goofi815
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
goofi815
MemberSuht mõttetu on anda soovitusi inimesele, kes küsib nõu, aga kui vastatakse, siis vaidleb vastu, et ei ole aega ja ei taha süüa ja kõht on täis jne.Sellise suhtumisega ei saa midagi muuta.
Söömiseks 10 min aega leiab alati ja igaüks, kes seda soovib.
Kaasa võetud söök- kui ei ole enam nii värske ja maitsev, mis siis teha, süüa on vaja ja siis tuleb lihtsalt süüa, kui söögiaeg on jne jne.
Ühesõnaga lõpeta pirtsutamine ja mõtle läbi, mida sa tahad.
ma mõtlesin aja all seda, et oma kiire tegutsemise puhul- ma lihtsalt unustan söömise ära. Kindlasti võib see imelik tunduda, aga kui mul ei ole söögiisu- kuidas ma saan ennast sundida sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Suhtumine- kui mul on kõht täis ja ma söön kogu aeg peale, kas see kahjulik ei ole, magu peaks vahepeal puhkama ka ju. Täistopitud tunne ei ole ka hea, minule põhjustab see jõuetust. ma ei leia, et pirtsutan, aga kui viibin nädalas 4 päeval kodust 14 tundi eemal, siis kogu päeva toidu kaasa võtmine on ebareaalne. Ma ei leia, et peaksin toituma 100% õigesti. Tahan leida lihtsalt enda jaoks parimad võimalikud variandid.goofi815
MemberMa olen ise ka toidu kaasavõtmisele mõelnud.. aga pool päeva kotis olnud toit ei ole eriti maitsev. Ma ei oska tihedamini süüa. Kuidas ma saan süüa kui mul on täiskõhu tunne. Teine asi on ka see, et mul ei ole reaalselt aega söömise jaoks. on päevi, kus ma söön esimese söögi kell 3 päeval, hommikupoolik on niivõrd kiire, et unustan söömise ringi jooksmise pärast ära
köögiviljad on minu jaoks õudus, need lihtsalt ei lähe mul alla.
goofi815
MemberSellest ma räägingi, et ma ei suuda endale liha ja kapsast näost sisse ajada. Liha ei saa ma juba süüa sellepärast, et mu magu ei kannata raskesti seeditavaid toite. Ma suren ilma süsivesikuteta ära. Ja suitsetamise lisakilod ei tule ainult toitumisharjumustest. Ka ainevahetus aeglustub tunduvalt, see ei ole toiduga seotud, vaid ainetega mis suitsetamine organismile annab..
Ja kui ma viibin koolis 8-18 ja siis trenn, siis ilmselgelt eii ole söögi kohapealt suurt valikut. Kooli kohvikutes peale kinder delicide ja saiakeste midagi ei saa. healjuhul 12-00 14.00 on sooja toitu ka, muul ajal võib soojast toidust seljankat süüa.
-
AutorPostitused