Goleteral
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Goleteral
MemberMinu mäletamistmööda Otsus oma raamatus kirjeldas seda nii:Esimesel aastal on võimalik kasvatada 3-4kg lihasmassi ja iga aastaga väheneb see umbes 1kg võrra… mida on võimalik kasvatada
Kui Bonsuna teooriat uskuda, siis suudab mees keskmiselt aastas 1kg liha kasvatada ..kui ütleme 6a treenib, ja siis ongi kõik??
paljud inimesed siin on rääkinud, kuidas mõne kuuga on võetud 15-20kg juurde – lihasmassi arvelt.. 100% seda uskuda oleks lollus muidugi.
Ma ise mõtlen, et alates sellest kui hakkasin aasta aega taagsi treenima, olen juurde võtnud 15+kg …no EI TAHAKS kuidagi uskuda, et sõin ennast 15kg võrra rasvasemaks ja liha on sellest max kilo.. ka visuaalselt vaadates ei ütleks, et 15kg rasva on juurde tulnud …ja vanust on juba 21, niiet ei saa ka öelda, et kasvuiga on.
Vaata, teatud rasvaprotsentidel on pea võimatu teha vahet kas, mina näiteks läksin 10% rasvaprotsendilt tuimalt 16% peale ja 16% rasvaprotsendi juures näen täpselt samasugune välja nagu 13% peal, absoluutselt mitte mingit vahet pole – on pildid olemas ja olen pixel-pixli haaval üle käinud. Neid “x kogus liha aastas” jutte on palju, inimesed on ikka piisavalt erinevad et seda ‘õiget’ teooriat jääbki otsima..
PS. Need teooriad ei kehti ka teatud tingimustes üldse, mina kes ma enne jõusaali trenni olin rängas alakaalus ning polnud varem peale pikamaa jooksu millegiga tegelenud suutsin vähem kui 8 kuuga ligi 9kg puhast lihasmassi endale kaela riputada(Möödetud sai 3x kaliibritega ning nende keskmine kohe trenni alguses + 2 kuud tagasi samamoodi..), karta on et see oli tingitud puhtalt juba sellest et keha taastas nn ‘normaalkaalu’ kuid vahe on absurdselt suur ikka : p
Mina jään ikka selle teooria juurde et esimene aasta max 5kg, ning iga edasine aasta vähem, aga no mingi ~9-10kg 5 aastat piitsutamist peaks ära rebima kui vaeva näha..
Goleteral
MemberHalenaljakas teema kui aus olla : D
Sellesmõttes et tegu on küll interneti foorumiga aga oma erutust võiks inimesed piirata ja mõelda enne kui postitavad..
Goleteral
MemberKas ta on siis päriselt selline ? nagu doc film? või mis selle mõte on?Ei, see on lihtsalt lühifilm..
Aga selliseid inimesi on väga palju, : )
Goleteral
MemberVaatasin ka. Tätoveeringud ei sobinud kuidagi rolliga kokku? Mis üldse point oli, ema käpa all ja.. Või midagi sügavamat?“Now playing in the YouTube Screening Room When Dennis, an introvert bodybuilde”
Introvert siis viitab iseloomu tunnusele kus inimene naudib üksindust, st social eventid jms suhtlemine väsitavad..
Goleteral
MemberInb4 elu24&Postimees “Kulturistid/Sportlased on homofoobid”
Goleteral
MemberOlen ja jään arvamusele et ‘karastusjookidest’ on kali kõige ‘parem’ valik…
(st. võiks seda juua kuni magu lõhkeks, nämm.. )
Goleteral
MemberKas ta “Hello World” ka ütleb juba?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Line nn: ‘;’ expected” pigem ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Goleteral
MemberVäga hästi meeldis, BJ Penn omab. Üritusel nägi häid alistusvõtteid ja ilusat löömist.
Nõustun, üks parimaid UFC evente üle pika aja
Goleteral
MemberMa pullipärast sirvisin selle teema läbi ja vaatasin ka pildid ära ja lihtsalt korraks sähvatas üks mõte läbi pea, ei tea kas tegu on liigsest eksamite eelsest õppimisest või olen lihtsalt väga segi ennast kamminud aga lugege mu teooria ära – Eestis on alkoholi tarbimine nii kõrge sest mehed peavad neid samuseid tudengineiusid ’ilusaks jooma’ ergo eestlaste kõrges alkoholitarbimises on süüdi laisad naised!
Goleteral
MemberVot seda tahaks näha, kuidas sa reageerid kui üks naine sind rusikatega peksab
Goleteral
MemberKüsimus siis selles, et tahaks kusagile oma jooksu- ja muud trennikorrad järjest üles kribada, aga pole leidnud head veebirakendust sellele.. Fitnessi enda oma pole päris see, mingit varianti pakkus Nike+ aga see mingi kiibisüsteemiga. Üks variant on excel, nagu alati, aga kui tahaks teinekord mitmest kohast ligi pääseda ja just veebiversiooni.. soovitusi teadjatelt??
Goleteral
MemberSellele saagale ei paista lõppu tulevat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K vs K
Ja siin K strikes back!
God, I love drama.. : )
Goleteral
MemberTsirkus..
Goleteral
MemberAHAHAHAHAAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
Goleteral
MemberNo ma kujutan ette, et see labori soetamine ja sisustamine võib kallis olla, aga see on ju ühekordne väljaminek. Edaspidi tuleb tõenäoliselt kinni maksta peamiselt inimtööjõudu, ja see on odav. Ja kui see labor juba soetatud on, siis milliseid meeletuid väljaminekuid sinna veel läheb? Lausa nii meeletuid, et väiksema riigi spordiliit ei jõua üle paari proovi aastas kinni maksta! Ma kujutan ette, et kõige suuremad väljaminekud on mingid aasta- ja ühekordsed maksud mingile ülemaailmsele organisatsioonile mitte millegi eest.Käesolevaga ma ei väida midagi, vaid lihtsalt teoretiseerin. Kui kellelgi on teine informatsioon, siis valgustage mind.
Oluliselt odavam tuleb see proovide saatmine väljapoole kui oma labori ehitamine siia, peamiselt just sellepärast et meil ei tuleks neid proove nii palju et kogu see jama ära tasuks..
AutorPostitused