goodfella
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
goodfella
MemberTeema on väga huvitav, saab palju teada ja kava ka väga ahvatlev. Tekkis aga üks küsimus : oletame, et sul on võtta see 5 päeva trenniks, aga sa teed trenni kava järgi, mis on jaotatuna neljaks. Et siis mis on erinevus 3,- 4,- ja 5 ks jaotatud kavadel ? Ma saan aru, et kui sul pole seda aega võtta, siis on see hea, aga kui on aeg olemas ? Kas rohkem harjutusi toob suurema koormuse päevale ja seejuures arened paremini ? Või vastupidi. Ja siis seesugune küsimus, et kui sa teed 4ks jaotatud kava, kas seda ei või teha 5 korda nädalas ? või siis juba võtta viieks jaotatud kava ?
Loodan, et keegi saab midagi aru ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea mida teie sellest kõhu trennist arvate, aga mina lõpetan ka alati iga trenni kõhuga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>goodfella
MemberHoolimata sellest, kas tahad koguda massi või rasva põletada, võiksid toitumispõhimõtted samad olla; väikesed modifikatsioonid määraku, kas kasvad või kahaned. Seda muidugi juhul, kui eesmärk ennekõike lihast kasvatada/säilitada ja teha seda tervislikult (tervist säästes). Kui eesmärk on viimatimainitu, siis loe parem nt seda http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631 ja lähtu sealt loetust.Jõudu!
tänud abi eest
MemberEsimene eine võiks ka midagi värsket sisaldada, tomatit nt. Ku puder, siis soovitavalt tatar.Teine eine OK, aga puuviljad pole siinkohal ilmtingimata vajalikud.
Kolmas eine – kui järgneb pea vahetult trenn, siis võib ju olla kah nii, aga mesi pole vast kõige parem variant. Tegelikult ka riis ja sai pole parim valik. Pealegi, kui treening järgneb nt 30 min jooksul, siis on kirjeldatud eine liialt mahukas.
Treeningjärgne eine võiks olla päeva “tugevaim”. Tärkliserikkad toidud, kui neid süüa soovid, peaksid jääma peamiselt just sellesse einesse.
Päeva viimane eine võiks olla kergem.
Peale kolmandat einet umbes 16.00 on trenn.
“peaksid enne jõusaali tarbima palju süsivesikuid ja need peaksid olema valdavalt kiiresti imenduvad nt. riis, sai, mesi. “ – seda lugesin mingist tekstist seoses massi kogumisega.
Samuti ei soovitata kohe peale trenni midagi väga rasket süüa. “Hiljem ca. 60 – 90 min. pärast jõutreeningut planeeri toidukord, mis sisaldab valku, süsivesikuid, kui ka kasulikke rasvhappeid.
Sõltumata sellest, kas sul on aeglane või kiire ainevahetus, pärast jõusaali pead igal juhul sööma. Sa pead tarbima piisavalt süsivesikuid,
ohtralt valku ja kasulikke rasvhappeid.”
Ja Kohe pärast jõutrenni
40-100 g süsivesikuid (1:1 kiiresti ja aeglaselt imenduvad süsivesikud)
30-50 g valku (kiiresti imenduv vadak)
Kuigi minu toitumiskava nõuab veel parandamist, hakkab vaikselt arenema kava
MemberKui tunned, et trenn lippab hästi, energiat on jne, siis lase aga edasi. Koolieas inimestel enamasti ongi kõrge energeetiline olek, need jõuavadki palju teha.Kui hakkad tundma kunagi, et trenni ajal siiski energiat vähe, siis proovi testida nii, et enne trenni ca poolteist tundi sööd, kui on söök mis seedib omajagu, kui on kiire kohuke aga söögiks, siis võib ka pool tundi enne trenni süia, ja vaata kas siis trennis on parem, see jutt kõik vaid selleks kui juhtumisi trennis tunned et nõrgalt edeneb vms.
Lisamõttena see, et toidulisandi üheks eesmärgiks ongi see, et see on kiire mugav toidukord nö, et enne trenni sheiki juua ses suhtes täiesti ok.
voot, aitäh informatsiooni eest
goodfella
MemberTervitus, On selline küsimus, kuidas saada endale väljapaisutatud kõhulihaseid kõige effektiivsemalt. Milliseid hairjutusi ma peaksid sooritama ja mida veel juurde tegema?Praegune seis on ainuld kaks volti
goodfella
MemberKuidas on see võimalik et sa nii varakult, sisuliselt otse treeninguga alustades, suudad sa juba selliseid raskuseid liigutada? Kas oled väljaspool jõusaali raskusi tõstnud või füüsilist tööd teinud?Mul võttis ikka tublisti üle aasta, et nii palju rinnalt suruda.
goodfella
MemberNii nädal aega korralikult käinud. 17, 77, 177
kükk 10 x 80 “Maksimumi vaevalt proovin ennem kui ei tunne ennast kindlalt, kuna põlvedega kergejõustikust saadud vigastuste näol probleeme.”
tõmme 5×90
rinnalt 2 x 90
goodfella
Membersa sööd kell 8, kell 16.00 ja 18.00? Tee jah rohkem trenni, saad kohe ületreeningu ja sellega tulebki areng ju(nali.). Jõusaalis me lõhume lihaseid, mida intensiivsem trenn, seda rohkem lõhume. Et suuremaks kasvada peame need “haavad” ära parandama, seda saab teha eelkõige puhates ja andes vajalikke toitaineid. Kui sa kella 8’st 16.00ni ei söö, siis ei saa ju lihased see aeg kasvada või mis? Oleks et sa sööd 8, 12, 16 ja õhtul veel millagi. Kõik, mis kirjeldasin on piltlikult. Ei ole arengut ilma trennita, ei ole arengut ilma toiduta, ei ole arengut puhkuseta. Kui miski on puudu neist, siis areng on suhteliselt nulli lähedane võin seda enda kogemusest öelda. Tõsi, esimesed kuu-kaks toimub areng, edasi jääd püsima sinna tasemele.Seega kui ma toitumise saaksin seada nii, et kell 7, 13, 18, 19.30 sööks ja piisavalt ja õigesti, siis oleks ehk parem ja niipalju kui ma käinud olen siis nv taastub ilusti ära. Treenin “Edasijõudnute kava jaotatuna viieks” järgi, ainult jalad on toodud esmaspäeva peale, et siis ilusti taastuda saaksid. Ja ülejäänud jõuab ilusti nv ära taastuda.
EDIT: Fit Massi muidu ei tarbi, kuna alles alustasin korralikult käimist ja ei näe erilist vajadust, kui ilusti toitumisega on võimalus kõik toitained kätte saada.
goodfella
MemberTere kas on olemas kalorikella?Kas saab olla nii et pulsikell ja kalorikell on koos yhes kellas?Ja et oleks olnud veekindel.Kui palju selline UMBES maksab.Kas Eestis-Tartus-Eedenis-Sportlandis saaks sellist osta???Tere
On olemas ja on täitsa müügil, kuid ma ei oska täpselt kohta öelda kus asutuses, ise nägin ilumaailm.ee foorumis müügil. Osta.ee ka. Hind oli 150 krooni kellal.
goodfella
MemberMinuarust ikka treening on kõige alus, kui treeningut ei tee, siis lihased ei arene. Sööd sa niikuinii midagi, kuna kõik inimesed söövad, ja see on elementaarne nagu õhu hingamine, seda söömist ei saa pidada mingiks “kõge aluseks”. Jooga-aeroobikad võiks pidada hingamist kõige aluseks sel juhul, et kui hingata hästi, siis areng või eesmärk saavutatakse kõige efektiivsemalt. See poelks ka õige ju, me ei saa hingamist kõige aluseks lugeda, kõige aluseks on siiski see, et me jooga trenni ette võtame, hingame me siis kuidas tahes, arengut sealt ka tuleb. Et siis soovitan mõelda nii, et treening on kõige tähtsam, mitte hingamine ega söömine. Ja selleks et treening kulgeks efektiivselt, selleks peab olema energiat trennis. Kui oled mitu tundi söömata olnud, siis tekib trennis nõrkuse-tunne, pea hakkab ringi käima, jm segavad faktorid tekivad, mis treeningu nullivad selelga, et soovitud lihast ei koormata, ei jõuta koormata, piisavalt. Sel juhul pole ka loota, et see lihas kasvaks, kui ta piisavalt tööd ei tee. Sest samahästi võiksid jalutada tänaval ju, see samuti lihast ei kasvata, kuna piisavalt ei koormata lihast sel viisil, samamoodi nagu jõutrennis tühja kõhuga jõuetult ei suuda koormata lihast piisavalt. Et mina soovitaks mõeldi nii aeg-ajalt: trenn on kõige alus, ja teha kõik selleks, et trenn edukalt kulgeks. Selleks tuleks süia niipalju ja selliste sagedustega päevas, et oleks hea energeetiline tunne ja meeleolu, ja ajastada trenn nii, et trennis kindlasti jätkuks seda energiat samuti. Mõtlemiseks-ümberlükkamiseks selline mõte siis.Jutt on väga huvitav ja mõtlemisviis on mul ka selline, et ainult trenni teekski, kuna väga palju on energiat ka sellise söömisega.
Nimelt hommikult söön ilusti, peale kooli trenn u kell 16.00 ja siis kell 18.00 kodus kerget ja hiljem midagi toekamat. Kuigi kogused ja kalorid pole ilusti määratletud (kavatsen järgmiseks nädalaks asja paika saada) on tulemused väga head nädala ajaga. Et kui sellise toitumisega suudan olla ja jõuan ilusti siis ei teki nagu probleemi ju
goodfella
MemberEnne trenni ei ole vaja seda võtta. Enne trenni söö sööki.Toitumine kui kõige alus eksole, mul sellega probleemid
goodfella
Membermina võtsin aint peale trenni, aga kiiresti läks pakk ikkagi..mulle ei meeldinud see FITMASS!
Mida siis nüüd kasutad ? Ja milline mulje on kasutatavast tootest ?
goodfella
MemberVaata elustreening.ee ja võta ühendust ! Viimati oli baaskursus ca 900 eek kolm kuud. Soovitan soojalt….saan aru, et teil endal on kogemusi sellega või pakub endalegi huvi see ? Kui kellelgi on elustreening.ee poolsetelt baaskursustelt või üldkursustelt mingeid muljeid siis võiks kirjutada siia, loeks huviga.
goodfella
MemberTänan vastuste eest, aga ehk oskab keegi täpsemalt öelda. Võibolla on kellelgi endal kogemusi sellega. See toidulisand pidi suurendama verevarustust, sellepärast küsin, et ehk tasub paar tundi enne trenni võtta.
Pidi aitama ka ilusti väsimuse korral ja on organismis rauavarude täiendamiseks lastele, eakatele ja sportlastele-
goodfella
MemberMinu arvamus on selline, et las inimene tegeleb endaga ja hoiab ennast vormis, aga mis puutub kulturismi siis võiks ka eestis olla asi piiranguteta, võib tarbida mida tahab ja millal. Ilmselgelt on siiski asja ilu selles, kellel on kõige paremas vormis keha ja lihased ilusti proportsioonis ka üla ja alakeha suhtes.
Argole jõudu ja jaksu, andku aga takka.
AutorPostitused