greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberkõige hullem näide roolijoodikud ????
allpool siis joodikute põhjustatud liiklusrikkumised
2005 +/- +/- %
15900 -144 -0,9
allpool siis kaine inimese poolt tehtud liiklusrikkumised
2005 +/- +/- %
25478-4398-14,7
selgituseks niipalju et 5 kohalise nr taga on muutus võrreldes eelmise aastaga … ja protsent on suhteline muutus eelmise aastaga…
nagu näed siis kaine peaga teeb inimene palju rohkem rikkumisi kui purjus peaga … seega sinu kartused on asjata …. kaine peaga inimene on statistiliselt ohtlikum kui purjus …
… jällegi näide elust enesest mis tõestab et alkohol pole hull 
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Membernjahh argonaut… see on inimestel geenides …. see alko joomine

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …. aga tegelikult eelnev lause oli halb nali … ise pooldan seda arvamist et geenid ei pane minu elu paika … kui tahan siis joon ja kui ei siis ei joo … geenid seda ei mõjuta õlle tõstan suule ikkagi mina …. aga see selleks … põhimõte on see et enda eest vastutan ikkagi mina … mitte geenid keda kerge süüdistada …greenu
Memberisiklikult pole mul soomlaste vastu midagi peale selle et mu kodule lähedal asuv pood(rocca al mare keskus) on laupäeva hommikuti soomlasi täis ja nende akoholi lembuse tõttu tuleb järjekorras kaua oodata …
kuid stromkal olid põdrad mõned kuud tagasi… need sarvilised … ilma sarvedeta neid igal pool … suvel olid isegi põlvas alkoholi poes (konsumi alko lett)…
greenu
Membermina käin loodust nautimas põlva külje all naise vanemate juures …. seal on linde mitut sorti .. naine teab nende nimesid ka … mina tunnen ainult üksikuid … ülejäänud on lihtsalt linnud …. korduvalt olen näinud seal rebaseonu ja kitsi … metssead käivad seal maad kündmas … aga jahh …. tallinnas eriti midagi sellist ei näe….. aaaa siili nägin viimati mingi 3 aastat tagasi muugal … tuli suvila aeda … panin ta ämbrisse et vanematele näidata kuid ta tarkpea oli ämbri ümber ajanud ja ikkagi minema läinud
greenu
Membermingi arvamuse järgi saab inimest pikemaks teda venitades või siis läbi pikaajalise rippumise … reaalselt “pikendatakse” “päkapikk inimesi” seeläbi et lõigatakse näiteks sääreluu keskelt pooleks ja pannakse vahele reguleeritavad metallist jurakad … ja siis iga mõne aja tagant krutitakse inimest pikemaks … vähemalt nii räägiti CSI-s …. <--- teoreetiliselt peaks see ju funkama...
greenu
MemberMa ütlen kohe ära, ma ei usu seda Suure Paugu teooria pläma ja olen 100% kindel, et selline jama ei ole võimalik. Tahad öelda, et mingilt maalt tuleb mingi takistus Universumis? Mingi sein vms?
greenu
Memberselge
greenu
Memberaga kas see kaaries on siis väga hullude tagajärgedega kui inimene hommikul ja õhtul hambaid peseb ? …. niisama huvitab … ise joon tavalist vett trenni ajal …
greenu
MemberHIIT-i julgeks ma ka soovitada …. rahulik velosõit on kasuteguri mõttes ka rahulik st kasu suht vähe …. arvan et kaalu kaotamiseks pead ikka higi lahti väntama:) ….. aga põhi märksõnaks võiksid jahh HIIT võtta … sellest siin foorumis ka mitmeid teemasid … piisab otsingusse HIIT kirjutamisest…
greenu
Memberma tunnistan endale et seda harjutust tehes riskin … kuid mul hakkas selg valutama siis kui ette (rangluule) lasin …. nagu et pean ennast suht vibusse laskma et lõug oleks eest ära … muidu lasen ülevalt alla ja enne kui rangluuni kang jõuab jääb ju lõug ette … ja liiga madalale(rinnalihase alaosa või keskosa) on ju liiga madal … ja teine asi vibusse laskmisel oli tasakaal … et raskema kangiga hakkas tasakaal kaduma …. istudes seda probleemi pole kuid mul on Fredi jutust jäänud meelde et kui on võimalik mingit harjutust püsti või istudes teha siis tuleks kindlasti valida püstine variant … kui aga kang kuklale lasta siis tasakaalu probleemi pole … kuna kangi raskuskese on keha suhtes samal vertikaalsel joonel ….
greenu
Memberkui sa ostad auto (lada) võid selle ära värvida ja panna külge igasugu imevidinaid …. panna võimsama mootori ja mingi bodykiti ka … kuid ladaks jääb ta sellegi poolest …. kui oled mingi kehatüübiga siis ega see drastiliselt ei muutu võid kallutada oma kehatüüpi kuhugile poole kuid välja seda niisama ei vaheta …. teed trenni ja ehitad lihased raamile kuid kehatüüp ja sisuliselt samaks …
greenu
Memberolen aastaid kangi kukla taha lasknud…. raskus viimasel seerial on 60 kilo ja teen 10 kordust … valu pole tundnud õlas kordagi …. suvel kui siit lugesin et see on kahjulik siis paari kuu vältel lasin rinnale kuid siis hakkasin alaseljas valu tundma … lasin keha ilmselt liiga vibusse … mainin ka selle et teen seda harjutust alati seistes … ja nüüd lasen jälle kukla taha …. võibolla lihtsalt see et ma kogu aeg olen seda teinud on mul õlad tugevaks teinud ja seetõttu polegi valu … ptüi ptüi ptüi … mitte et ma ära sõnun …
greenu
Memberpüramiidin kordustega 12 10 8 6 4 ja kui tunnen et jõudu on siis ka 2 iga kord suurendan raskust 10 kilo võrra …
greenu
MemberSellest kärbsest ma aru ei saa. Kui rong liigub valguskiirusel, siis peaks kärbsel olema “ebainimlik jõud”, et liikuda edaspidi. Mõtle kui sa oled rongis mis liigub sellisel kiirusel- see kiirus litsuks sind laiaks, salongis lendamisest pole siin juttugi. Ei tea mis jõud sellel kärbsel peab olema, et rongis akrobaatikat sooritada. Kui siin kõik sellised füüsikud koos on siis keegi võiks ütelda kas kärbsele mõjub ainult kiirendusjõud (kui rong kiirust lisab) või mõjub seesama kiirusjõud ka siis kui rong ühtlasel kiirusel sõidab. Hakkas täitsa huvitama kohe. Kas kärbes saaks tegelt ka 1 m/s arendada valguskiirusel liikuvas rongis ? Ja kui palju jõudu ta selleks rakendama peab
?kui sa sõidad autoga 100 kmh ja autos olles liigutad kätt ettepoole siis pole seda raskem teha kui siis kui paigal seisad … seega kärbes ei pea olema ebainimliku jõuga et lennata seal rongis ….
kui lendad lennukis mingi 500 kmh siis ei pea sa eriti pingutama et lennuki wc minna …. kasutad sama jõudu mis koduski wc minnes …. mõtle natuke siis saad aru et rongis suudab kärbes lennata meetrise kiirusega … vott… samas mäletan et valguskiirusele lähenedes läheb mass väga suureks ja aeg aeglustub …. vähemalt ttü füsa I oli selline jutt ….
Universum on olnud lõpmata kaua ja Universumi mõõde e. suurus on lõpmatu smile.gif. Mis sest, et inimmõistus lõpmatuid mõisteid veel vastu võtta ei suuda. <-- selle kohta ütlen niipalju et nädalakene tagasi vaatasin 2006 aastal tehtud universumi dokumentaali kus oli selge arvamine et universum pole lõpmatu vaid aeglaselt kasvav mõtteline ollus mis koosneb 4% aatomitest(seda on võimalik silmaga näha) siis 20% must mateeria (seda pole silmaga näga kuid musta mateeriat üritatakse "püüda" kusagil keskeuroopas mitme kildi sügavusel kaevanduses) ja ülejäänud on must energia(seda pole näga ja ei üritata püüda ka ...
) see universumi jagamise protsentide värgeldus on ka praeguse kosmoloogia alustala või nii …aaa ise olen sellisel arvamusel et 99% tõenäosusega me pole üks ja ka meist inteligentsemaid eluvorme on olemas kuid jätan selle 1% arvamise et võibolla pole … siis olen ma poliitiliselt korrektne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …greenu
Membervõta tööriistade alt algajate kava ja tee selle järgi trenni ….. soovitan sul jalgu ka treenida mitte ainult ülakeha nagu sa kirjutasid …
AutorPostitused