Skip to main content

greenu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 754 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: mis arvate sellest kavast? #97287
    greenu
    Member

et siis igat harjutust teed max 100 kordust … nohh 10 seeriat ja 10 kordust … ja siis minu arvates väga palju …. aga kui ära taastud siis võid ju proovida …

in reply to: rinnaga raksust juurde #97286
    greenu
    Member

enda kogemusest võin öelda et püramiidimine on päris hea ….

in reply to: rasvaprotsendi mõõtmise usaldusväärsus?! #97285
    greenu
    Member

mitte et ma pahatahtlik olen kuid selliseid teemasid on siin juba meeletult olnud ….. kasuta otsingut ….. siin on jõutud arvamusele et kaliipermeetod on kõige täpsem kui seda teeb kvalifitseeritud inimene…. need mida käes hoida need arvutavad keha rasva välja voolujuhtivuse järgi … näiteks kui mõõdad tühja põiega siis on su rasvaprotsent väiksem kui siis kui sul on põis täis ja oled jonud paar klaasi vett …

in reply to: Kreatiin #97232
    greenu
    Member

kreatiinist üksi pole midagi kasu …. enne seda peab sul olema toitumine korras ja samuti treeningkava …. et enne käi ikka aastakene või rohkem korralikult treenis … tee endale tugev põhi alla ja siis kui tunned et enam ei taastu ära siis alles osta kreatiini …

in reply to: Kust osta Jõupinki e. rinnalt surumise pinki ? #97231
    greenu
    Member

tallinnas on surumispink saku suurhalli kõrval rimis müügil …..

in reply to: lisage oma arvamus ! #97002
    greenu
    Member

Palju mõttekam kui meie arvamus on see, kui sa vaatad kui pikad on su vanemad ja uurid välja, millal nemad enda põhilise kasvamise tegid.

vanemad pole küll mingi näitaja … olen suguvõsas pikim ja mitte natuka … 6 cm …. seega pikkus mul vanematelt küll tulnud pole

in reply to: kui vanalt hakkasite massi viskama? #97168
    greenu
    Member

16 a 72 kg 172 cm

23 a 95 kg 179 cm

in reply to: Rõhk rinnal, treeningkava muutmine ok? #97172
    greenu
    Member

aga tee oma põhi rinnatrenn siis esmaspäeval … enne seda on olnud 2 puhkepäeva ja seega saad rinnast suht viimase võtta …. kolmap ja reede tee oma tava trennid kui kui väga soovid siis võid redel teha ka nö kerge rinna päeva … võtad mingi harjutuse ja teed 3 seerat väiksemate raskustega kui oma põhi rinna päeval … siis on sul nädalas raske rinnapäev pärast puhkepäevi ja kerge rinnapäev lisaks …

in reply to: Toidulisade kaasavõtmine reisile #96909
    greenu
    Member

pulbrit veavad proffid ikka maos kondoomi sees :eek: … vähemalt filmides …. mingi müüd on veel see et segada kohviga :ph34r: … siis koerad ei tunne pulbri lõhna …..

aga laias laastus helista tolliametisse …. seal ütlevad nad sulle kindlasti selle ära …. sest siit sadav info võib olla iganenud …

in reply to: Sain sellise kava?!?! #96887
    greenu
    Member

Olen trenni teinud paar kuud. Eesmärk on massi- ja lihase kasvatamine. Kas on normaalne kava ja kui kaua tuleks seda teha ennem kui uus võtta? Kava siin:

Soovitavalt 4 treeningut nädalas:

1.päev

Jalg:

Säärte sirutused ette, istudes trenazööril 3 15-20

Jalapress 4 12-15

Hack-kükk trenazööril 3 12-15

Rind:

Lamades surumine kangiga 4 14,12,10,8

Kaldpinnal hantlitega surumine 4 8-12

Lamades hantlitega lendamine 3 8-12

Biitseps:

Biitsepsitele seistes kangiga (1)3 (15)8-10

Scotti pingil hantliga 3 12-15

2.päev

Selg:

Ploki tõmbed kukla taha laia haardega 3 12-15

Kraana 4 8-12

Ploki tõmbed vastu kõhtu, istudes 3 10-14

Õlg:

Hantlite surumine istudes 3 8-12

Hantlitega lendamine küljele seistes 3 10-14

Triitseps:

Lamades triitsepsi sirutus 4 14,12,10,8

Ploki alla surumine seistes 3 10-12

Selg:

Seljasirutajale ülakehatõsted pingil: 3 max

Kõht:

Jalgade tõsted rippes 2 max

Kõhupink, muudetava nurgaga 3 max

Plaanis teha nii: esmas: 1.päev teisip: 2.päev kolmap: puhkus neljap. 1.päev reede: 2.päev???

in reply to: trenn ja toit #96886
    greenu
    Member

liitun eelmistega ja soovitan otsingut kasutada …. selles mõttes et selliseid teemasid tuleb nädalas mitu ja kõigile ei jõua vastata …. et uuri mis teised samasuguse teema algatajad vastuseks on saanud … tore oleks ka kui algajate abc läbi vaatad …

in reply to: Kaalud !?!?! #96807
    greenu
    Member

su rate http://www.rate.ee/userinfo.php?id=45617 pilte vaadates, ytlexs et rasva % on kindlasti yle 20, sellel pildil on ju naha et k6ht ripub yle pyxte http://www.rate.ee/show.php?id=7252568

Any way ega need aparaadid mega täpsed ei ole aga +/- 1.5(1.0) on see vahe, ja oleneb kui kvaliteetne toode on, on olemas aparaate mis annavad sama tulemuse kui kasitsi m66ta!!

hehh :eek: … jällegi meeldivad minu pildid kellegile nii väga et need on vaja esiplaanile tuua… … juhin siis tähelepanu sellele et sellel pildil olin ma 103 kilo ja sündmus oli eelmise aasta ära saatmine(kui see kedagi huvitab ) enda vabanduseks toon ka selle et siis oli massiperiood kus tavaliselt treeniv mees või naine sööb rohkem kui kulutab (talvel olen ma alati trullakam)…. samas juhtus nii et jaanipäevaks olin ma 90 kilo …. et sain praktiliselt ilusaks enda ja märgin ära et rasvaprotsent vähenes drastiliselt :ph34r: …. ja kuna selgub et sa arvad ekslikult et see kaalumine toimus samal hetkel kui pilt tehti siis ütlen sinu hämmastuseks et ei need 2 sündmust ei olnud samaaegsed …. pildil pole näha seega annan andeks kuid mainin et mu jalge all polnud kaalu ausõna … :lol:

in reply to: Kaalud !?!?! #96785
    greenu
    Member

mäletan ka et jõuti sellisele arvamusele et nad küsivad kõikvõimaliku info kaalutava kohta ja siis arvutavad selle rasvaprotsendi keskmise inimene mõõtude järgi … kui aga sinna astub peale tugevalt lihastes mees siis valetab ta rasvaprotsendi suureks …. et mehe kohta kes on 180 cm ja 80 kilo näitaks see kaal suht õigesti … aga enda kogemusest võin eölda et minu 180 ja 95 kilo andis 23 % rasvasisalduse … samas ülemised kõhuliased olid näha … seega jama ….

in reply to: kava #96780
    greenu
    Member

võta jahh tööriistad —> treeningkavad —> ja otsi sealt endale sobiv kava …..

aga kuna teed nii et 3 päeva järjest ja siis puhkad ja siis neljas trenn siis hmm …

modifitseeri algajate kava nii et esmasp ja reede teed neid lihaseid mis sinu arvates on tähtsaimad … millele tahad rõhku panna sest enne neid päevi on puhkepäevad ja siis saad endast viimast võtta …. kolmap ja teisip tee siis selliseid lihaseid mille puhul sa arvad et pole nii väga vaja arendada …. et siis tõsta leitud kavas päevade järjekord nii et tugevad päevad on esmasp ja reede .. nõrgemad on teisip ja kolmap…

in reply to: Süstid #96779
    greenu
    Member

mina pole ennast kunagi gripi vastu süstida lasknud ja viimati olin gripis umbes 7-8 aastat tagasi seega vaktsiin ei tähenda midagi kui muidu tervislikult elad …..

ja koolist mäletan et vaktsiini puhul süstitakse kehasse gripi nõrgendatud versioon selleks et kehas moodustuksid antikehad just selle konkreetse gripi tüve jaoks …. ollakse suht kindlad et sisse süstitav on nii nuditud et keha saab sellest võitu… samas kui inimesel on väga nõrk immuun süsteem siis võib ta ka sellesse nõrgendatud grippi haigestuda …. vott… vähemalt nii on mul meeles .. aga parandage kui pole …

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 286 through 300 (of 754 total)