greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
MemberUFC on nähtav ainult “pay per view” vahendusel või siis kohale minnes …. see ppv tähendab sama mida elion tahab hakata lähiajal tegema … et maksad filmi eest ja siis seda näidatakse sulle telekast läbi digiboxi …. ppv on sama kui ameerikas …
greenu
Memberliha sööd vaid korra päevas ja siis ka piffe … et ei tea kas sellest kasu on kuid võta liha rohkem menüüse …. seal kõik vajalik olemas ….
greenu
Membermis sa arvad mis sa sellest kratiinist saad et nii vara hakkad tarvitama …. niikaua kui ilma selleta kasvad pole sul seda vaja …
greenu
Memberagronaut … loe läbi moniic-i postitused ja saa aru sellest et see et sina oled karsklane ei tähenda et teised peavad ka olema …. tema on karsklane ja aktsepteerib seda et teised tarbivad alkoholi …. ja isegi tema sõbrad tarbivad …. sa tuled siin võõrastele oma maailmavaateid peale suruma ….. küsimus siis selline et kas su vanemad ja muidu sugulased on kõik karsklased … samuti kas sul sõbrad ja tuttavad on karsklased …. kui kasvõi 1 nendest ei ole siis suuna oma aur tema(nende) maailmavaadete muutmisesse ja jäta võõrad rahule …
mis puudutab alkoholi reklaami siis hommikul jõukas kuulasin radio maniat ja seal öeldi hästi … pole mitte kusagil tõestatud et alkoholi reklaam kedagi jooma on pannud …. inimene tõstab ise selle pudeli või klaasi endale suule … reklaam pole küll mitte milleski süüdi …. ja alko alane kasvatus hakkab kodus pihta… seda alko reklaam ei muuda …. reklaam annab inimestele võimaluse valida 1 viina asemel teise kuid reklaam ei pane inimest seda viina jooma …
sex ….. huhh…. mix see kellegile ette jäi … super mõnus asi ju …. kas keegi(nimesid ei nimeta) on oma suhtes tõesti niikaugele jõudnud et sex enam ei eruta ja siis on vaja hakata tooma vabandusi mix sex paha on … huhh… ja kui mees või naine on ilus, kaunis, erutav siis pole vaja mingeid meeleolu tekitajaid ega tablakaid …. mehel läheb ilusa naise peale ise kõvaks ja naisel ilusa mehe peale märjaks ….. igasugu tablakad ja meeleolu tekitajad tulevad siis mängu kui 1 osapooltest teist enam ei eruta ja siis oma vaja “abivahendeid” ….
greenu
Membersee on üldse jummala kannis see rate:D ma tean inimesi kellele on see 20/7 elu, tõesti paljud kes istuvad seal 4 h päevas ja sellest tulebki et rahvas teeb vähe sporti ja on paksud, et cillitakse pool elu rates, ma käin rates nädalas pool h et kirjad ülevaadata aga paljud on oma elu matnud sinnaissand ma tean inimesi kes on tuhandete eest 10neid saatnud noo andke abi, kas rahaga targemat teha ei ole
tänu sinu kirjeldatud inimeste olemasolule on minu, meie sugustel parem tulevik
greenu
Membergreenu
Memberjällegi jõuame selleni et kes ei kannata kriitikat need ei julge oma pilte teistele näidata …. eestlane ju loomu poolest tagasihoidlik ja endasse tõmbunud …. ma ei ütle et see on paha …. iga inimese enda teha … vaba maa …. ja see keda ära vägistatakse nooo sorry exxx … selles on ikka inimene ise vähemalt osalisest süüdi … oma viga et kusagil väga kõrvalises kohas või siis vägistaja korteris kokku sai … normaalne inimene arvestab ohtudega …. kokku tuleb saada avalikus kohas ja järgi vaadata millise mehe naisega tegu … huhh…. aga pole minu asi õpetada …. mina olen rahul naisega kellega ma seal kohtusin …. kahju küll et keegi ära vägistatakse kuid njahh … oma viga ….
greenu
Member4 aastat tagasi tutvusin läbi rate oma praeguse naisega ….. elame koos ja suvel abiellume … seega ma küll ei ütleks et rate mõttetu on ….
see kes ei kannata kriitikat ei pane enda pilte sinna üles väites et mõttetu leht … teised kes pole kompleksidega panevad pildid üles ja leiavad nii vanu sõpru kui ka uusi sõpru … mõni nagu mina leiab ka elukaaslase …
greenu
MemberVõin öelda et mulle mõjus jooksmine kõige paremini… + veel muu trenn.kuna teema alustaja kirjutas et on “jube ülekaalus” siis joosta küll ei tohiks …. mõjuba liigestele halvasti …… suure ülekaalu puhul oleks hea näiteks ujuda …. jõusaalis soovitaksin käiia sest lihas saab ikka koormust ja hakkab mingilgi määral rasva alt välja paistma see aga annab motivatsiooni jätkata ja rohkem pingutada … samuti on lihased need mis energiat kulutavad seega suuremad lihased aitavad kaudselt ka energiat kulutada …. toitumine tuleks väga kriitilise pilguga üle vaadata sest sellest saab õige kaalu langetamine alguse … loobu igasugusest kiirtoidust krõpsudest kooladest jne …. ürita süüa väherasvast liha kala ja kana … võta siit samast lehelt algajate treeningava ja selle järgi hakka treenima … ja pead olema valmis pingutama … muidu tulemus ei saa …
greenu
Memberolen 2 cm lühem kui sina kuid olin eelmine talv 103….. mai alguses otsustasin ennast kätte võtta ja jaanipäevaks olin ma 90….. tegin midagi mida ei oleks tohtinud teha …. ehk siis muutsin väga järsult oma toitumist ja treenimist nii et hakkasin igal hommikul trenni tegema … väga intensiivselt 45 min + 15min venitus ja soendus … kuid toitumise viisin väga minimumi peale … nii et hommikul enne trenni normaalne kausitäis putru, lõunaks toorsalat või õuna ja õhtuks tükike valget liha või kala ja kartul või siis suppi ….. seega sõin meeletult vähe ja treenisin enda jaoks väga palju …. kui kõht tühjaks läks siis jõin puhast vett ja nii olingi poolteist kuud … kuid tulemus oli seda väärt… aaa loobusin kohvist ja suhkrust … jõin tööl selle asemel rohelist teed ja tegin selle endale suht mõruna… et tervislik see pole kuid tulemusi vähemalt minu puhul andis ….
greenu
Membersel mehel kes naist rahaga enda poole meelitab sellel pole järelikult muud pakkuda … on ta siis kole või on tal suhtlemisega probleeme…. normaalne mees hoiaks oma raha saladuses ja siis kui on juba kuu või rohkem koos oldud siis ütleb et tead ma viin su homme oma mersuga sõitma ja käime siis vertigos sööma ka …. et nagu siis kui naine on leidnud mehes midagi muud head siis toob mees oma raha välja …. ja nohh naine kes mehe juures raha eest on on sõna otseses mõttes lits …. lits osutab raha eest teenust ja nohh mõni osutab teenust pooleks tunniks mõni aastateks …. vahet ju pole … “töö” olemus on sama…
greenu
Memberise venitan ka ja enne trenni …. tee üleüldisi venitusharjutusi ja siis juurde konkreetsele lihasele mida tol päeval kavatsen treenida ….
liitun Corrosion-i arvamusega et maalimine ja pillipuhumine on õpitavad …. mõlemad on ju aju motoorses keskuses kinni …. ühe puhul peab käsi tegema pintsliga mingi liigutuse … see liigutus on “kätte sisse harjunud” nagu et eelnevalt sama liigutust 100 korda teinud siis iga järgmine kord tuleb see pintslitõmme täpsem … pillipuhumise korral peavad näpud vajutama nuppe, klahve mingil kindlal ajahetkel mingit kindlat moodi … samuti harjutatav …. vähemalt noodilehelt mängimine on õpitav …. võibolla kuulmise peale ise mängimine ei ole kõigile … nohh kui kuulminst pole … näide elust enesest mul sõber on 23 ja ta on estonias noorim orkestrant(tuubamängija) ta on omal alal väga tugev kuna ta on rootsis 2 aastat õppinud ja praegu õpib saksamaal mingis parimas muusikakoolis …. tema õppejõud pidi olema maailmas 3 tubist …. kuid geenidega pole tema puhul mitte mingit pistmist …. niipalju kui tema oma sugupuud teab pole tema peres kunagi olnud muusikuid ega lauljaid …. vanemad on rohkem reali inimesed kuid humanitaari inimesed … tema puhul on asi lihtsalt selles et korter mille ta vanemad ostsid tuli koos klaveriga .. ja nüüd on pere kõik 3 last muusikaga väga seotud …. minul on vanaisa muusikaõpetaja ,esinenud laulupeol korduvalt ja mängib siiamaani kohalikus orkestris kuid minul oli kodus arvuti minu kasvueas … ja ohh imet minust sai itimees
greenu
Memberkunagi käisime sõbraga koos trennis see oligi stiimul … nüüd aga käin hommikul jõusaalis ja stiimul ongi see et ärkan kell 5.50 üles …. mida ma muud kodus ikka teen kui lähen jõusaali
greenu
Memberjärsku pole jalatsid mugavad ?
greenu
Memberpealehel on link kust tellida saab ….
AutorPostitused