Skip to main content

greenu

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 754 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kehakaalust rohkem #104551
    greenu
    Member

kange on mitmeid erinevaid … minul jõusaalis on 2 suurt kangi üks on 25 kilo koos lukkudega teine on 20 kilo koos lukkudega … ja väikeseid on päris mitu … koos lukkudega 10 ja 15 kilo … seega kangi raskus oleneb kangist … ja selle üle ei saa siin foorumis küll arutleda …

in reply to: Väike kõrvalelüke suusatamisse #104550
    greenu
    Member

keska ajal sai kõik kehka tunnid trummi suusabaasis veedetud (täitsa lahe väljaarvatud veremaik mis suusavõistlustel suus oli….)… kuid viimased 5-6 aastat olen sattunud suuskadele väga harva …. põhjuseks võib tuua selle et olen täielik suve inimene mulle meeldiks kui oleks kogu aega 20-30 kraadi sooja ja saaks rannas võrku mängida:) …. kuid minu kiiks…

in reply to: seksikad #104547
    greenu
    Member

hmm …. kõhnavõitu kuid samas … paljudele meeldivad sellised …. ise ei näpiks:) … ja peale välimuse meeldib paljudele naistele ilmselt ka see et ta on elus juba nii mõndagi saavutanud …. nagu et osadele naistele meeldib kui nende mees on kuulus ja mingilgi määral tunnustatud …. nagu et vahet pole kas on hea sportlane või on kunstilises maailmas tunnustatud …

in reply to: ei õnnestu kava tellida #104130
    greenu
    Member

kui firefoxi kasutad siis sellega on siin lehel pidevalt jama …. proovi IE’ga …

in reply to: jama parema käega #104129
    greenu
    Member

rebestus peaks olema terav valu mitte tuim …. aga anna puhkust ja kui sellest ei aita siis mine arsti juurde … või siis mõne spezi juurde me ju ei näe ja ei oska õiget diagnoosi panna …

in reply to: Eeskuju noortele!!! #104128
    greenu
    Member

natuke üle pingutanud

in reply to: Fitnessi e-pood #104127
    greenu
    Member

nooo selles ei saa sa küll kedagi teist süüdistada kui ennast …. kui midagi osta soovid siis oleks ju hea selgeks teha mida sa ostad …..

in reply to: Lamades suurumine. #104003
    greenu
    Member

Küsiks küsimuse selle surumissärgi kohta.

Kuda see täpsemalt töötab, mis see teeb, kuda ta juurde midagi annab?

Sest mina ei saa aru kuda saab mingi särk mõjutada puhtalt jõuga lamades olles üles surumist.

ise pole uurinud ja särki pole selga pannud kuid olen näinud särki kellegil seljas ….. et allpool kirjeldatud ei pruugi olla õige vaid on minu arvamus asjast …

särk üritab käsi viia surumise algasendisse … nagu et kui selili oled ja särk on seljas siis üritab särk su käsi hoida otse üles rinna kohal …. kui sa nüüd kangi kätele võtad ja alla lased siis särk hoiab vasturaskust kogu aeg üritades käsi sirgu tagasi lükata .. ühesõnaga aitab kangi uuesti üles suruda .. kui sa kangi alla oled lasknud ja sulle antakse märku et suru nüüd üles siis aitab särk sul käsi sirgu tagasi viia … andes jõudu juurde … ala sina surud 90% ja särk surub 10 % ….

in reply to: kõht mulksub #103999
    greenu
    Member

kinni paneb tammepuu koore tee …. apteegis saadaval … sisaldab mingeid parkaineid mis peaksid kõhu kinni panema ….

in reply to: Lamades suurumine. #103997
    greenu
    Member

eesti rekord 82.5kg 19-23aa?
    in reply to: Lamades suurumine. #103907
    greenu
    Member

mis naljateed või? kus saalis siis käid. krt pea igas saalis mu meelest peax leiduma mehi kes 145 kg trenni-kordusi teevad. rekordid jäävad sellest ülesppole ikka tavaliselt.

käin oma keskooli saalis… klubis on liikmeid ainult 40 ja saalis käivad regulaarselt heal juhul 5+/- natuke

in reply to: Lamades suurumine. #103902
    greenu
    Member

Suru ikka puhtalt, see särgiga surumine on bullshit.

mix särgiga pulli-fekaal on … mingist tasemest alates on särk ainuõige võimalus ….. nagu et tippsprinterid jooksevad ka spetsiaalses riietuses mitte t-särgis ja dressides … nagu mitte tipud….

in reply to: Lamades suurumine. #103901
    greenu
    Member

huvitav mis tase see 145 et sinnani võib ilma? aga mul sõber surub 200 …seega kuni selle ajani võid vabalt ilma suruda

145 lihtsalt suurim tulemus mida mina oma silmaga ilma särgita olen näinud ja seega pakkusin seda …. kui sinu sõber surub ilma särgita 200 siis võib teema algataja 200 ka suruda ….

in reply to: Lamades suurumine. #103894
    greenu
    Member

sõber mul surub 145 ilma särgita … seega kuni selle ajani võid vabalt ilma suruda …. kuid ex see vist on maitse asi … surudes 70 võid ka särgi selga panna ja 100 suruda kuid arvan et see särk on nii piisavalt kallis et see ostetakse ajal kui 200 hakkab reaalseks saama..

in reply to: Viin #103884
    greenu
    Member

Aitäh selle märkuse eest.

Kui see teema siin foorumis pystitati, siis mina töesti oma suures naiivsuses arvasin, et vastused tulevad eitavad. Väga palju oligi, aga löpuks on ikkagi kogu diskussioon jöudnud vaidlusse, kellel on öigus ja kui palju on palju ja löpuks langetud isiklikute solvanguteni

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 754 total)