greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Membertoorelt ei soovita jahh ….. eriti kuna veel kevadel möllas salmonella meil siin talleggis ringi …
greenu
Memberselles osas on sul tuline õigus …
greenu
Memberoki selge siis … ise olen seda harjutust juba mõnda aega oma selja päeval teinud ….
greenu
Membermaximus89 hmmm … olen millegist vist valesti aru saanud … ma ei teadnud et need foorumid siin on selleks et kedagi paikka panna ? … hmmm aga ex siis võtan teadmiseks …
PT Londonile niipalju et 80 % minu postitustest võivad kattuda teiste inimeste postitustega sest tuleb välja et 80 % inimesi vastavad nagu mina … ja selle üle saan ma ainult olla õnnelik …. see et enamus arvavad nagu mina sisestab minusse kindlust et see mida ma arvan on õige ….
ja siis pisike näide …. kui keegi teeb teema … kas proteiin on kasulik? …. sinu teooria järgi tuleb sellele vaid 3 vastust … need oleks 1. jah 2. ei 3. ei tea ….. seega postitaja peab ise mõtlema millise valiku ta teeb sest kõik on 33.33 protsenti õiged … nohh ei tohi ju teha postitust mille sisu kattuks juba kellegi teise postitatud sisuga … ja nüüd tuleb kuri greenu kes rikub sinu reegleid ja teeb postituse jah …. jumaluke küll mis ta tegi ….. nüüd on ju 2x jah …. aga teema algataja jaoks on see ju hea …. nüüd on selge et jahh on 50% ei on 25% ja ei tea on 25 % … seega teema algataja saab kindlust et wow proteiin on kasulik …. ja kui leidub veel julgeid kes sinu maailmavaadetele vastu julgevad astuda siis teema algatajal on veel rohkem kindlust oma küsimuse mingi kindla vastuse õigsuses … ma olen suht kindel et teema algatajad soovivad alati saada võimalikult palju vastukaja …. isegi kui kõik vastused on samasisulised … sest see lisab kindlust mingi arvamuse õigsuses …
greenu
Member
et siis nagu üleval pildil kuid selle asemel et ülakeha paigas hoida ja käsi kehale lähedale tõmmata jätad hoopis käed sirgelt ja kallutad ülakeha maani välja ???? kas sain õigesti aru ? et siis lõppasend on selili olek ?
greenu
Memberpikemal mehel on palju raskem “kapiks” saada kuna pikkus tekitab optilise illusiooni et inimene on kõhnem …. nagu et kui sa tuppa paned tapeedi mis on triipudega maast lakke siis tundub tuba kõrge kuid kitsas samas kui paned seinast seina triipudega siis on tuba lai ja madal ….. et siis lühemal mehel on kergem “kapiks” saada … kuna ei pea nii laiaks treenima et paista kapina … loodan et oli aru saadav ja mina olen oma 179 väga rahul … ja olen ka kuulnud et pikkadel on rohkem tervisehädasid …
greenu
Membervähemalt on tänapäeva noorte areng märgatav ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nojahh … noored siis need kes teevad teemasid …. tere olen kuu aega jõusaalis käinud trenni teen 1 kord nädalas ja kasutan juba 10 erinevat toidulisandit ….. et nendesse postitustesse tuleb suhtuda väga suure eelarvamusega … niiakua kui näinud pole ei usu …
greenu
Memberartikkel ei näita muna üldse halvas valguses … ja kui nüüd see ka siia lisada et seda kolesterooli ei omandata siis on ju veel parem … järsku maximus89 saab lisada ka artikkli kus see kirjas on … see vähene omastamine …
greenu
Memberet siis tema viimane lause oli : “elage minu jutu järgi mitte minu tegude järgi!”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
greenu
MemberKuna mul on käed hästi arenenud ja ülejäänud ülakeha on natuke maas, siis ma otsustasin käed üldse treeningkavast välja jätta.Ega see midagi halba teha ei tohiks ju?Pealegi paljud teised harjutused treenivad ka käsi, näiteks lõuatõmbamine, rinnalt surumine jne?Õlavarre ümbermõõt kasvab mingi 1cm kuus peaaegu, ma kardan et muidu läheb vahe liiga suureks.pane siis mõni pilt oma masiivsetest kätest … sooviks ka näha ….. ja see et cm kuus kasvab käsivars ei ütle ka eriti midagi ….. ütle palju praegu on …. ja palju oli trenni alguses ja kaua sellest möödas on ….. see annab mingisuguse ülevaate …. aga see selleks ….. pikaks ajaks ära ikka käsi treenist välja jäta …. võid teha kergemalt käsi …. aga jahh … ikkagi sooviks su mega käsi näha …
greenu
Memberjoo jahh terve liiter jogurtit korraga saad oma valgu kätte ja pole vaja pulbrit raistata ….
greenu
MemberTahan lahti saada ligsest rasvast ja siis lihased kasvatada.Kuidas alustada, kas kohe kreatiini(kreatiin ju pidavat kah rasva kogust kehal vähendama) või algul rasvapõletajatega rasv maha ja siis kreatiin?
Trenni teen 5 korda nädalas
Nendest trennidest 1 kord on jõusaal
Pühap hommikul teen ujumise näol aeroobset.
Kilpnääre ja süda on kontrollitud.
Söön päevas 4 korda.
1. hommikusöök(hommiku helbed, kohvi EI JOO)
2. koolilõuna
3. peale kooli midagi kerget(paar võileiba ja piima)
4. peale trenni korralik õhtusöök
NB!
Kuidas alustada, kas kohe kreatiini(kreatiin ju pidavat kah rasva kogust kehal vähendama) või algul rasvapõletajatega rasv maha ja siis kreatiin?
alustame sellest et loe algajate abc läbi ….. teiseks kirjutad et käid 5 korda trennis kuid mainid ainult 2 korda ? ….. et segane …. ja niipalju ütlen küll et alguses pole sul rasvapõletajate ja kreatiiniga küll midagi teha ….
greenu
Memberei saanud ma aru sellest küsimusest eile ega saa ka täna …… arvan et asi pole minus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberselg ja lailihas …
november 24, 2006 at 8:38 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #96154greenu
Membertee jahh puhus sisse … ja lase tervisekontroll teha perearsti juures … see ei maksa midagi … aga saad kindluse et kõik on korras … või siis mitte …
AutorPostitused