greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberodavad kipuvad “ära väsima” nagu et vasturaskus kasutamisel kahaneb …. teine mure on see et kipuvad lagunema … aga ex see on sinu otsustada … kõige parem oleks kui leiaksid kellegi kellel on vastav masin olemas ja siis saaksid proovida kas soovid endale või ei ….. et siin kehtib reegel et algul ostad odava ja siis hea
greenu
Membersuht vajalik variant oleks olnud tervislik eluviis või siis et olla tugeva tervisega …. kuid see selleks …
greenu
Membergreenu
MemberSellega ütlesid sa ise kõik, mida mina sulle olen püüdnud selgitada. Inimloomus on selline nagu ta on, väga õige, aga alkohol kutsub esile teod, mis kainena võiksid olemata olla, sest kainelt suudetakse seda halba loomust kaaskodanikele ohutuna hoida. Kui sinu jaoks pole aga peksmisel ja karjumisel vahet, siis ei oska ma selle peale enam midagi kosta
greenu
Memberagronaut….
norm … hämmastav et mu välimus kellegile ette jäi …. öeldakse et kui inimene ei ole enam võimeline mingil teemal argumenteerima siis läheb ta isiklikuks ja hakkab nokkima millegi muu kallal…. nagu nurkasurutud loom kes paneb mängu kõik mis tal on ….. ja üldjuhul kiputaksegi sellises olukorras opponendi välimuse kallale…..
kuid sa ütlesid et inimene saab reageerida 3 moodi …. hästi halvasti või jätta reageerimata ….. kuid hea ja halb jagunevad paljudeks vähem või rohkem halvemateks või paremateks … nagu et kui sa tuled linnas mulle vastu ja ütled et ma olen ilma triitsepsita ja rasvane ….. siis on mul rohkem valikuid kui minema kõndida sind lüüa või komentaari eest tänada ….<--- sinu 3 võimalust .... põhimõtteliselt võin ma sind vastu solvata mis oleks halb kuid mitte väga halb .... ma võiksin võtta su rahakoti sealt vaadatu su nime ja siis su perekonna ära tappa ... see oleks aga väga paha .... et alati on rohkem võimalus kui hea halb ja neutraalne .... nagu et jällegi mustvalge maailmavaade .... jooja ja mitte jooja....
marielito …
need inimesed lasevadki auru välja … kui nad seda ei teeks siis süveneks neil deprekas ja lõppkokkuvõttes aasta hiljem läheksid nad kusagile kooli ja hakkaksid õpilasi kõmmutama nagu ameerikas ….või siis hakkaksid pae tänava pommipanijaks või tapakseid pere ja siis pooksid ennast üles …. point on selles et aegajalt tuleb auru välja lasta … muidu lähed keema …
need kes auru välja lastes muutuvad vägivaldseks … on suht kindlalt muidu ka agresiivsemad …. need kes rooli istuvad täis peaga ei hooli muidu ka ilmselt reeglitest .. inimese olemust alhohol ei saa muuta …. alkohol võimendab mingeid inimolemuse aspekte kuid ta ei muuda neid … mees kes täis peaga oma naist peksab … suure tõenäosusega kaine peaga lihtsalt karjub ta peale … saad aru mida ma öelda tahan …
greenu
Member
Kas sa lähed näiteks bensiinijaama ja tangid paaki 3 annust kütust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …või hoopis äkki ikkagi 3 liitrit kütust? 
Ma keeldun seda uskumast, et sa tõsimeeli seesuguse kommentaari kirjutasid, greenu. Tahtsin just “Viina” rubriigis mainida, et sa oled keskmisest õlletarbijast märksa arukam ja mõistlikum, kuid nüüd seadsid sa selle kahtluse alla. Ei, ma ikkagi arvan, et sa viskad lihtsalt nalja puhtalt eksperimendi mõttes, et näha, kuidas ma reageerin…

1 annus alkoholi on ju paika pandud kogus …. wikipedia ütleb 1 annuse alkoholi kohta allpool olevat …
One unit equates to 10ml of pure ethanol (approx. ⅓ fl. oz. American). A typical large glass or pint of beer contains approximately 2 units. A shot (25ml) of 40% spirit contains exactly 1 unit.
seega 25ml viina oleks 1 annus …. et ikkagi jään endale kindlaks …. 3 annust on konkreetne kogus … 75ml viina või siis poolteist kannu õlut……
greenu
MemberÜhel ilusal päeval sooritati linnas 100 korrarikkumist. Politseiraportist selgub, et kainete inimeste poolt 70 ja joobes iskute poolt 30 korrarikkumist. Selge pilt, kained on järelikult pahad poisid. Või siiski mitte? Kaineid inimesi oli linnas sellel hetkel 15000 (sellist infot on täpselt muidugi võimatu saada) ja joobes isikuid 500 (mitte pooled elanikest). Leiame protsendid. Joobes isikutest sooritas rikkumise 6% ja kainetest 0,47%. Niisiis, absoluutnumbrid ei tähenda midagi, vaid ikka suhtarvud ja sealt tulenevalt ka tõenäosus.sinu fiktiivses maailmas on kokku 15500 inimest ja võtame selle aluseks minu alumises näites …
su näide on täiesti õige kuid sa arvestad jälle sellega et on must ja valge …. järsku teeks sinu näite ümber nii nagu on pärismaailmas …. 500 joodikut 500 karsket ja 14500 inimest nagu mina … kes aegajalt võtavad alkoholi … sõpradega pubis või korteris või siis metsa all ….. lihtsalt õlu või paar … allpool on statistikat ka mis seda toetab … need 14500 inimest üldjuhul ei nori tüli … nad ei ole ka ülbed ja üldjuhul ei tee nad ka kuritegusid …. kuritegusid teevad need 500 kes on tõesti joodikud ….. kui sa nüüd arvutad oma protsendid ümber siis saad sa hoopiski teise tulemuse …..
ma jällegi toonitan et ma usun et sügavalt joobes inimene teeb kergemalt “pahandust” kui kaine inimene kuid ärme unusta et on olemas ka inimesi kes joovad vähe ja neid on nendest kolmest inimeste grupist kindel enamus ….
allpool siis natuke suhtarve eesti kohta ….
linkides olev info on vana … kuid annab mingisuguse ettekujutuse eestlaste alkoholi lemusest ….
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arva…php?id=14754143
ütleb et iga kuu ostavad kõik eestlased endale keskmiselt liitri puhast viina … sisse on arvatud imikust raugani ….. nii kui võtta et imikud ja raugad ei joo siis teeb see keskmise inimese kohta umbes 1,5 liitrit …. võtame karsklased ka maha ja saame et üle 1,5 liitri ostab iga eestlane kuus viina …. (ütlen kohe ära et mina niipalju ei osta …. heal juhul tuleb poole aasta või aasta peale selline kogus ……) aga muljetavaldav kogus exx ….. nagu et päris paljud eestlased tarbivad alkoholi …
http://www.le.ee/?a=uudised&b=2023
mingi konjuktuuri instituudi poolt tehtud uurimus näitab et 80% eestlastest joovad …. (agronaudi teooria järgi on need inimesed joodikud ja alkohoolikud aga see pole point … )
kui uskuda koguseid mis eestis rahvas ostab ja statistikat mis väidab et valdav enamus inimestest eestis joovad siis ei saa ju olla tõene et 15000 kaine kohta on sinu näites ainult 500 joobes inimest …
greenu
Membersaalis kus ma käin oli alguses igatahes 4×5 kilo kettad nüüd vaid 2×5 kilo et kaks 5 kilost ketast on kuhugile kadunud ….. segab see siis kui keegi teine on need endale kasutusele võtnud ja siis on vaja endal mingit vahepealset raskust kangile panna … siis kombineeri muust kokku
greenu
Membertäitsa konkreetseks numbriks võib pidada meestel 2-3 annust …. või leiad sa selles midagi mittekonkreetset … ???? ja kui siis mida …
greenu
Member1) Ma ju ütlesin, et räägin enda eest!2) Fitnessi-ja terviseportaalis pole erilist tähtsust kogustel või sagedustel. Alkohol on sümbol, mida sa noortele sisendad. Ole mees ja leia endas pisutki vastutustunnet.
3) Sina, greenu, pole kindlasti alkohoolik, aga miljonid on. Meie sinuga oleme maailma mastaabis eikeegid, aga miljonitel on suur jõud.
4) Kes keda ründab? Mina olen seda oi-kui-palju elu jooksul läbi teinud. Tüüpiline situatsioon on selline, et kuskil võetakse väike drink, mina ütlen pakkumise peale, et ei soovi. Mina kedagi joodikuks ei sõima, ega püüa üldse sellekohast teemat arendada. Ja siis ta tuleb…. Miks sa siis ei joo? Pead ennast meist paremaks? Arvad, et elad meist kauem? Pead meid alkohoolikuteks. Olen õppinud selle peale midagi vaikselt omaette mõmisema (mitte diskussiooni laskuma, nagu ma seda praegu siin portaalis teen). Seni kuni mulle pole otsest kahju tehtud, lasen teistel elada nagu nad tahavad. Ma ei ole karsklane, olen kõigest karske.
5) Ma tõesti ei tahaks hakata jälle rääkima heast ja halvast, aga püüa üks kordki elus tõele otse näkku vaadata ja ütle mulle ausalt, kas üks inimene teeb midagi nn taunitavat tõenäolisemalt kaines või joobes konditsioonis. Ja ära tule jälle lagedale sellise statistikaga, nagu nende liiklusõnnetuste puhul. See on teadlik pettus või rumalus (raske uskuda IT-mehe poolt sellist matemaatilis-loogilist viga).
6) Karsklased suruvad peale mõttemaailma? Kui üks inimene püüab sulle selgitada fakte millegi mõjust organismi tervislikule seisundile, siis pole see puhtalt praktiline nõuanne. Kui ta ütleb, et joobes inimene on äärmiselt tülikas ja kohati ohtlik, siis on see puhtalt praktiline nõuanne. Miks ta peaks sulle üldse soovitama mingeid eluviise, kui sinu elu teda ennast üldse ei puuduta.
7) Ma ei ole kellegi poolel. Mind ei huvita mingid pooled, ega nende kaitsmine. Oma tagumikus märkan ka allveelaeva, ära selle pärast muretse.
ära pane pahaks mul tööl igav lihtsalt ….. mingi mees ju mikrosolgist öelnud et “õige programeerija kirjutab 20 rida testitud koodi päevas”
1. kogu mu jutt oligi mõeldud 90 & agronaudile kes ei suuda aktsepteerida seda et teised alkot joovad seega ära tunne ennast puudutatuna…
2. see mida mina räägin või ei räägi alkoholist ei pane teisi jooma …. inimene tõstab klaasi endale ise suule … mina ei tee seda … seega mis vastutustunnet ma otsima pean …. ma saan aru kui ma käin ringi ja vägivallaga sunnin inimesi jooma ….
3.kui ma olen eikeegi siis mis mõju on sellel mida ma räägin alkoholist …. ja see kui mina mingi sümboli kellegile sisestan siis eikeegina pole sellel mitte mingit mõju ….
4. mix suhtud sa inimestesse eelarvamusega ….. see et sulle on kunagi halvasti öeldud selle peale et sa ei soovi drinki ei tähenda seda et seda teen ka mina või kes iganes sinu uus tuttav…
5. statistika mille ma välja tõin oli politsei lehelt ja see on see mida näitab politsei oma aasta aruandes ….. ma ei ole kordagi maininud et ma seda usun …. see on üldsusele (rahvale näitamiseks et politsei teeb oma tööd) …. ja vastuseks sinu küsimusele kes teeb rohkem “taunitavat” siis ma ei saa sellele üheselt vastata …. ma nõustun sinuga selles suhtes et alkojoobes inimene võib teha midagi halba suurema tõenäosusega kui kaine inimene (alko võtab ju piirid madalamaks) kuid see ei tähenda et kaine ei teeks midagi halba …. mina ei ole joobes peaga teinud midagi mida ma kaine peaga ei teeks …. samas on mul sõprusringkonnas juhtunud korra nii et olime välja ja vähemal või rohkemal määral ka alkoholi tarvitanud ja tulid venelased meist mööda nii et müksasid päris tugevalt mu sõpra …. usun et kaine peaga oleks ta selle nii jätnud kuid kuna ta oli suht palju joonud siis läks järgi ja müksas vastu … lõpptulemus oli see et pidime neid lahutama … kuid jällegi point milleni ma tahan jõuda on see et mitte keegi ei sunni inimest jooma … ta joob ise … mina ega reklaam ei pane inimest jooma ta teeb seda ise …
6. ainult must ja valge …. inimene saab olla ka mitte joobes ja mitte kaine … selline 1-2 kannu õlut… selline hall toon seal musta ja valge vahel ….. “joobes inimene on äärmiselt tülikas ja kohati ohtlik” kõik ei ole …. kas sa selle peale oled mõelnud … ainult üksikud … kui hakkad mõtlema kui palju inimesed joovad ja kui vähesed nendest tulikad ja ohtlikud on ….. täpselt sama moodi on kainete seas mölakaid kes on ohtlikud ja tülikad … ja ma tõesti ei oska öelda mix agronaut mulle ja teistele peale surub oma eluviise kui me teda ei puuduta…. seda uuri temalt … ju tal on ADD
7. selle kohta ei oska ma midagi öelda …
greenu
MemberMa ei joo, sest EI TAHA ja kõik. Ma ei pea kellelegi midagi põhjendama. Kui te ei soovi, et mõni karske aktivist teile ajupesu teeb, siis ärge proovige ka samaga vastata.niipalju kui ma siin lugenud olen siis alkojoojad pole öeldnud et peab jooma … vaid on vastupidi … mitte joojad suruvad peale oma arvamust rääkides et karske on ainuõige ja kõik muu on alkoholism…… ja joojad vaid ütlevad et joovad lõõgastumiseks ja mitte purju jäämiseks … ja natuke pole alkoholism … seega karsklased (agronaut & co) suruvad peale oma põhimõtteid ja mittekarsklased üritavad meeleheitel tuua argumente et me pole alkohoolikud kui ma aegajalt natuke joome …. et pindu näed teise poole silmas kuid palki ei näe enda poole p*rses ….
greenu
Memberme siin ei suuda sulle mitte mingil juhul diagnoosi panna …. seega mine kindlasti perearsti juurde ….
greenu
Memberebanormaalne inimene ….. see ei saa olle tõene …. ta polnud algaja kuid kuidas ta üldse nii kaugele on jõudnud sellise tehnikaga
greenu
MemberKes ajalugu on uurinud? Kuidas olid lood alkoholi liigtarbimisega vanal hallil ajal, kui polnud halba meediat möjutamas?vanas kreekas ja vanas roomas oli vein jumalate jook …. ja seda tarbiti ikka väga palju … ja see ei olnud reklaamiga küll seotud:) …. ja jällegi reklaam annab valikut millist viina juua … mitte ei sunni seda jooma … kas agronaut & co tõesti arvavad et kui reklaam keelatakse siis enam ei jooda ????? see on suurim naiivsus mida ma kuulnud olen …
natuke alkost veel …
Beneficial effects of alcohol
The World Health Organization (WHO) reports that there is convincing evidence that “low to moderate alcohol intake” results in a decreased risk of coronary heart disease [5].
et siis alkoholi vähene või keskmine tarbimine vähendab südamehaiguste ohtu
Also it has been suggested that moderate consumption of alcohol can reduce the risk of dementia, facilitate memory and learning [7], and even improve IQ scores [8]. Moderate drinkers tend to have better health and live longer than those who abstain from alcohol or are heavy drinkers.
ja see on eriti huvitav …. keskmine alko tarbimine tõstab IQ taset ja keskmised joojad elavad kauem ja parema tervisega kui need kes ei joo ja need kes joovad palju …..
et info pärineb Wikipediast …..
agronaut & co lugega ja mõelge kas ilma on ikka nii tervislik …..
greenu
Memberhansapank ostab milla piima kohvile kuna see säilib kuid….. nagu et tuumapiim super realiseerimis tähtajaga:)
AutorPostitused