greenhorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenhorn
Memberkaua ta taipoksiga tegelenud on üldse kokku?Täpselt ei mäleta, millal ta liitus… oma kolm aastat ikka ja siis oli ta mingi püstivõistlusala taustaga juba.
greenhorn
Memberround 1 (lõpp läks veits kaadrist välja ainult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )round 2
Vospert vs Ilmjärv
a ja kui Ilmjärve andmed valed on, siis andke teada, ma muudan õigeks

Ilmjärv on küll ikka üks õnnetu tegelane treenib-treenib ja võistleb-võistleb aga koguaeg kaotab, kusjuures alati enne lõpukella.
greenhorn
MemberPlätuga mine käi rannas.No plätud on tõepoolest hea valik saalis käiale, kes ainult ülakeha teeb. Soojenduseks nendega joosta ei saa, veloda on väga ebamugav, sõuda samamoodi. Kükke, tõmbeid ja päkaletõuse plätudega ei tee. Jalapressi samuti mitte. Vastu kõhtu sõudmise võid ära unustada. Ahjaa, püsti tehtavad triitsepsi ja seljaharjutused samamoodi, kui vähegi asisem raskus on.
Jaa, ma olen näinud kuidas tehaks, plätud rulluvad peaaegu üle kanna maha mehepoegadel. Üleüldse pole võimalus plätudega ühtegi harjutust korralikutl, kus on vaja jalad maha või vastu aparaati toetada. Millest me räägime?
Samas kui saalis ainult rinda ja biitsa pumbata, siis on plätud tõepoolest suurepärane valik!
Eks see on igaühe oma vaba valik, milliste jalavarjudega ta trenni teeb. Mina isiklikult tunnen ennast väga mugavalt plätudega nii ergomeetril, rattal kui ka muude vahenditega treenides. Ära ole nii kitsarinnalise nägemusega, inimesed on erinevad.
greenhorn
MemberDane on varemgi siin seal mööda maailma ringi loksunud, küll tagasi tuleb, alati on tulnud… loodetavasti leiab ka motivatsiooni treeneriametis jätkata, omal alal kindlatsi üks parimaid kui mitte parim.
Rene klubi/tiimi nimi peaks olema Team Excellence või võib võrdusmärgi tõmmata Fighter Gymi ja TE vahele.
greenhorn
MemberNagu uudiseski kirjas siis avasin ka teema, nimelt kui kellelgi on ettepankuid mida tahaks üritusel näha või on eelnevate ürituste kohta kriitikat siis andke julgelt teada. Lisaks selle teema kaudu on võimalik kõikide MMA`katega ühendust saada ja ehk ka küsimusi esitada.Taipoksi klubi Fighter Gym korraldab laupäeval, 01. märtsil algusega kell 18.00 Tallinnas, TTÜ Spordihallis Fight Night III mis hõlmab endas kaheksa taipoksi matši ning toimub ka viis MMA reeglitega matši.
Isiklikult toetan Eesti MMA esindajaid (no shit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja ka Muay Thai fighteritest Edvin-Erik Kibust ja Kevin Rennot, kes on minu arust väljapaistvad fighterid.On ennustusi kes võidab? andke tulla..
Mis klubi on Fighter Gym, kes seal on eestvedajateks/treeneriteks, kus on treeningud… pole kuulnudki.
greenhorn
Memberinglipoisike… sul seal hollywoodis kolleege küll, kes pikalt poksimisega tegelenud, las õpetavad veidi
greenhorn
MemberKiiret pole…
Sheik pole smauti probleem, seda joon pärast igat treeningut.
See “läbi võtmine” oleneb täitsa päevast, üldiselt on vorm hea ja eriti laip pärast trenne pole.
greenhorn
MemberTõstan vana teema uuesti üles, ühele küsimusele on vastus jäänud saamata…
huvitab koguse/kehakaalu suhe?
greenhorn
MemberT?nud ette ?ra…
-
AutorPostitused