gorm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
gorm
MemberKas sõna “jõutreeningu” oli mõeldud otsese mõttes, et juhul kui eesmärgiks on jõud ja ainult jõud või kaudselt, pidades silmas lihtsalt jõusaalitreeningut? Loodetavasti olen õigesti aru saanud, et otseselt jõu suurendamise eesmärgil tehtavad treeningud on pigem pikemad ja natuke vähem intensiivsemad (pikemad puhkepausid seeriate ja harjutuste vahel) kui just otseselt lihasmassi kogumise eesmärgil tehtavad lühemad ja intensiivsemad treeningud (pausid seeriate vahel vahel olematud ja ka harjutuste vahel mitte väga pikad).Oleks pidanud paremini täpsustama. Pidasin silmas jõusaalitreeningut.
gorm
MemberKas keegi äkki oskaks soovitada millist valgupulbrit osta? Ma olen hetkel kahevahel. Whey 3 või Hera 80. Ma ise tahaks osta Hera 80, sest see veidike odavam, kuid kui kvaliteedi vahe on suur, siis ostaks ikka Whey 3.
gorm
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3841http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3925
algul tee ikka puhast lihast ka ja söö tervislikult.
valk ei saa olla mingi steroid sest seda on igapäevases toidus ka
Tervislikult olen juba tükk tükk aega toitunud ja toitun ka edasi. Oma valgud saan kätte toidust, kuid valgupulbrit tahaks just peale trenni kasutada. Muul ajal ei ole mul vajadust seda võtta. Trenni olen kah teinud omajagu (pikas persperktiivis on see muidugi väga väga lühike aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). See on lihtsalt koomiline kuidas mu isa suudab mingeid asju välja mõelda. Räägib, et rikud oma tervise ära nende valkudega. Ja kui ütlen, et kõik treenerid on soovitanud seda võtta, siis räägib mingist ilgest vandenõu teooriast, et kõik need treenerid saavad raha, kui nad soovitavad valgupulbrit teistele jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja mainis veel selle kah ära, et see on mingit sorti julm keemia, mis on täis konservante ja muid mürgiseid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .gorm
MemberPm , kui sa natuke raha raatsiksid kulutada siis saaks treener sulle sellise kava koostada ju
“> kuna sul väga palju pole enam põletada siis ma ei usu , et sellega eriti kaua lähen
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)