greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberaga suure valgu tarbimise puhul soovitatakse ju palju vett juua ? … 3 liitrit päevas … näiteks …
greenu
MemberSegaduses seepärast et Marek ütleb et see mõjub, Indrek ütleb et ma asetaks tema oskused menüüsid korraldada ültse kahtluse alla.Emaga karjun seepärast et tema arvab et see on puhas ja täielik nõmedus kooli külma süüa kaasa võtta ja seal kuskil salaja sööma hakkata.
ei tea kes on see indrek keda sa pimesi usud …. kalmus on elus palju saavutanud ja olen täitsa kindel et ta “jagab asja” see indrek on mingi suvaline vend kes loobib sõnu … sinu asemel usaldaksin kalmust …. makaronid ja leib jne mis sul välja oli jäetud on kindlasti põhjusega välja jäetud …. koolis soovitan ma küll seda sooja toitu süüa . võid oma külma sinna juurde võtta kui tunned et soojast jääb väheseks …
greenu
Memberenamuse ajast olen endaga ikka rahul …. kuid nohh …. aegajalt tuleb enda kallal viriseda ka … saab uut motivatsiooni enese muutmiseks …
greenu
Membertibukene sellel ajal nositi palju muudki kui valku …et siis valmistud kapist välja tulema või

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Memberseda mida öelda tahan on juba korduvalt öeldud kuid ütlen siis veel …. kangiga kükk on ikka õige kükk …. masinal võid teha lisaks …. mitte vastupidi …. ja soovitan ka täiskükki teha … ise tegin ka pikalt poolkükke … kuid nüüd täiskükid ja tulemus parem … seega su sõber võib olla küll kaua käinud kuid see ei tähenda veel et ta õigesti teeb …
greenu
Memberolen juba paar kuud võtnud Dynamisani …. et apteegist soovitati pidi olema parim …. ise täpselt ei tea … seega targemad võivad kirjutada kas see on hea või halb valik …
greenu
MemberKogu su jutt koondub ikka ja jälle välimusele. Üldse jääb mul mulje, et siin teemas on esmatähtis mingi biitsepsi või jumal teab mille suurus. Ise näen sittamoodi vaeva saalis käimisega, ent ikkagi ei võta ma teisi inimesi sama mõõdupuu järgi ala”kui x kilo ei suru, siis pole tegija” jne.No tore on olla “kapi välimusega” aga isiklikult arvan ,et inimese headust ainult selle järgi määrata on äärmiselt ebaõiglane. Loodan ,et sa ei pahanda aga sain silme ette kindla visooni treenitud välimusest tänu sellele pildile.
http://www.rate.ee/show.php?id=7252568 Järjekordne näide kuidas kaudselt mõnitatakse oma veidi kõhnemat sõpra stiilis “kes jääb peale”? Vastus on ju teada aga ikkagi on ju vaja teistest üle olla, kasvõi põhimõtte pärast.
greenu
MemberIse oma kehakaalu (92) ära ei suru, samas nõrgaks ennast ei pea. Lihtsalt pole surumist treeninud.Samas on mul suurem kui paljudel teistel meeste……………irw raisk:)))))))
mis asi … ? …. õllekõht
greenu
Membersöö rohkem kordi päevas … ja liha … palju liha …. küll näed et kaal hakkab tõusma … seda jõusööta ei soovita ka mina …. kuid samas kui soovid proffiks hakata siis võid tarbida … kuid ka alles siis kui tunned areng jääb seisma kuna tavatoidust ei saa kõike piisavalt kätte …
greenu
Membergreenu – tegemist on minuarust naisterahvaga!jalga surub 250 … on palju …. kui seda korralikult teha …. biiza 15 on vähe kui seda korralikult teha … vaatasin postitust mitte pilte kasutajal … sorry …
greenu
Memberproovi siis kapist välja tulla ….
…. ja 15 kilo biiza on ikka suht väga vähe küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … muidugi kui sa just 13 pole …greenu
Member200 ….. et siis on eestis mingi 10-15 õiget meest või ? …
greenu
MemberKahju kui mõni tõesti nii arvab, kõigil lihtsalt ei ole geneetiliselt soodumust kasvada. Samas võib ta aga olla geniaalne mõnel muul alal. Iga inimene on erinev ja ei tohiks teha üldistusi mingite füüsiliste näitajate järgi.jälle on geenid kõiges süüdi …neid ju lihtne süüdistada need ei saa ju ennast kaitsta … fakt on see et kui trenni ei tee siis ei kasva ka … ja jäädki pisikeseks … olenemata geenidest … ja võibolla sa tõesti nii ei mõtle kuid olen suht kindel et kui seisavad rannas või klubis või kus iganes kõrvuti treenitud hoolitsetud mees ja kõhnuke kondikubu siis enamus mehi mõtlevad nii et wow … respect ….. naised aga mõtlevad et hmm … täitsa pandav mees … igatahes sobib mulle … ja seda kondikubu märkavad ainult need kes arvavad et pole piisavalt head selle treenitud hoolitsetud alfa-mehe jaoks … sama kehtib ka hoolitsetud ilusate naiste kohta ….
QWE8<--- sulle siis niipalju et inimese üle otsustatakse välimuse järgi ... seda teevad kui mitte kõik siis valdav enamus .... sisemust sa ju ei näe ... ja kui inimene näeb antipaatne välja siis sa ei uurigi mis sees on ... seega välimus on tänapäeval suht tähtis ...
greenu
Memberma ei saa ka aru mix sa seda kreatiini veel soovid …
greenu
Memberpeal ju kirjas palju korraga tarbida ja jahh pärast trenni on kõige kasulikum …
AutorPostitused