei ole meeste toit , väikestes kogustes ok , aga arvesta sellega , et soja sisaldab naisuguhormooni ehk östrogeeniga sarnaseid aineid , ilmselt mitte parim valik sinule. Naistele on soja kasulik.et siis järgmine Angela Aak …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..greenu
Membermulle meeldisid ka velgud väga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Memberkäi rohkem trenni siis küsi uuesti … ja mis kasu sa loodad neist lisanditest saada ??? … selliseid teemasid on siin juba liigagi palju palun loe vanu teemasid kasutades otsingut ja loe läbi ka algajate abc…
greenu
Memberminul on uudiskiri küll hotmailis ideaalne ..
greenu
Memberoleks jahh tore kui saaks mingi pseudomenüü …. kus oleks siis paari sõnaga mainitud ka mix just seda toitu sellisel ajal süüakse … ja ka hommikuse trenni puhul …
greenu
Memberkui tegu saab olema ühe raamatuga kus peaks olema enamvähem enamus tarkust sees siis võib selle 500 ka maksta … raamatu ostad korra elus kuid pulbreid ostavad paljud iga kuu …. et kes vähega asjaga tegeleb jätab lihtsalt oma pulbri ära ja ostab raamatu …. et igati poolt …. raamatu poolt…
greenu
Membersee et kangiga tehes kompenseerid nõrka kätt on küll jama jutt … see saab juhtuda ainult siis kui tehnika vale …. ja kui teed hantlitega siis tee ikka samade raskustega kuid tee nõrgemale käele siis paar kordust rohkem …
greenu
Member3×12-15mis need arvut tähistavad?
3 korda 12 seerias ja 15kg?
see siis tähendab tavaliselt et 3 seeriat kordustega 12-15 …. et siis üritad teha 15 korda seerias kuid lepid 12 kui rohkem ei jõua
??:”>greenu
MemberNagu aamen kirikus on esimene harjutus lamades surumine, miks te ei tee nii:1) ristivedu
2) lendamine
3) lamades surumine
mingitel andmetel tuli ju rohkem lihaseid haaravad harjutused enne teha … et baasharjutused tuleks teha trenni alguses ja siis igale lihasele veel isoleeritud harjutusi juurde ? … vähemalt nii on siin kirjas olnud … ja ma olen ka nii teinud et kas parem oleks siis hoopiski lõppu ajada surumine …. ja mix siis …
-
AutorPostitused